Οι κριτικές του κοινού

Η Λαίδη Μάκβεθ του Μτσένσκ

Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα
Διαρκεια : 80 '

Σκηνοθ.:Έν. Φεζολάρι
Ερμηνεύουν: Μ. Σκαφτούρα, Άγγ. Ανδριόπουλος, Γ. Παπαϊωάννου, Μ. Σωτηριάδου, Άν. Γιαννουκάκη. Σκην.-κοστ.: Γ. Λυντζέρης. Μουσ.: Γ. Κοτσέτα, Αλ. Αλεβιζάκης. Ακατάλληλη για ανηλίκους.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

 • ΕΛΕΝΑ Χ. πριν από 2 μήνες

  Απορώ με το εξαιρετική, πραγματικά. Οι σχολικές παραστάσεις στις μέρες μας είναι καλύτερες απ'όλες τις απόψεις. Ερμηνείες αποτυχημένες, μου είπαν θεατρόφιλοι φίλοι να μην κάνω το λάθος και χάσω το χρόνο μου, έπρεπε να τους ακούσω τελικά.Δράμα δοσμένο με κακές ερμηνείες.Κρίμα, χαντάκωσαν την υπόθεση!

 • Ελένη πριν από 2 μήνες

  Ένα δυνατό έργο, που αποδόθηκε αποτυχημένα! Ερμηνείες μέτριες έως κακές, πρωταγωνίστρια ανέκφραστη που απλά έλεγε τα λόγια της χωρίς να ερμηνεύει. Περισσότερο μου θύμισε μια ερασιτεχνική ομάδα που πειραματίζεται. Μοναδικό συν το τραγούδι! Ευτυχώς πήγα με πρόσκληση, είναι από τα χειρότερα που είδα!

 • Areti Koutsogiorgou πριν από 2 μήνες

  Εχω δει αρκετές παραστάσεις στο Vault, σ ένα μικρό χώρο, χωρίς ιδιαίτερα σκηνικά, η παράσταση κατάφερε με την καταπληκτική σκηνοθεσία, φωτισμό κ μουσική να με ταξιδέψει. Πολύ καλές και δυνατές ερμηνείες με ένα bonus παραπάνω στον Σεργκέι, και στην πεθερά γάτα Μαρία Σωτηριάδου!

 • ΜΑΚΒΕΘ πριν από 3 μήνες

  2,5 αστεράκΑ Πήγα κυρίως λόγω του κυρίου Φεζολλάρι, καθώς μας έχει συνηθίσει σε άρτιες και εξαιρετικές παραστάσεις (βλ.Βασσα). Η συγκεκριμένη παράσταση δυστυχώς ήταν πολύ κάτω του μετρίου. Εκεί που θεωρώ ότι υπήρχε το πρόβλημα ήταν στις ερμηνείες των ηθοποιών. Χωρίς να θέλω να είμαι αυστηρός, γιατί σέβομαι την προσπάθειά τους, αλλά ήταν πολύ αδύναμες ή δεν ήταν ικανές για να υποστηρίξουν το έργο. Εξαίρεση αποτελεί ο ηθοποιός που υποδυόταν τον Σεργκέι. Άμεσος, αληθινός, χωρίς ίχνος ψευτιάς στο παίξιμό του. Οι υπόλοιποι δυστυχώς δεν μου κράτησαν το ενδιαφέρον. Η σκηνοθεσία ήταν πολύ καλή, όπως και το σκηνικό αλλά δεν αρκούσαν για να χαρακτηρίσω την παράσταση ως πολύ καλή. Δε νομίζω ότι θα την πρότεινα..

 • Ελλη πριν από 3 μήνες

  4 αστεράκΑ Το συγκεκριμένο έργο , μου το πρότεινε η φίλη Βίκυ λόγω της όπερας .Ψάχνοντας είδα το τρέιλερ , που μου κέντρισε το ενδιαφέρον ! Πραγματικά , σε ένα τόσο μικρό χώρο μπόρεσαν να κάνουν τέτοια μεταφορά ! Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές !Υπέροχες ερμηνείες γεμάτες συναίσθημα !Σκηνοθετικό σασπένς ! Πολύ ωραίο και έξυπνο σκηνικό! Εξαιρετική μουσική επένδυση !

 • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Τ. πριν από 3 μήνες

  5 αστεράκΑ Ένα ιστορικό ρωσικό έργο που πραγματευεται όλα τα επίκαιρα θέματα των ταξικων διαφορων και την θέση της γυναίκας στην κοινωνία, σκηνοθετημένο εύστοχα από τον Ενκε Φεζολλαρι σε ένα δύσκολο Black box χώρο, με ροη και εμπνευση, χωρίς τρικς εντυπωσιασμου, επενδεδυμένο με υπέροχες μουσικές και αληθινές ερμηνείες από όλο τον θίασο. Κάποιες δε από αυτές αξίζουν ιδιαίτερης μνείας οπως του πρωταγωνιστή Αγγελου Ανδριόπουλου στο Μακβεθικο του ντελίριο αλλά και της εμβληματικής πεθεράς-γάτας Μαριας Σωτηριάδου που σε καθηλώνει σε κάθε της ανάσα σε κάθε της λέξη σε κάθε κίνηση σε κάθε βλέμμα! Η δραματική σκηνή που πεθαινει αξεπέραστη, άψογη!

 • Smart πριν από 3 μήνες

  4 αστεράκΑ Συνολικά καλή παράσταση. Σκηνοθεσία γρήγορη ευφσνταστη, έξυπνα σκηνικά ( χαλί, άχυρο υποδεικνύουν την ταξική διαφορά) Επαρκείς ερμηνείες με κορυφαία της πεθεράς - γάτας από την Μαρία Σωτηριάδου. Εξαιρετικό και το τραγούδι με την υπέροχη Σοφία Παπάζογλου.

 • Εφη φιλιογιαννη πριν από 3 μήνες

  5 αστεράκΑ Καταπληκτική παράσταση! Μου άρεσε πολύ! Ωραία πλοκή, γρήγορες εξελίξεις με χιούμορ και συναισθημα!! Η πεθερά γάτα είναι από τους ρόλους που δεν ξεχνάει εύκολα κανεις!

 • Αρετή πριν από 3 μήνες

  Το έργο έχει μια πολύ δυνατή υπόθεση που η σκηνοθεσία και οι ερμηνείες δεν το ανέδειξαν όσο θα έπρεπε! Πήγαμε με πολλές προσδοκίες γιατί το Vault μας έχει συνηθίσει σε άρτιες και δυνατές παραστάσεις.

 • ΤΒ πριν από 3 μήνες

  1 αστεράκΑ Περισσότερο θύμιζω παράσταση που ανέβασε κάποιος πολιτιστικός σύλλογος της επαρχίας, παρά επαγγελματική παράσταση. Η πρωταγωνίστρια ηλικιακά μεγαλύτερη από όσο θα έπρεπε, δίχως χημεία με τον εραστή της. Tο πάθος για τον οποίο την οδήγησε σε τόσους φόνους, δεν φάνηκε πουθενά. Αν κάτι χαρακτήριζε αυτή την παράσταση, ήταν ότι δεν δημιουργούσε κάποιο έντονο συναίσθημα, η ιστορία αποδόθηκε διεκπεραιωτικά και στο τέλος το χειροκρότημα ήταν χλιαρό και με το ζόρι προσκλήθηκε ο θίασος για δεύτερη και τελευταία φορά στην σκηνή.

 • Μαρία πριν από 4 μήνες

  Εξαιρετική παράσταση !!

 • Βασιλικη πριν από 4 μήνες

  5 αστεράκΑ Υπέροχη παρασταση! Πολυ καλες ερμηνείες - μουσικη και σκηνοθεσία