"Τότε, τώρα, πάντα": Πότε ξεκινά η νέα επιθεώρηση από τον Σταμάτη Φασουλή στο Θέατρο Άλσος

Ο μετρ του είδους θα ξεκαλοκαιριάσει στο Θέατρο Άλσος με νέα επιθεώρηση και ταλαντούχους συνεργάτες.

Τότε_τώρα_πάντα Πέτρος Νικολαρέας©

Στο χώρο της επιθεώρησης που γνωρίζει όσο λίγοι επιστρέφει ο Σταμάτης Φασουλής και μάλιστα σε τριπλό ρόλο: συνυπογράφει τα κείμενα της νέας επιθεώρησης "Τότε, τώρα, πάντα", η οποία θα παρουσιαστεί σε δική του σκηνοθεσία το καλοκαίρι του 2024 στο θέατρο Άλσος, ενώ θα ερμηνεύσει και έναν από τους βασικούς ρόλους. Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τις 14 Ιουνίου.

Σταμάτης Φασουλής
Πέτρος Νικολαρέας©

"Τότε, τώρα, πάντα", λοιπόν, μια επιθεώρηση εναντίον όλων και υπέρ των πάντων με σχόλιο, ανατροπές, χιούμορ και πολύ μουσική και χορό, σε κείμενα των Σταμάτη Φασουλή, Μανίνας Ζουμπουλάκη, Βαγγέλη Νάση και Πέπης Ραγκούση, που θα ερμηνεύσουν στη σκηνή του Άλσους οι Θοδωρής Αθερίδης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Λευτέρης Ελευθερίου, Ελένη Καστάνη, Κώστας Κόκλας, Αντώνης Λουδάρος, Δήμητρα Ματσούκα, Ματίνα Νικολάου, Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Σταμάτης Φασουλής
Σε guest εμφάνιση θα δούμε τους Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Γιώργο Κωνσταντίνου (ο οποίος θα παρουσιάσει ένα δικό του κείμενο).
Συμμετέχουν επίσης οι: Τραϊάνα Ανανία, Άννα Μάγκου, Μιχάλης Παπαδημητρίου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Φαίη Φραγκιώτη.

Όσο για τους υπόλοιπους ταλαντούχους συντελεστές, ο Σταμάτης Κραουνάκης υπογράφει τη μουσική, ο Φωκάς Ευαγγελινός την καλλιτεχνική διεύθυνση και τις χορογραφίες, ο Μανόλης Παντελιδάκης τα σκηνικά και η Ντένη Βαχλιώτη τα κοστούμια.

Τότε, τώρα, πάντα
Πέτρος Νικολαρέας©
Σταμάτης Φασουλής & Σταμάτης Κραουνάκης

Η πολιτική και η οικονομική πραγματικότητα, η τεχνητή νοημοσύνη, τα πρόσωπα της
σόου μπιζ, ένας τράπερ, ένας άστεγος, μια αναμαλλιασμένη ξανθιά που βγαίνει από
έναν κάδο ανακύκλωσης, η τραγουδιάρα Αλίκη..., η κοινωνική μας ζωή, τα βάσανα του κόσμου, η χαμένη επικοινωνία μας και το ερώτημα "Σε τι κόσμο ζούμε άραγε;", είναι κάποια από τα θέματα που απασχολούν τους δημιουργούς του "Τότε, τώρα, πάντα".

Στη φωτό εξωφύλλου, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Φωκάς Ευαγγελινός με τους παραγωγούς της παράστασης, Ηλία Μαροσούλη και Άγγελο Κοταρίδη.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Άλσος

Ευελπίδων 4, Πεδίον Άρεως
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Μαντώ, Κώστας Μπίγαλης, Σοφία Βόσσου και Πωλίνα μιλούν για το "Reunion The Musical" σε μια κοινή συνέντευξη

Οι τέσσερις αγαπημένοι ερμηνευτές πρωταγωνιστούν στο πρωτότυπο μιούζικαλ της Θέμιδας Μαρσέλλου που έχει στον πυρήνα του τα 90s, πλάι σε ένα θίασο γεμάτο ενέργεια (Παλλάς, από 17/5).

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
16/05/2024

"Stereophonic": Μια ελληνική θεατρική συμπαραγωγή υποψήφια για 13 βραβεία Τόνι!

Πρόκειται για την παράσταση σε συμπαραγωγή της ελληνικής Faliro House Productions, με θέμα την ιστορία μιας ροκ μπάντας.

Το "ΑΤΙΤΛΟΝ" της Αντωνίας Οικονόμου ξεκινάει δεύτερο κύκλο παρουσίασης

Η παρασταστική αλληγορία της Ελληνίδας χορογράφου έρχεται στο Σύγχρονο Θέατρο.

"Ρωμαίος και Ιουλιέτα": Το κλασικό έργο ως γέφυρα Ελλάδας και Τουρκίας στο Μέγαρο

Μετά την Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, η συμπαραγωγή του Κρατικού Θεάτρου της Τουρκίας και του Μεγάρου Μουσικής σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη έρχεται στο Μέγαρο στις 16/5, με τις απαραίτητες τροποποιήσεις στην σαιξπηρική ιστορία και έναν πολυπολιτισμικό θίασο.

Μάθε με να φεύγω

Η πικρή ιστορία άτυχων ερώτων και μοναξιάς του Άκη Δήμου αποδίδεται από τον Γιάννη Σκουρλέτη με μία παράδοξη, queer σκηνική γλώσσα, που γοητεύει με τη δυναμική της. | Powered by Uber| Powered by Uber

Ένας εχθρός του λαού

Παράσταση συλλογικής αφηγηματικής φόρμας που αναδεικνύει το σημαντικού πολιτικού προβληματισμού ιψενικό έργο, αφήνοντας όμως σε δεύτερη μοίρα ζητήματα θεατρικότητας | Powered by Uber

Η "Βότκα μολότοφ" "σκάει" κι αυτό το καλοκαίρι

Η εκρηκτική κωμωδία της Ελένης Ράντου σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη και με τον Τάσο Χαλκιά ως Τσέχοφ επιστρέφει με καλοκαιρινή περιοδεία σε ανοικτά θέατρα της Αττικής.