"Αρκεί να μην προκαλούν" λένε οι Χριστίνα Βούλγαρη και Αριστείδης Ψυλιάκος

Διπλό κύμα κωμωδίας έρχεται στο Bios.

Αρκεί να μην προκαλούν © Vicky Joys

Όχι ένας αλλά δύο ανερχόμενοι stand up comedians έρχονται από κοινού για να ταράξουν τον Πολυχώρο Αυλαία στον Πειραιά (μετά την πρώτη τους εμφάνιση στο Bios), με την παράστασή τους "Αρκεί να μην προκαλούν" στις 27 Μαρτίου. Η Χριστίνα Βούλγαρη (που το όνειρό της είναι να γράψει κάποια στιγμή ένα βιβλίο με τίτλο "Ζήσε σαν μοναχή το πρωί και σαν πάρτι άνιμαλ το βράδυ) και ο Αριστείδης Ψυλιάκος (που όταν έχει λίγο ελεύθερο χρόνο παραπονιέται συνεχώς ότι δεν έχει "πραγματικά καθόλου ελεύθερο χρόνο") μοιράζονται το μικρόφωνο αλλά και τη σκηνή, παρουσιάζοντας ένα σόου που σπάει τα όρια, αμφισβητεί κάθε κανόνα και "πυροβολεί" με ξεκαρδιστικό όσο και αιχμηρό τρόπο. 

Η Χριστίνα Βούλγαρη, γνωστή και ως "αυτή ντε, την ξέρεις”, είναι πολύ κουλ μέχρι κάτι να πάει στραβά. Ασχολείται επαγγελματικά με το stand up comedy από το 2017 μπας και βρει τρόπο να εξαργυρώσει προσόντα και γνώσεις που μέχρι τώρα δεν της έχουν χρησιμέψει ποτέ. Δεν ξέρει να ντύνεται, δεν σκέφτεται πριν μιλήσει και όταν αγχώνεται μιλάει με στίχους. Είναι ιδρύτρια του Snap – Athens Queer Comedy Club, αρθρογράφος, copywriter, dj, διδάσκει πολεμικές τέχνες και κωμωδία και φοβάται να κόψει τα νύχια της γάτας της. Ελεύθερο χρόνο δεν έχει. Όνειρο της είναι μεταξύ άλλων να φτιάξει την δική της θρησκεία και να γίνει Spiritual Leader.

Αρκεί να μην προκαλούν
© Vicky Joys

Ο Αριστείδης Ψυλιάκος, πολύ άβολος τύπος και παθιασμένος με τα 90's, την pop κουλτούρα και τις ιστορίες συνωμοσίας, έχει μια ατάκα από ελληνικές σειρές για κάθε περίσταση. Το stand up μπήκε στη ζωή του το 2019 για τον αλτρουιστικό λόγο του ότι αρέσκεται να ακούει τον κόσμο να γελάει. Dj, τραγουδιστής, ζωγράφος και συγγραφέας... Δεν έχει κάνει τίποτα από αυτά όμως τι γαμάτα φαίνονται στο bio! Φοβάται τα περιστέρια και τα παγώνια, δηλαδή γενικά δεν τα πάει καλά με πτηνά και ο σκύλος του τον δαγκώνει με τη πρώτη ευκαιρία. Όνειρο του είναι να ταξιδέψει όσο το δυνατόν περισσότερο και όταν γνωρίζει ανθρώπους για πρώτη φορά να μη τους φαντάζεται γυμνούς.

Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα ηλικίας άνω των 16 ετών.

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Αρκεί να μην προκαλούν

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Η ιδρύτρια του Snap – Athens Queer Comedy Club ( που όνειρό της είναι να γράψει ένα βιβλίο με τίτλο “Ζήσε σαν μοναχή το πρωί και σαν πάρτυ άνιμαλ το βράδυ”) και ο παθιασμένος με τα 90's, την pop κουλτούρα και τις ιστορίες συνωμοσίας κωμικός (που όνειρό του είναι να ταξιδέψει όσο το δυνατόν περισσότερο) μοιράζονται την σκηνή και το μικρόφωνο σε μια φανταστική Stand Up Comedy παράσταση. Με μια φρέσκια ματιά στην κωμωδία, σπάνε τα όρια, αμφισβητούν τους κανόνες και με αιχμηρό τρόπο πυροβολούν ξεκαρδιστικά και ακατάπαυστα σε μια παράσταση που δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο διάβα της. Είναι και οι δύο αξιολάτρευτοι. Αρκεί να μην προκαλούν.

Bios

Πειραιώς 84

Αυλαία Πολυχώρος

Β΄ Μεραρχίας & Κουντουριώτου

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Τα 12 Κουπέ" για 12η χρονιά στο Τρένο στο Ρουφ

Το μοναδικό σιδηροδρομικό πολιτιστικό φεστιβάλ, το οποίο είναι αφιερωμένο στη σύγχρονη νεανική έκφραση και δημιουργία, έρχεται ξανά τον Μάιο στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο, με είσοδο ελεύθερη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

"Hard pop": Το νεό χορογραφικό έργο του Δημήτρη Μυτιληναίου συνδυάζει μουσική από 20 ποπ τραγούδια

Στο στούντιο PalmTree-MCA ανεβαίνει τον Μάιο μια παράσταση που αφορά στις πιθανές συγκλίσεις αλλά και στις εμφανείς αποκλίσεις μεταξύ του κλασικού μπαλέτου και του χορού στην ποπ κουλτούρα.

Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα

Μεταξύ λαογραφίας, τελετουργικού δρωμένου και θεάτρου ντοκουμέντο κινείται η παράσταση της Πειραματικής Σκηνής του Θεσσαλικού Θεάτρου, εμπνευσμένη από μυστικιστικές και αληθινές ιστορίες γυναικών του θεσσαλικού κάμπου. | Powered by Uber

Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ

Ατμοσφαιρική και ενδιαφέρουσα σκηνική πρόταση του γνωστού έργου του Φασμπίντερ για την ερωτική εξουσία και εξάρτηση μέσα από τη σχέση δύο γυναικών. | Powered by Uber | Powered by Uber

"Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα" και μετά τις διακοπές του Πάσχα

Το έργο του Λουίτζι Πιραντέλο που σκηνοθετεί ο Πέτρος Νάκος σε δική του μετάφραση στο θέατρο Altera Pars θα συνεχίσει την πορεία του μετά την πασχαλινή ανάπαυλα.

"Ψιλικά": Μία περφόρμανς σε κείμενα Γλυκερίας Μπασδέκη ανεβάζει η ομάδα "Στέρεο νερό"

Μια site-specific performance για την αναζήτηση της ευτυχίας ανεβάζει τον Μάιο η ομάδα της χορογράφου Εύης Σούλη σε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο.

"Τα ραδίκια ανάποδα" θα δούμε και μετά το Πάσχα

Λόγω επιτυχίας, ο μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που βρίσκεται στον δέκατο χρόνο του, θα παραταθεί και μετά τις πασχαλινές διακοπές στο θέατρο Αργώ.