16 ιδέες για διακοπές last minute

Από τα μεγάλα ή τα boutique resorts μέχρι τα πολυτελή ξενοδοχεία και τις αφίξεις του κουτιού που ποντάρουν στη φιλοξενία με προσωπικότητα και από τις πάντα αγαπημένες Κυκλάδες μέχρι τις Σποράδες και τις ακτές του Πηλίου και της Χαλκιδικής, ιδού οι ωραιότερες προτάσεις για τους αναποφάσιστους του φετινού καλοκαιριού.

16 ιδέες για διακοπές last minute

Από τα μεγάλα ή τα boutique resorts μέχρι τα πολυτελή ξενοδοχεία και τις αφίξεις του κουτιού που ποντάρουν στη φιλοξενία με προσωπικότητα και από τις πάντα αγαπημένες Κυκλάδες μέχρι τις Σποράδες και τις ακτές του Πηλίου και της Χαλκιδικής, ιδού οι ωραιότερες προτάσεις για τους αναποφάσιστους του φετινού καλοκαιριού.

Παρεΐστικα και οικογενειακά

16 ιδέες για διακοπές last minute - εικόνα 1
«Eneos Beach Villas», Κύθνος

Μια νέα πρόταση διαμονής στη γραφική Κύθνο είναι το συγκρότημα αυτόνομων κατοικιών Eneos Beach Villas στην όμορφη παραλία του Αγίου Σώστη, λίγο έξω από τον οικισμό των Λουτρών. Οι βίλες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα και μπορούν να εξυπηρετήσουν από ένα ζευγάρι μέχρι οικογένειες και μεγάλες παρέες σε ένα μίνιμαλ περιβάλλον που δένει αρμονικά με το κυκλαδίτικο αρχιτεκτονικό στιλ.

16 ιδέες για διακοπές last minute - εικόνα 2
«Τutti Blu», Τήνος

Πυρήνας του Τutti Blu στην Τήνο είναι ένα παραδοσιακό αρχοντικό του 1796 στον παραδοσιακό οικισμό της Μέσης. Γυρίστε πίσω στο χρόνο μέσα από τους 4 αυτόνομους ξενώνες υψηλής αισθητικής με το όμορφο χαμηλότονο design που προσφέρουν ηρεμία και ακαταμάχητη ζεν ατμόσφαιρα.

16 ιδέες για διακοπές last minute - εικόνα 3
«Mareggio Exclusive Residences & Suites», Γύθειο

Στο Mareggio Exclusive Residences & Suites –που βρίσκεται στη «μυστική ακτή» της Σελινίτσας στο Γύθειο–, η εμπειρία της φιλοξενίας φιλτράρεται μέσα από ένα περιβάλλον άνεσης και ηρεμίας. Οι σουίτες είναι διακοσμημένες σε ύφος εμπνευσμένο από το κυκλαδίτικο στιλ και περιβάλλονται από έναν καταπράσινο κήπο πάνω στη θάλασσα.

16 ιδέες για διακοπές last minute - εικόνα 4
«Alkyon Resort», Βραχάτι

Ιδανικό για οικογενειακές και value for money διακοπές στο Βραχάτι στα παράλια του Κορινθιακού, το Alkyon Resort διανθίζει τη διαμονή στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις του με πολλές παροχές όπως γυμναστήριο, spa center, προγράμματα δημιουργικής παιδικής απασχόλησης και live μουσικές βραδιές.

16 ιδέες για διακοπές last minute - εικόνα 5
«The Secret Boutique Hotel», Λευκάδα

Ολοκαίνουργια boutique ξενοδοχειακή μονάδα που βρίσκεται καίρια τοποθετημένη σε σοκάκι του παραδοσιακού οικισμού της Λευκάδας, το The Secret Boutique Hotel δίνει έμφαση στον ποιοτικό ύπνο και τη χαλάρωση, ενώ η αρχιτεκτονική και η εσωτερική διακόσμηση παίζουν το δικό τους ρόλο στη δημιουργία του ιδανικού πλαισίου για τις πολύτιμες στιγμές της ξεκούρασής σας. Στις έξτρα παροχές το δωρεάν ιδιωτικό parking και τα ποδήλατα για τις βόλτες σας στην πόλη.

Resort πολυτέλεια

16 ιδέες για διακοπές last minute - εικόνα 6
«Ekies All Senses Resort», Βουρβουρού, Χαλκιδική

Πολυτελές, cool και χαλαρό: αυτά είναι μάλλον τα τρία πρώτα επίθετα που έρχονται στο μυαλό κάθε επισκέπτη του Ekies All Senses Resort στη Βουρβουρού της Χαλκιδικής. Τα ντιζαϊνάτα δωμάτια απλώνονται σε τρία κτίρια και είναι όλα διαφορετικά μεταξύ τους, ενώ η γαστρονομική πρόταση του βραβευμένου σεφ Δημήτρη Παμπόρη ξεδιπλώνεται γλαφυρά στα δύο εστιατόρια του ξενοδοχείου, το all-day παραλιακό «Bubo» και το λιλιπούτειο gourmet «Treehouse».

16 ιδέες για διακοπές last minute - εικόνα 7
«Skiathos Palace», Σκιάθος

Το πιο ιστορικό ξενοδοχείο της Σκιάθου είναι φυσικά το Skiathos Palace που προσφέρει αχτύπητη θέα στη διάσημη παραλία των Κουκουναριών και ανανεώνει διαρκώς το προφίλ του. Μεγάλα και άνετα δωμάτια που διαθέτουν μεγάλα μπαλκόνια με ξαπλώστρες για να απολαμβάνετε τη θέα της θάλασσας και mini bus που θα σας μεταφέρει στις παραλίες του ξενοδοχείου.

16 ιδέες για διακοπές last minute - εικόνα 8
«Santa Marina Mykonos», Μύκονος

Πολυτελής μονάδα σε απομονωμένη τοποθεσία στον Ορνό της Μυκόνου, το Santa Marina Mykonos μοιράζεται σε κεντρικό κτίριο, μπανγκαλόους και βίλες που απλώνονται μέχρι την «ιδιωτική» παραλία του ξενοδοχείου. Στα συν το ωραιότατο περιβάλλον που δημιουργούν οι κήποι, ο άριστος εξοπλισμός και οι ασιατικές γεύσεις στο διεθνούς φήμης «Buddha Bar Beach» που φιλοξενείται στην πιο όμορφη βεράντα του συγκροτήματος.

16 ιδέες για διακοπές last minute - εικόνα 9
«Elite City Resort», Καλαμάτα

Στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς πάνω στον παραλιακό δρόμο της Καλαμάτας, το Elite City Resort ισορροπεί με άνεση μεταξύ ενός ξενοδοχείου πόλης και ενός resort επιπέδου. Άνετα δωμάτια σε μίνιμαλ στιλ στο κεντρικό κτίριο και διώροφα μπανγκαλόους στην αυλή. Η πισίνα αγωνιστικών διαστάσεων θα ξυπνήσει μέσα σας το πάθος για κολύμβηση, ενώ η παιδική χαρά και ο μεγάλος κήπος με τους φοίνικες θα γίνουν το ιδανικό σκηνικό για τη χαλάρωση όλης της οικογένειας. Highlight το ξακουστό πλέον «Yiamas Gastro Bar» με τη funky ατμόσφαιρα και τις μοντέρνες ελληνικές γεύσεις.

Exclusive boutique ατμόσφαιρα

16 ιδέες για διακοπές last minute - εικόνα 10
«6 Κλειδιά», Άφησσος, Πήλιο

Από τις πραγματικά ξεχωριστές προτάσεις διαμονής στα παράλια του Πηλίου, το 6 Κλειδιά βρίσκεται στις παλιές εγκαταστάσεις ενός καρνάγιου, στην παραλία Καλλιφτέρη της Αφήσσου. Τη χαλάρωση στην πριβέ βεράντα του ρομαντικού δωματίου σας ή στην παραλία του ξενοδοχείου με την κομψή διαμόρφωση διαδέχονται οι μοντέρνες ελληνικές γεύσεις στο ομώνυμο εστιατόριο του ξενοδοχείου (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2017) που προσφέρει επίσης τη δυνατότητα για ρομαντικό dining στην αμμουδιά.

16 ιδέες για διακοπές last minute - εικόνα 11
«Κυρίμαι», Γερολιμένας, Μάνη

Όμορφο boutique hotel στον Γερολιμένα της λακωνικής Μάνης με έντονο άρωμα ιστορίας, το Κυρίμαι έχει ως πυρήνα του ένα αναπαλαιωμένο μανιάτικο κτίριο του 1870 πάνω στη θάλασσα. Κάθε δωμάτιο είναι μοναδικό και διακοσμημένο με ιδιαίτερο στιλ. Η νέα σεφ του ξενοδοχείου Σταυριανή Ζερβακάκου προτείνει μια ιδιαίτερη «ανάγνωση» της μανιάτικης κουζίνας που αξίζει να ανακαλύψετε.

16 ιδέες για διακοπές last minute - εικόνα 12
«West East Suites», Σαντορίνη

Στη Σαντορίνη τώρα, στο δρόμο από Ημεροβίγλι προς Οία, το West East Suites ξεχωρίζει χάρη στα δίδυμα κτίριά του, το ένα με δυτικό και το άλλο με ανατολικό προσανατολισμό, και τη δυναμική παρουσία του υγρού στοιχείου. Στο εστιατόριο «Flyaway» του ξενοδοχείου, με την πανοραμική θέα στην Καλντέρα, θα δοκιμάσετε τις μοντέρνες προτάσεις του ταλαντούχου σεφ Στράτου Χαϊταρίδη.

16 ιδέες για διακοπές last minute - εικόνα 13
«Belvedere», Μύκονος

Ισορροπώντας επιτυχημένα ανάμεσα στην urban και τη resort αισθητική, το Belvedere στη Χώρα της Μυκόνου –που πλέον έχει κλείσει πάνω από 20 χρόνια παρουσίας– ανήκει στα εμβληματικά ξενοδοχεία του νησιού και διαθέτει εντυπωσιακούς κοινόχρηστους χώρους και μια πισίνα-meeting point, περιμετρικά της οποίας βρίσκονται τα εστιατόρια «Matsuhisa» και «Thea».

16 ιδέες για διακοπές last minute - εικόνα 14
«Kenshō Boutique Hotel & Suites», Μύκονος

Ποντάροντας στο high-end design και στη γαστρονομική διάσταση της εμπειρίας, το Kenshō Boutique Hotel & Suites στα ψηλά του Ορνού κοσμείται από μοναδικά αυθεντικά αντικείμενα και έργα σύγχρονης τέχνης. Στο επίκεντρο του συγκροτήματος βρίσκεται η πισίνα που προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα και το βραβευμένο «Kenshō Restaurant» με τη μοντέρνα ελληνική κουζίνα που δημιουργεί με μπρίο και φαντασία ο σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης.

16 ιδέες για διακοπές last minute - εικόνα 15
«Andronikos», Μύκονος

Λίγο έξω από τη μυκονιάτικη Χώρα, η lounge αισθητική του ξενοδοχείου Andronikos δένει αρμονικά με τις μοντέρνες κυκλαδίτικες αναφορές. Τα δωμάτια είναι αρκετά άνετα και πλήρως εξοπλισμένα, ενώ διαθέτουν επίσης μεγάλα μπάνια και βεράντες με θέα. Ιδιαιτέρως ανανεωμένο είναι φέτος το εστιατόριο του ονόματι «Lady Finger» όπου οι σύγχρονες ελληνικές γεύσεις έχουν τη χαρακτηριστική υπογραφή του Γκίκα Ξενάκη.

16 ιδέες για διακοπές last minute - εικόνα 16
«La Residence», Μύκονος

Αν, τέλος, βάζετε πάνω απ’ όλα την ησυχία, στο La Residence στην περιοχή του Καλαφάτη της Μυκόνου, θα βρείτε ένα κομψό καταφύγιο με μεγαλοπρεπή αύρα. Η εκλεπτυσμένη διακόσμηση, οι μεγάλοι καθρέφτες και οι κρυστάλλινοι πολυέλαιοι αλλά και οι κινέζικες πορσελάνες δίνουν τον τόνο στους εσωτερικούς χώρους, ενώ οι σουίτες είναι ευρύχωρες, με μεγάλα κρεβάτια και θέα στη θάλασσα ή στις πισίνες του ξενοδοχείου. Αναβαθμισμένο είναι φέτος το fine dining εστιατόριο «La Veranda», ενώ το ατμοσφαιρικό spa υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.