"Free Freaks": Τα Φρικιά εισβάλουν και πάλι στο θέατρο Βαφείο

Η παράσταση είναι μια σύγχρονη κωμωδία, σε σκηνοθεσία Κώστα Δελακούρα, εμπνευσμένη από τον πιο ανατρεπτικό διαδικτυακό ήρωα της εποχής μας, τον Mr. Freeman.

Free Freaks © Μάνος Γεωργίου – Νάντια Γεωργιάδου

Μετά από μια χρονιά φρικαρισμένης πραγματικότητας, και χάρη στη θερμή ανταπόκριση του κοινού, τα Φρικιά αποφάσισαν να εισβάλουν και πάλι στο θέατρο και να ταρακουνήσουν ακόμα μια φορά τις νευρικές απολήξεις του εγκεφάλου μας. Η παράσταση "Free Freaks" είναι μια σύγχρονη κωμωδία, σε σκηνοθεσία Κώστα Δελακούρα και θα βρίσκεται στο θέατρο Βαφείο από τις 2 Μαρτίου

Free Freaks
©Μάνος Γεωργίου – Νάντια Γεωργιάδου

Μια comic πρωτότυπη και εκρηκτική παράσταση εμπνευσμένη από τον πιο ανατρεπτικό διαδικτυακό ήρωα της εποχής μας, τον Mr. Freeman, που κατέκλυσε τις οθόνες μας με τους καταιγιστικούς του μονολόγους. Τα Φρικιά πυρπολούν με τον αιρετικό τους τρόπο την "κανονικότητα" και μας προτείνουν να παίξουμε ένα παιχνίδι, δίνοντας στον φρικαρισμένο εαυτό μας μια δεύτερη ευκαιρία "να ζήσει πραγματικά".

Free Freaks
©Μάνος Γεωργίου – Νάντια Γεωργιάδου

Ερμηνεύουν: Σάντρα Ααρών, Αλίκη Καλλιβωκά, Χαρά Καραβασιλείου, Ελένη - Δήμητρα Μουτάφη, Αφροδίτη Ντίτορα και ο Κώστας Δελακούρας.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Free freaks (Το φρικιό μέσα σου)

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 70 '

Πρόκειται για μία παράσταση εκρηκτική, με κόμικ αισθητική εμπνευσμένη από τον ανατρεπτικό ήρωα της ομώνυμης ρωσικής διαδικτυακής σειράς κινουμένων σχεδίων, τον Mr. Freeman, που κατέκλυσε τις οθόνες μας με τους καταιγιστικούς και αφοπλιστικούς του μονολόγους. Οι Free Freaks, ως γνήσιοι επίγονοί του, χακάρουν τον κόσμο μας και εισβάλλουν στο κρανίο μας για να ταρακουνήσουν τις ετοιμοθάνατες νευρικές απολήξεις του εγκεφάλου μας. Τα Φρικιά πυρπολούν με τον αιρετικό τους τρόπο την "κανονικότητα" και μας προτείνουν να παίξουμε ένα παιχνίδι, δίνοντας στον φρικαρισμένο εαυτό μας μια δεύτερη ευκαιρία «να ζήσει πραγματικά». Η παράσταση είναι μια σύγχρονη κωμωδία - μπορεί και τραγωδία. Προσοχή όμως αγαπημένοι παντογνώστες, γιατί τα Free Freaks μπορεί ξαφνικά - εκεί που γελάτε - να σας κάνουν ν’ αναρωτηθείτε «ρε μήπως είμαι κι εγώ φρικιό;».

Βαφείο-«Λάκης Καραλής»

Αγ. Όρους 16 & Κωνσταντινουπόλεως 115

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Η απιστία θέλει τέχνη-"Ράφτης κυριών" σε νέες φωτογραφίες από την παράσταση

Ο "Ράφτης κυριών" του Ζωρζ Φεντώ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, παίζεται στο Θέατρο Γκλόρια με τον Δημήτρη Μακαλιά και ένα λαμπερό καστ, σε μια φάρσα γεμάτη πάθος, παρεξηγήσεις και εκρηκτικό γέλιο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/11/2025

"Cow Deer": Πώς μοιάζει μια παράσταση, με βασικές πρωταγωνίστριες μια Αγελάδα και μια Ελαφίνα;

Αξίζει την προσοχή μας η παράσταση "Cow Deer" των Κέιτι Μίτσελ, Νίνα Σίγκαλ και Μέλανι Ουίλσον,. Σε συνεργασία με την Ειρήνη Φαναριώτη για τις ελληνικές παραστάσεις και στο πλαίσιο της συνεργασίας Εθνικού Θεάτρου με το Royal Court Theatre του Λονδίνου, μας μιλά για τη σχέση ανθρώπου και φύσης μέσα από κίνηση και ήχο.

Τι συμβαίνει στο θεατρικό wine bar "Taniko";

Ένα κοινωνικό δράμα του Κωνσταντίνου Αβράμη για το ολοένα αυξανόμενο κόστος της υγείας, το gentrification και την κοινωνική ασφυξία, στο Studio Μαυρομιχάλη.

"Ένας καταπληκτικός καταθλιπτικός": Η ευτυχία θέλει θάρρος

Ο "Καταπληκτικός καταθλιπτικός" του Αντώνη Καλομοιράκη επιστρέφει στο Θέατρο Καλλιρρόης, μπλέκοντας το χιούμορ με τη μελαγχολία σε μια τρυφερή ιστορία για την ευτυχία, τη μοναξιά και τη συμφιλίωση με τη ζωή όπως είναι.

Όταν ο Πόε συναντά τη μουσική: "Το Κοράκι" της ομάδας Νοσταλγία

Η ομάδα Νοσταλγία επιστρέφει με μια ιδιαίτερη θεατρική πρόταση που γεφυρώνει τη λογοτεχνία με τη μουσική πράξη: το "Κοράκι [Ένα Μουσικό Αναλόγιο]" του Έντγακρ Άλαν Πόε σε σκηνοθεσία και μουσική σύνθεση Τώνιας Ράλλη.

"Oops!- Το παράλογο γίνεται θέαμα από τη Nova Melancholia

Η ομάδα Nova Melancholia επιστρέφει με το "Oops!", μια παράσταση που ακροβατεί ανάμεσα στη φάρσα, το σκοτάδι και την υπαρξιακή ειρωνεία.

Η "Λόλα" της Τρούμπας στο Παλλάς με Τρίγγου, Στάνκογλου, Γάλλο

Για πρώτη φορά θα δούμε στο θέατρο Παλλάς το 2026 την κινηματογραφική "Λόλα" που καθόρισε μια ολόκληρη εποχή, σε σκηνοθεσία Χρήστου Σουγάρη.