C’est la Magie: Τέσσερις σπουδαίοι μάγοι έρχονται στο Christmas Theater

Είναι αλήθεια ή πρόκειται για οφθαλμαπάτη θα αναρωτηθείτε παρακολουθώντας το σόου τεσσάρων κορυφαίων μάγων που φέρνουν στο Christmas Theatre μέχρι και…«Μηχανή Τηλεμεταφοράς».

C’est la Magie

Από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου, ο Ντάρσι Όουκ, ο Έντσο Ουέιν, ο Τζέιμς Μορ και ο Γιου Χο-Τζιν, τέσσερις παγκοσμίου φήμης μάγοι καταφθάνουν στην Αθήνα για να μας …μαγέψουν με το σόου "C’est la Magie”. Οι "έξυπνες" τεχνολογίες και η τεχνητή νοημοσύνη βρίσκουν πάντα θέση στα σόου τους, οπότε αυτό που θα δούμε στη σκηνή του Christmas Theater θα είναι καινοτόμα κόλπα που πραγματοποιούνται με τη βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας, οπτικά εφέ, αιωρήσεις, κόλπα  τηλεμεταφοράς. 

C’est la Magie

Οι τέσσερις μάγοι παρουσιάζουν κάτι που διαφέρει. Από την εταιρεία παραγωγής που φρόντισε να κάνουν στάση στην Αθήνα, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας τους, μαθαίνουμε πως αποκλειστικά για το ελληνικό κοινό, ο Ένζο Ουέιν,  έχει ετοιμάσει μια συγκλονιστική παράσταση – το κόλπο που ο ίδιος αποκαλεί "Μηχανή Τηλεμεταφοράς"! Χαρακτηρίζεται ως "ένας από τους πιο εφευρετικούς μάγους της εποχής μας" καθώς χωρίς προσπάθεια εμφανίζεται και εξαφανίζεται σε διάφορα μέρη της σκηνής, αλλάζοντας τα όρια του ορατού και του δυνατού. 

C’est la Magie

Ντάρσι Όουκ φημίζεται για την υπέρβαση των ακραίων δοκιμασιών! "Κόβει" την ανάσα των θεατών στη λήξη του χρόνου, ξεφεύγοντας από τον κίνδυνο, κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο χαρισματικός μάγος ήταν ο εκλεκτός της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ καθώς ήταν ένας εκ των επίλεκτων showman στα 90ά γενέθλια της. 

Ο διάσημος μάγος Τζέιμς Μορ, ενθουσίασε κριτές και κοινό στο Britain's Got Talent. Μάλιστα το επεισόδιο στο οποίο συμμετείχε έχει προβληθεί πάνω από 100 εκατομμύρια φορές στο YouTube. Οι παραστάσεις του ξεχωρίζουν για τη θεαματικότητά τους, καθώς ο Τζέιμς αγαπά τη φωτιά, τις απολύτως ανεξήγητες φυσικές μεταμορφώσεις και προσφέρει τη δική του εκδοχή στα διάσημα και επικίνδυνα κόλπα του θρυλικού Χουντίνι.

Όσο για τον ταλαντούχο Κορεάτη μάγο Γιου Χο-Τζιν, είναι ένας από τους πιο νεαρούς ελπιδοφόρους της μαγικής τέχνης και ο πρώτος Ασιάτης νικητής του Magic Grand Prix, κατά την οποία υποτάσσει τη φαντασία των θεατών με επιδέξιες κινήσεις και ένα αινιγματικό χαμόγελο”. 

Στο πλαίσιο της οικογενειακής ψυχαγωγίας, το "C’est la Magie” θα μεταδοθεί σε τρεις οθόνες στην αίθουσα, και η μεταγλώττιση στα ελληνικά θα βοηθήσει πολύ τόσο τους μικρούς θεατές που λατρεύουν τα "μαγικά” κόλπα, όσο και το ενήλικο κοινό που δηλώνει fun του ιλουζιονισμού και παιχνιδιών με την τεχνολογία. Η προπώληση ξεκίνησε μέσω more.gr.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

ικόνα widgetικόνα widgeικόνα widgetικόνα widgetικόνα widget

Περισσότερες πληροφορίες

C’est la Magie

  • Ταχυδακτυλουργικό σόου
  • Διάρκεια: 135 '

Τέσσερις κορυφαίοι μάγοι παρουσιάζουν εντυπωσιακά κόλπα επί σκηνής με τηλεμεταφορά, ανάγνωση σκέψεων, αιώρηση, τολμηρές αποδράσεις, υπνωτισμό και ανεπανάληπτα οπτικά εφέ. Ο Ένζο Ουέιν αποκαλείται «ένας από τους πιο εφευρετικούς μάγους της εποχής μας» καθώς εμφανίζεται και εξαφανίζεται σε διάφορα μέρη της σκηνής. Ετοίμασε αποκλειστικά για το ελληνικό κοινό μια «μηχανή τηλεμεταφοράς». Ο Ντάρσι Όουκ φημίζεται για τις ακραίες δοκιμασίες του και αρέσκεται να «κόβει» την ανάσα των θεατών. Ο Τζέιμς Μορ, γνωστός από το Britain's Got Talent, αγαπά τη φωτιά, τις απολύτως ανεξήγητες φυσικές μεταμορφώσεις, ενώ δίνει τη δική του εκδοχή στα διάσημα και επικίνδυνα κόλπα του θρυλικού Χουντίνι. Τέλος, ο Κορεάτης Γιου Χο-Τζιν, ο πρώτος Ασιάτης νικητής του Magic Grand Prix, υποτάσσει τη φαντασία των θεατών με τις επιδέξιες κινήσεις και το αινιγματικό του χαμόγελο.

Christmas Theater (Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου)

Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ο Άρης Λάσκος για τη "Χαμένη άνοιξη": "Ας αναλάβουμε δράση. Να μην χαθεί άλλη Άνοιξη"

Πρωταγωνιστεί μαζί με έναν εξαιρετικό θίασο και διασκευάζει πρώτη φορά για το θέατρο τη το πολιτικό και υπαρξιακό μυθιστόρημα του Στρατή Τσίρκα "Χαμένη Άνοιξη". Μια συζήτηση με τον Άρη Λάσκο για την παράσταση στο θέατρο Πορεία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
10/10/2025

"Genica: ο πίδακας του αίματος μου"-Ο έρωτας του Αρτό που γεννά θέατρο

Η Ιόλη Ανδρεάδη και ο Άρης Ασπρούλης, μέσα από μια δεκαετία έρευνας πάνω στον Αντονέν Αρτό παρουσιάζουν το νέο τους έργο "Genica: ο πίδακας του αίματος μου" με πρωταγωνιστές τους Gene Gillette, Γεράσιμο Γεννατά και Βανέσα Αδαμοπούλου.

Murmuration στο Ηρώδειο: είδαμε τα σώματα να γίνονται ποίηση

Πενήντα σώματα, ένα συγχρονισμός, αέρας γεμάτος κίνηση. Το Murmuration ταξίδεψε χτες το βράδυ το Ηρώδειο σ' έναν ονειρικό κόσμο ακρίβειας, φωτός και μαγείας.

Πρεμιέρα για το "Ακρωτήρι" με τη συγκλονιστική Μαρία Ναυπλιώτου και νέο παρτενέρ τον Νικόλα Παπαγιάννη

"Το ακρωτήρι" του Σαρ Γουάιτ επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στο Θέατρο Ιλίσια, σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου- με τη συγκλονιστική Μαρία Ναυπλιώτου και νέο παρτενέρ τον Νικόλα Παπαγιάννη.

"Big Top Fesrival"- Ένα σύγχρονο τσίρκο στήνει την τέντα του στο Γαλάτσι

Μια γιορτή για όλες τις ηλικίες, για όσους αγαπούν τη δημιουργία, την έκφραση και τη χαρά του "μαζί" είναι το Athens Big Top Festival και θα πραγματοποιηθεί 15 & 16 Νοεμβρίου.

Θέατρο του Νέου Κόσμου: 3 συναρπαστικές πρεμιέρες στις μικρές σκηνές του

Στον Κάτω Χώρο και το Δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου μπορείτε να ανακαλύψετε έργα ανατρεπτικά και πρωτότυπα, φρέσκες ιδέες, αλλά και ιστορίες του τότε, που έχουν να πουν πολλά στο τώρα.

Γιώργος Καραμίχος: Ο "Vanya" επιστρέφει στη σκηνή

Η παράσταση "Vanya" που σηματοδότησε την επιστροφή του Γιώργου Καραμίχου στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν μετά από 12 χρόνια, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν.