Η "Οικογένεια Τσεκμέ" επιστρέφει στην Αττική- 5 στάσεις σε θερινές σκηνές

Ετοιμαστείτε, γιατί η «Οικογένεια Τσεκμέ» φορτώνει τα βαλιτσάκια της, βάζει μπρος το πουλμανάκι της καλοκαιρινής περιοδείας και καταφθάνει στην Αττική με άγριες διαθέσεις!

Οικογένεια Τσεκμέ καλοκαίρι 2026 Γκέλυ Καλαμπάκα©

Αν νομίζατε ότι η δική σας οικογένεια έχει τα "θεματάκια" της, μάλλον δεν έχετε γνωρίσει ακόμα τους Τσεκμέδες. Μιλάμε για την απόλυτη ελληνική παράνοια συμπυκνωμένη σε μία σκηνή: μυστικά που βγαίνουν στη φόρα την πιο ακατάλληλη στιγμή, θάμματα που αποκαλύπτονται, ίντριγκες, δολοπλοκίες και υστερικοί καυγάδες που θα σας κάνουν να νιώσετε... απόλυτα φυσιολογικοί! Η πιο εκρηκτική, ξεκαρδιστική και απρόβλεπτη κωμωδία του καλοκαιριού, η  "Οικογένεια Τσεκμέ" του Τόλη Παπαδημητρίου,  κάνει στάση στις πιο αγαπημένες θερινές σκηνές της Αττικής. Και πιστέψτε μας, δεν θέλετε να είστε οι μόνοι που δεν θα ξέρουν τι συνέβη όταν όλοι οι άλλοι θα συζητούν για τις ατάκες της παράστασης την επόμενη μέρα.

Να σας θυμίοσουμε πως ο Παπαδημητρίου φέρνει μαζί του μια έκπληξη μεγατόνων: τη Μαρία Κίτσου σε ρόλο που δεν φανταζόσασταν! Ως Ρόζα Τσεκμέ, βουτάει με τρέλα στην κωμωδία, συναντά την ενέργεια του Τόλη και το αποτέλεσμα είναι απλά εκρηκτικό. Μαζί με μια παρέα ταλαντούχων ηθοποιών (Πηνελόπη Πλάκα, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντώνης Στάμος, Αντώνης Καλομοιράκης, Άννη Θεοχάρη), η παράσταση μας δείχνει την κλασική ελληνική οικογένεια στην πιο... "Pipa Caliente" εκδοχή της.

Οικογένεια Τσεκμέ καλοκαίρι 2026
Γκέλυ Καλαμπάκα©

Πού και πότε θα δείτε την παράσταση

Παρασκευή 31/7: Δημοτικό Θεατρο Ηλιούπολης "Δημήτρης Κιντής" (Ηλιούπολη)
Τρίτη 4/8: Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας (Σαλαμίνα)
Τετάρτη 5/8: Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο (Λαύριο)
Πέμπτη 6/8: Αθλητικό & Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης (Νέα Μάκρη)
Παρασκευή 7/8: Alex Cinema (Πόρτο Ράφτη)

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Δείτε όλες τις παραστάσεις στον οδηγό θεάτρου του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ποια κωμωδία του Μελ Μπρουκς σκηνοθετούν Παπαθανασίου-Ρέππας;

Ένας δυναμικός θίασος πρωταγωνιστεί στη σπαρταριστή κωμωδία "Να ζει κανείς ή να μη ζει;" που σκηνοθετεί το επιτυχημένο δίδυμο Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππα στο Θέατρο Λαμπέτη, μεταφέροντάς μας στην Πολωνία του 1941.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/07/2026

Το φεστιβάλ που μας άλλαξε το βλέμμα

Άλλοτε μαγνητίζοντας και άλλοτε κάνοντας μας να αποστρέψουμε το βλέμμα από τη σκηνή, το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας ήταν (και) φέτος εμπειρία.

Το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας μας τάραξε, μας μάγεψε και έδωσε υπόσχεση για το επόμενο

Το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας ολοκληρώθηκε, αφήνοντας πίσω του εικόνες που μας μάγεψαν, παραστάσεις που μας τάραξαν και στιγμές που άνοιξαν το βλέμμα μας. Ο χορός μάς έδωσε την πιο όμορφη υπόσχεση για το επόμενο καλοκαίρι.

Μπαλζάκ στη σκηνή: "Το καταραμένο παιδί" επιστρέφει

Αν λατρεύετε τη σκοτεινή, ατμοσφαιρική λογοτεχνία, η αριστουργηματική νουβέλα του Ονορέ ντε Μπαλζάκ ζωντανεύει ξανά στο Θέατρο Arroyo. Μια καθηλωτική ιστορία για την πατριαρχία, την εξουσία και τα οικογενειακά μυστικά.

Ας γνωρίσουμε την Υακίνθη Λάγιου: Ο "Άη Λαός", ο πατέρας της και οι σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες

Υακίνθη Λάγιου… σας λέει κάτι το όνομα; Η κόρη του σπουδαίου συνθέτη μας ανοίγει την καρδιά της, μιλώντας για την παράσταση στην οποία συμμετέχει, τον "Άη Λαό", τη δική της διαδρομή, αλλά και τον πατέρα της, ενώ μοιράζεται μαζί μας τρυφερές αναμνήσεις και οικογενειακές φωτογραφίες.

"Swan" για όλη την οικογένεια: Το κινεζικό ακροβατικό θέαμα έρχεται τον Σεπτέμβριο

Η προπώληση των εισιτηρίων άνοιξε για το "Swan", το μαγευτικό κινεζικό ακροβατικό θέαμα με το περίφημο Shoulder Ballet, που έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να καθηλώσει μικρούς και μεγάλους.

Μέγαρο Μουσικής 2026-2027: Τι θα δούμε στη νέα σεζόν σε χορό και θέατρο

Με κορυφαίες διεθνείς μετακλήσεις χορού και σπουδαίες θεατρικές προβολές, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ανοίγει την περίοδο 2026-2027. Από την Πίνα Μπάους μέχρι το National Theatre Live, η Αθήνα γίνεται επίκεντρο της παγκόσμιας σκηνής.