15 pet friendly ξενώνες

Οι πιο φιλόζωοι εξ υμών, όλο και πιο συχνά μας ρωτάτε για καταλύματα, τα οποία μπορείτε να επισκεφτείτε παρέα με το αγαπημένο σας κατοικίδιο, γι’αυτό και εμείς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Αδέσποτα Ζώα, σας κάνουμε 15 προτάσεις για κάθε γούστο σε αγαπημένους ανοιξιάτικους προορισμούς ανά την Ελλάδα.

15 pet friendly ξενώνες

Οι πιο φιλόζωοι εξ υμών, όλο και πιο συχνά μας ρωτάτε για καταλύματα, τα οποία μπορείτε να επισκεφτείτε παρέα με το αγαπημένο σας κατοικίδιο, γι’αυτό και εμείς σας κάνουμε 15 προτάσεις για κάθε γούστο σε αγαπημένους ανοιξιάτικους προορισμούς ανά την Ελλάδα.

Η λίστα είναι βεβαίως ενδεικτική. Βρείτε όλα τα προτεινόμενα από τον AlphaGuide καταλύματα χρησιμοποιώντας το ανάλογο φίλτρο (Δεκτά μικρά ζώα) στο section "Ξενοδοχεία" και θυμηθείτε πως, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να συνεννοηθείτε με το εκάστοτε ξενοδοχείο ή ξενώνα ως προς το μέγεθος του ζώου που δέχεται, τις πιθανές παροχές κ.λπ.

Στο Ρολόι, Πόρος
Στούντιο, διαμερίσματα και βίλες με ωραίες αυλές απαρτίζουν αυτό το ιδιαίτερο συγκρότημα που μοιράζεται σε 3 ατμοσφαιρικά οικήματα του Πόρου με έμφαση στις προσωποποιημένες υπηρεσίες και τη ρομαντική ατμόσφαιρα. Περισσότερα για το συγκρότημα εδώ.

Πλειάδες, Καλιάνοι Ορεινής Κορινθίας
Πολύ κοντά στη λίμνη της Στυμφαλίας, το συγκρότημα αποτελείται από 7 καλόγουστες αυτόνομες κατοικίες μέσα σε μεγάλο κήπο με πισίνα, ενώ το ίδιας ιδιοκτησίας καφέ Πυγολαμπίδα σερβίρει πρωινό, καφέ και ποτό. Περισσότερα για το συγκρότημα εδώ.

15 pet friendly ξενώνες - εικόνα 1
Μπελλαίικο, Στεμνίτσα

Μπελλαίικο, Στεμνίτσα
Το θρυλικό πρωινό της ιδιοκτήτριας Νένας είναι από μόνο του ένας πολύ σοβαρός λόγος για να επιστρέφουμε συχνά-πυκνά στο ζεστό ξενώνα, που στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό στεμνιτσιώτικο αρχοντικό στην κορυφή του χωριού, ενώ τα κατοικίδιά σας θα ευχαριστηθούν και τις αυτόνομες αυλές και θα κάνουν παρέα και με τη σκυλίτσα της Νένας. Περισσότερα για τον ξενώνα εδώ.

Εν Δημητσάνη, Δημητσάνα
Στην είσοδο της Δημητσάνας, ο πετρόκτιστος ξενώνας ακολουθεί το παραδοσιακό αρχιτεκτονικό στυλ της περιοχής και μαζί με όλες τις σύγχρονες ανέσεις χαρίζει ωραία θέα στο φαράγγι του Λούσιου. Περισσότερα για τον ξενώνα εδώ.

15 pet friendly ξενώνες - εικόνα 2
Αγρόκτημα Ευμέλια, Γούβες Λακωνίας

Αγρόκτημα Ευμέλια, Γούβες Λακωνίας
Με έμφαση στον αγροτουρισμό, η μονάδα απλώνεται σε ένα τεράστιο, καταπράσινο κτήμα με διάσπαρτες κατοικίες και μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε την κοιλάδα του Ευρώτα αλλά και τις ομορφιές του γειτονικού Πάρνωνα. Περισσότερα για το συγκρότημα εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Λαζαρέτο, Μονεμβασιά
Σε νεόδμητο κτίριο έξω από το Κάστρο, το ξενοδοχείο ενδείκνυται για όσους λατρεύουν την ατμόσφαιρα της Μονεμβασιάς, αλλά αναζητούν και τις σύγχρονες ανέσεις – άνετα δωμάτια με θέα στη θάλασσα. Περισσότερα για το ξενοδοχείο εδώ.

Αρχοντικό Ναουμίδη, Πορταριά
Πολύ κοντά στο δημοτικό πάρκινγκ της Πορταριάς, το ρομαντικό ξενοδοχείο μοιράζεται σε 3 κτίρια, ένα εκ των οποίων αναπαλαιωμένο νεοκλασικό, τα οποία βλέπουν σε μια ατμοσφαιρική εσωτερική αυλή με ωραίες γωνιές και πισίνα. Περισσότερα για το ξενοδοχείο εδώ.

Πανδίων Mountain Resort, Λίμνη Πλαστήρα

Στην είσοδο του Νεοχωρίου και χαρίζοντας πανοραμική θέα στη λίμνη, το ξενοδοχείο διαθέτει δίκλινα δωμάτια, διαμερίσματα και σουίτες σε παραδοσιακό στυλ, τα περισσότερα με δικό τους μπαλκόνι. Περισσότερα για το ξενοδοχείο εδώ.

15 pet friendly ξενώνες - εικόνα 4
Kastanea House & Bar, Άγ.Νικόλαος Ευρυτανίας

Kastanea House & Bar, Άγ.Νικόλαος Ευρυτανίας
Σε σημείο του χωριού με πανοραμική θέα, ο ξενώνας στεγάζεται σε κτίριο με οικολογικές προδιαγραφές και ξεχωρίζει για τις ντιζαϊνάτες σουίτες, αλλά και το υπέροχο σαλόνι-café, όπου μπορείτε να γευματίσετε κατόπιν συνεννόησης. Περισσότερα για τον ξενώνα εδώ.

Ανεμόλια, Αράχοβα
Αφήνοντας την Αράχοβα με κατεύθυνση προς Λιβάδι, ένα από τα πρώτα μεγάλα ξενοδοχεία της περιοχής που ανανεώνεται διαρκώς – highlight η νέα τριώροφη executive πτέρυγα με θέα στο δελφικό τοπίο. Περισσότερα για το ξενοδοχείο εδώ.

Η Ελατού, Ελατού Ορεινής Ναυπακτίας
Ανακαινισμένο και λιτό, το ξενοδοχείο προσφέρει υπέροχη θέα στο ελατοσκέπαστο χωριό, τόσο από τα δωμάτια όσο και από τον περιποιημένο περιβάλλοντα χώρο, ενώ η ταβέρνα του ισογείου σερβίρει τοπικές γεύσεις. Περισσότερα για το ξενοδοχείο εδώ.

Κτήμα Μπέλλου, Άγ.Δημήτριος Πιερίας
Καλόγουστο συγκρότημα μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής με θέα στον Όλυμπο και αγροτουριστική φιλοσοφία – για τη διαμονή σας θα επιλέξετε ανάμεσα σε άνετα διαμερίσματα και σπιτάκια με μικρό κήπο. Περισσότερα για το συγκρότημα εδώ. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.

Η Modus & Amplio ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ανανεωμένο "Bratsera Hotel"

Το "Bratsera" εισέρχεται σε μία νέα εποχή, με ανανεωμένο λογότυπο, νέα ιστοσελίδα και ένα καινούριο γαστρονομικό concept με την υπογραφή δύο κορυφαίων Ελλήνων Chef.

Πώς θα είναι φέτος τα καλοκαιρινά ταξίδια στην Ευρώπη; Σύμφωνα με το "Conde Nast Traveler" όχι και πολύ αισιόδοξα για την Ελλάδα και τη Μεσόγειο

Η κλιματική αλλαγή και ο υπερτουρισμός αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε το καλοκαίρι, θέτοντας νέα δεδομένα και ως προς τη βιωσιμότητα.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στη Μακεδονία

Έθιμα με ρίζες πίσω στο χρόνο και φύση στον υπερθετικό.

Το "Eagles Resort" ανανεώνεται με 20 ανασχεδιασμένες σουίτες και συνεργασία με τον βραβευμένο σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη

Το πολυτελές καταφύγιο της οικογένειας Τορνιβούκα ξεκινά ένα πρόγραμμα ανασχεδιασμού που θα ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.