Ο "αθυρόστομος" κωμικός Daniel Sloss στο Christmas Theater

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς stand up comedy σκηνής με καταγωγή από τη Σκωτία επιστρέφει στην Αθήνα για μία και μοναδική παράσταση.

Can't Daniel Sloss Troy Edige©

Μια stand up άφιξη από το εξωτερικό μας περιμένει στις 8 Μαρτίου στο Christmas Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου). Έχουν περάσει δύο χρόνια από τις δύο πρώτες (sold out) εμφανίσεις αυτού του κωμικού στη χώρα μας και τώρα έφτασε η ώρα να μετρήσουμε ακόμη μία. Ο λόγος για τον Σκωτσέζο Daniel Sloss, ο οποίος καταφθάνει με το ολοκαίνουργιο σόλο του "Can’t". Το άκρως αθυρόστομο σόου, το οποίο συνδυάζει το καυστικό, μαύρο χιούμορ με τον κοινωνικό σχολιασμό αλλά και την εμπειρία του τριαντατριάχρονου κωμικού ως νέου γονιού, έχει λάβει ήδη πολύ θετικές κριτικές διεθνώς, ενώ γίνεται sold out όπου κι αν έχει παρουσιαστεί. Αυτό, βέβαια, θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε αναμενόμενο, αφού ο Sloss έχει αναδειχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, ενώ είναι headliner στο κορυφαίο φεστιβάλ τεχνών του κόσμου, Edinburgh Fringe.

Daniel Sloss
MZA©

Γνωστός για τη "σκοτεινή” θεματολογία του που παίζει με διάφορα ταμπού αλλά και προσωπικά του θέματα, ο ηθοποιός, κειμενογράφος και stand up καλλιτέχνης Daniel Sloss, έγινε ο νεότερος stand-up comedian που εμφανίστηκε σόλο στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου (επί 6 σεζόν), ξεκινώντας την καριέρα του στα 19 του με δυνατά εχέγγυα. Έκτοτε, η φήμη του έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Μεγάλης Βρετανίας, με πολλές εμφανίσεις σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ ("Conan”, "Comedy Central's Drunk History”, "Comedy Roast Battles”, "Sunday Night at the Palladium”, "The Graham Norton Show” κ.ά.), 6 σόλο σεζόν στο off-Broadway της Νέας Υόρκης και ρεκόρ 300 παραστάσεων σε 40 χώρες παγκοσμίως με το "Χ". Έχει, επίσης, κυκλοφορήσει δύο comedy specials στο Netflix ("Dark" και "Jigsaw") και το "Daniel Sloss: X" στο HBO. Τα specials του μπορεί να τα δει το κοινό σε 190 χώρες (και 26 γλώσσες). Συνολικά έχει εμφανιστεί ζωντανά σε περισσότερες από 50 χώρες.

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Can't

  • Stand up Comedy

Μετά τα δύο εντυπωσιακά sold out στις πρώτες εμφανίσεις του στη χώρα μας πριν δύο χρόνια, ο κωμικός επιστρέφει στην Αθήνα με το ολοκαίνουργιο έργο του που τον βρίσκει στην πιο “αθυρόστομη” φάση του. Το σόου έχει ήδη λάβει διθυραμβικές κριτικές και παρουσιάζεται σε sold out θέατρα παγκοσμίως. Ο Σκωτσέζος Ντάνιελ Σλος είναι ένα μεγάλο όνομα της σύγχρονης κωμωδίας, ως ηθοποιός, κειμενογράφος και stand-up καλλιτέχνης. Η καριέρα του ξεκίνησε στα 19 του, όταν υπήρξε ο νεαρότερος κωμικός που εμφανίστηκε solo στο West End του Λονδίνου. Έκτοτε, η φήμη του έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια της Μεγάλης Βρετανίας, με πολλές εμφανίσεις στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ (Conan, Comedy Central's 'Drunk History', 'Comedy Roast Battles', 'Sunday Night at the Palladium', 'The Graham Norton Show', κλπ). Έχει, επίσης, κυκλοφορήσει 2 comedy specials με το Netflix ("Dark" και "Jigsaw") και το "Daniel Sloss: X" στο HBO.

City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου)

Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι
  • Συναυλίες

City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου)

Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Μαντώ, Κώστας Μπίγαλης, Σοφία Βόσσου και Πωλίνα μιλούν για το "Reunion The Musical" σε μια κοινή συνέντευξη

Οι τέσσερις αγαπημένοι ερμηνευτές πρωταγωνιστούν στο πρωτότυπο μιούζικαλ της Θέμιδας Μαρσέλλου που έχει στον πυρήνα του τα 90s, πλάι σε ένα θίασο γεμάτο ενέργεια (Παλλάς, από 17/5).

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
16/05/2024

"Stereophonic": Μια ελληνική θεατρική συμπαραγωγή υποψήφια για 13 βραβεία Τόνι!

Πρόκειται για την παράσταση σε συμπαραγωγή της ελληνικής Faliro House Productions, με θέμα την ιστορία μιας ροκ μπάντας.

Το "ΑΤΙΤΛΟΝ" της Αντωνίας Οικονόμου ξεκινάει δεύτερο κύκλο παρουσίασης

Η παρασταστική αλληγορία της Ελληνίδας χορογράφου έρχεται στο Σύγχρονο Θέατρο.

"Ρωμαίος και Ιουλιέτα": Το κλασικό έργο ως γέφυρα Ελλάδας και Τουρκίας στο Μέγαρο

Μετά την Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, η συμπαραγωγή του Κρατικού Θεάτρου της Τουρκίας και του Μεγάρου Μουσικής σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη έρχεται στο Μέγαρο στις 16/5, με τις απαραίτητες τροποποιήσεις στην σαιξπηρική ιστορία και έναν πολυπολιτισμικό θίασο.

Μάθε με να φεύγω

Η πικρή ιστορία άτυχων ερώτων και μοναξιάς του Άκη Δήμου αποδίδεται από τον Γιάννη Σκουρλέτη με μία παράδοξη, queer σκηνική γλώσσα, που γοητεύει με τη δυναμική της. | Powered by Uber| Powered by Uber

Ένας εχθρός του λαού

Παράσταση συλλογικής αφηγηματικής φόρμας που αναδεικνύει το σημαντικού πολιτικού προβληματισμού ιψενικό έργο, αφήνοντας όμως σε δεύτερη μοίρα ζητήματα θεατρικότητας | Powered by Uber

Η "Βότκα μολότοφ" "σκάει" κι αυτό το καλοκαίρι

Η εκρηκτική κωμωδία της Ελένης Ράντου σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη και με τον Τάσο Χαλκιά ως Τσέχοφ επιστρέφει με καλοκαιρινή περιοδεία σε ανοικτά θέατρα της Αττικής.