Ξενώνας Τσαρμπού

Όλα κι όλα έξι δωμάτια κλείνουν οι στιβαροί τοίχοι, γουστόζικα­ και καλοφτιαγμένα, με σύγχρονη επίπλωση από την Carteco κι έργα τέχνης που ζεσταίνουν το χώρο...

Ξενώνας Τσαρμπού

Όλα κι όλα έξι δωμάτια κλείνουν οι στιβαροί τοίχοι, γουστόζικα­ και καλοφτιαγμένα, με σύγχρονη επίπλωση από την Carteco κι έργα τέχνης που ζεσταίνουν το χώρο...

Ξενώνας Τσαρμπού - εικόνα 1

Το έχτισαν το 1875 με τέχνη οι πετράδες, για να στεγάσει τον έφορο του βασιλιά, αλλά γνώρισε διάφορες χρήσεις ώσπου η Βασιλική και η Χριστίνα Παπαδημητρίου αποφασίσουν να ζήσουν το όνειρο της αποκέντρωσης και να μετατρέψουν την κληρονομιά του Αρκά παππού σε ξενώνα. Όλα κι όλα έξι δωμάτια κλείνουν οι στιβαροί τοίχοι, γουστόζικα­ και καλοφτιαγμένα, με σύγχρονη επίπλωση από την Carteco κι έργα τέχνης που ζεσταίνουν το χώρο. Όσο κρατούν­ οι δροσιές στο Μαίναλο θα κλείναμε­ ένα από αυτά του δευτέρου ορόφου για να μένουμε ξαπλωμένοι μέχρις αργά στο κρεβάτι απέναντι από το τζάκι, ενώ υπάρχει και το δέλεαρ της στήλης υδρομασάζ. Όχι ότι δεν θα μας έχουν αναμμένη τη φωτιά και στο κοινόχρηστο καθιστικό-καφέ. Εμείς, πάντως, αδημονούμε για τις γενναιόδωρες μεσημεριανές λιακάδες: θα παίρνουμε τον καφέ μας στην αυλή και θα κάνουμε... ηχοθεραπεία ακούγοντας το ρυάκι της Στεμνίτσας να κατηφορίζει λίγα βήματα παραπέρα. Στεμνίτσα Αρκαδίας,

2795081406, 6972306151,

www.xenonas-tsarbou.gr, € 85

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το "Amaronda Resort & Spa" στην Ερέτρια περνά στη διαχείριση της Amare Hospitality

Η Amare Hospitality έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ήδη από την τρέχουσα τουριστική σεζόν, με την έναρξη λειτουργίας του να έχει ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.