"Fame The Musical": Το θρυλικό μιούζικαλ ταξιδεύει από το Λονδίνο στο Christmas Theater

O Δημήτρης Μαλισσόβας σκηνοθετεί στο Christmas Theater την ιστορία που ακολουθεί τις ζωές των φιλόδοξων σπουδαστών της Σχολής Καλών Τεχνών της Νέας Υόρκης, με ένα ταλαντούχο καστ απευθείας από την αγγλική πρωτεύουσα.

Fame The Musical

Μετά το "The Phantom of the Opera” στη σκηνή του Christmas Theater έρχεται το Μάρτιο το "Fame The Musical” από την ίδια θεατρική παραγωγή. Στο πρώτο θεματικό θέατρο της Αθήνας στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου θα παρουσιαστεί από 1 έως 10 Μαρτίου ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ σε όλο τον κόσμο με ένα ταλαντούχο καστ απευθείας από το Λονδίνο και μάλιστα σε σκηνοθεσία του δικού μας Δημήτρη Μαλισσόβα ("γεια – the musical”, "Hair”, "Cats”, "Grease”). 

Μια δυνατή ομάδα ηθοποιών, χορευτών, τραγουδιστών και μουσικών ετοιμάζεται να τραγουδήσει από σκηνής "Remember my name, fame! I'm gonna live forever, I'm gonna learn how to fly, High!” στο θρυλικό μιούζικαλ του Ντέιβιντ Ντε Σίλβα που είναι βασισμένο στην ιστορική ταινία του 1980 από τον Άλαν Πάρκερ που σημάδεψε την ποπ κουλτούρα της εποχής -κι όχι μόνο- αποσπώντας δύο βραβεία Όσκαρ, ενώ στη συνέχεια έγινε τηλεοπτική σειρά (1982) αλλά και κινηματογραφικό ριμέικ τριάντα χρόνια μετά. Η ιστορία ακολουθεί τις ζωές, τις φιλοδοξίες, τους έρωτες, και τα όνειρα των σπουδαστών της Σχολής Καλών Τεχνών της Νέας Υόρκης, όσο αυτοί αγωνίζονται να τα καταφέρουν στο δύσκολο χώρο της βιομηχανίας τους θεάματος. Η παράσταση που έχει παρουσιαστεί με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από πενήντα χώρες, ενώ υπήρξε υποψήφια για τρία βραβεία Λόρενς Ολίβιε στην Αγγλία, παρουσιάζεται στην αγγλική γλώσσα με ελληνικούς υπέρτιτλους. 

Το "Fame The Musical” βασίζεται στο ομώνυμο έργο του Χοσέ Φερνάντεζ, σε στίχους του Ζακ Λέβι και μουσική του Στιβ Μαργκόσες. Το ομώνυμο τραγούδι είναι των Ντιν Πίτσφορντ και Μάικλ Γκορ. 

Προπώληση εισιτηρίων: www.more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου)

Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Τότε, τώρα, πάντα": Πότε ξεκινά η νέα επιθεώρηση από τον Σταμάτη Φασουλή στο Θέατρο Άλσος

Ο μετρ του είδους θα ξεκαλοκαιριάσει στο Θέατρο Άλσος με νέα επιθεώρηση και ταλαντούχους συνεργάτες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/05/2024

"The philanthropist": Οι Dirty Granny Tales επιστρέφουν με τη νέα τους παράσταση

Το Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης" υποδέχεται ξανά το μουσικοθεατρικό σχήμα που αφηγείται σκοτεινά παραμύθια χρησιμοποιώντας μουσική, χορό, κουκλοθέατρο και animation.

"Ηρακλής Μαινόμενος": Δαδακαρίδης, Γουλιώτη, Γάλλος πρωταγωνιστούν στην σπάνια παιζόμενη τραγωδία του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καραντζά

Το πιο σκοτεινό και πιο ανθρώπινο έργο του Ευριπίδη παρουσιάζεται το καλοκαίρι του 2024 σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα από μια σπουδαία ομάδα ηθοποιών και συντελεστών.

"801,5 μ.": Θέατρο ντοκουμέντο για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο "Τζένη Καρέζη"

Η παράσταση που σκηνοθετεί ο Χάρης Πεχλιβανίδης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Δηπεθε Ιωαννίνων, έρχεται για λίγες παραστάσεις από την Ήπειρο στην Αθήνα.

Πρεμιέρες: Οι νέες παραστάσεις της εβδομάδας

Συγκεντρώσαμε τις παραστάσεις που σηκώνουν αυλαία από 9 έως 15 Μαΐου και ξεχωρίζουν.

Στην πρόβα του "Άτλαντα της δεκαετίας του 2000" αναρωτηθήκαμε: Είναι τα 00s ήδη ιστορία;

Το "α" βρέθηκε στη νέα δουλειά του Παντελή Φλατσούση όσο ήταν ακόμη εν εξελίξει, πήρε μια ιδέα από την καινούργια αναμέτρησή του με τη μνήμη και το παρελθόν και ρώτησε το καστ: "Τι θυμάσαι από το 2000;".

Θεόδωρος Τερζόπουλος: "Η ζωή είναι μια παρένθεση μέσα στη μεγάλη επικράτεια του θανάτου"

Το θέατρο Άττις του Θεόδωρου Τερζόπουλου συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας και ανοίγεται σε νέους στοχασμούς. Διαβάστε όσα μας είπε ο κορυφαίος δημιουργός με αφορμή τις πολυαναμενόμενες παραστάσεις "Περιμένοντας τον Γκοντό" στη Στέγη (15-19/5) και "Ορέστεια" στην Επίδαυρο (12-13/7).