Σε ρυθμούς sold out η περιοδεία για τη Νένα Μεντή: Εξαντλούνται τα εισιτήρια για το "Μια ζωή"

Με αλλεπάλληλα sold out σε Χαλάνδρι και Παπάγου, η συγκινητική παράσταση του Πέτρου Ζούλια συνεχίζει την περιοδεία της, με τα εναπομείναντα εισιτήρια για Ιούλιο και Σεπτέμβριο να εξαντλούνται ήδη με ταχύτατους ρυθμούς.

Μια ζωή – Ο μονόλογος μιας μοδίστρας

Με απόλυτη επιτυχία και αλλεπάλληλα sold out συνεχίζεται η καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης "Μια ζωή - Ο μονόλογος μιας μοδίστρας", επιβεβαιώνοντας τον τίτλο μιας από τις πιο δημοφιλείς παραγωγές των τελευταίων ετών. Η συγκλονιστική ερμηνεία της Νένας Μεντή, σε κείμενο και σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια, έχει προκαλέσει πραγματικό πυρετό στους θεατρόφιλους, με αποτέλεσμα τα εισιτήρια για τις εμφανίσεις της να γίνονται ανάρπαστα.

Για τον πρώτο κύκλο των παραστάσεων στην Αττική απομένουν πλέον μόλις τέσσερις σταθμοί, με τις επιλογές του κοινού να περιορίζονται δραματικά. Οι παραστάσεις στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι και στο Κηποθέατρο Παπάγου-Χολαργού είναι ήδη ολοκληρωτικά sold out. Για όσους επιθυμούν να απολαύσουν από κοντά αυτή τη συγκινητική θεατρική εμπειρία μέσα στον Ιούλιο, διαθέσιμα εισιτήρια υπάρχουν πλέον μόνο για το Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη (8 Ιουλίου) και για το Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης "Δημήτρης Κιντής" (11 Ιουλίου).

Μια ζωή-ο μονόλογος μιας μοδίστρας

Παράλληλα, η ίδια εκρηκτική ζήτηση καταγράφεται και για τον δεύτερο κύκλο της περιοδείας που έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο. Τα εισιτήρια για τους σταθμούς στο Λαύριο, τη Χαλκίδα, το Αιγάλεω και τα Βριλήσσια εξαντλούνται με ταχύτατους ρυθμούς, καθώς το κοινό σπεύδει να εξασφαλίσει μια θέση στο ταξίδι των αναμνήσεων της απλής λαϊκής ηρωίδας.

Μια ζωή-ο μονόλογος μιας μοδίστρας

Το αποθεωτικό χειροκρότημα που εισπράττει η Νένα Μεντή σε κάθε της εμφάνιση αποτελεί το επιστέγασμα μιας ώριμης κατάθεσης ψυχής. Καθώς η ηρωίδα αδειάζει το ατελιέ της, ξετυλίγει το νήμα μιας προσωπικής ιστορίας γεμάτης απώλειες, νοσταλγία και καθημερινές χαρές, φωτίζοντας παράλληλα τη νεότερη ιστορία της Ελλάδας και αποτίοντας έναν συγκινητικό φόρο τιμής στους αφανείς αγώνες του καθημερινού ανθρώπου.

Διαβάστε κριτική για την παράσταση.

Δείτε όλες τις παραστάσεις στον οδηγό θεάτρου του "α".

Προπώληση ειστηρίων: more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Μια ζωή - Ο μονόλογος μιας μοδίστρας

  • Μονόλογος
  • Διάρκεια: 80 '

Μια ηλικιωμένη μοδίστρα έρχεται αντιμέτωπη με κομμάτια της ζωής της καθώς μαζεύει ρούχα από το ατελιέ της για να μετακομίσει. Η προσωπική της ιστορία συναντά κομμάτια από την ιστορία της νεότερης και σύγχρονης Ελλάδας. Μόνιμη συντροφιά στο ταξίδι των αναμνήσεων της είναι τα τραγούδια που σημάδεψαν γεγονότα και στιγμές της πορείας της. Ένας ύμνος στον καθημερινό άνθρωπο που αναπολεί το παρελθόν του και αγωνιά πώς θα συνεχίσει να ζει σε ένα κόσμο που αλλάζει γρήγορα και άγρια.

Θέατρο Πέτρας

Τέρμα Λεωφόρου 25ης Μαρτίου και Σουλίου

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"MyCenae": Ο αιματοβαμμένος μύθος γίνεται χοροθέατρο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Μια τολμηρή σωματική προσέγγιση του μύθου των Ατρειδών με την Κλυταιμνήστρα και την Ηλέκτρα στο επίκεντρο έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά τον Σεπτέμβριο 2026.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/09/2026

Παράταση παραστάσεων για το "Ανα-τίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιά"

Σε κείμενα των Αθερίδη, Αθερίδου, Βρανά, Χατζηπαύλου, Κρόμπα και Καλαβριανού, η εκρηκτική κωμική γιορτή "Ανα-τίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιά" συνεχίζει ακάθεκτη στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ στις 2, 8, 16 και 23 Σεπτεμβρίου.

Η "Οικογένεια Τσεκμέ" σε δύο θεατρικές στάσεις τον Σεπτέμβριο

Ετοιμαστείτε, γιατί η "Οικογένεια Τσεκμέ" φορτώνει τα βαλιτσάκια της, βάζει μπρος το πουλμανάκι της καλοκαιρινής περιοδείας και καταφθάνει στην Αττική με άγριες διαθέσεις!

Ο θρυλικός έρωτας του Ανδρέα Εμπειρίκου και της Μάτσης Χατζηλαζάρου αναβιώνει στο Μπούρτζι

Ο Δημήτρης Παπανικολάου και η Χριστίνα Μαξούρη αναμετρώνται με μία από τις πιο γοητευτικές ιστορίες της ελληνικής λογοτεχνίας στο 3ο Φεστιβάλ Ακροναυπλίας.

"Της γιαγιάς σου": Αποκλειστικές φωτογραφίες από την ελληνική σουρεάλ κωμωδία στο Αργώ

Η νέα, ανατρεπτική ελληνική κωμωδία "Της γιαγιάς σου" έρχεται στο Θέατρο Αργώ. Με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Κώστα Γάκη, ένα λαμπερό καστ μετατρέπει ένα σαλόνι σε απολαυστικό πεδίο μάχης.

Αποκλειστικό | "Χρόνος από δεύτερο χέρι": Η αμοντάριστη αλήθεια της Ιστορίας για πρώτη φορά στο θέατρο

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Βίλια Χατζοπούλου μεταφέρει στη σκηνή το βραβευμένο με Νόμπελ αριστούργημα της Σβετλάνα Αλεξίεβιτς, "Χρόνος από δεύτερο χέρι". Μια συγκλονιστική θεατρική μεταφορά που μετατρέπει τις αληθινές ανθρώπινες μαρτυρίες σε ζωντανή σκηνική πράξη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

"Δαιμόνια στο Ρέμα": Ο Παπαδιαμαντικός κόσμος της παιδικής ηλικίας στη Σκηνή Ωμέγα

Η Μαρία Φραγκή σκηνοθετεί μια ατμοσφαιρική σκηνική σύνθεση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου το θέατρο σκιών, η μουσική και η μνήμη συναντούν τον Παπαδιαμαντικό λόγο.