"Στα μπετά": Ο Λάμπρος Φισφής ετοιμάζει το νέο του stand up comedy σόλο

Τα νέα του κείμενα θα δοκιμάσει ο δημοφιλής κωμικός σε μια work in progress παράσταση που θα παρουσιαστεί στο Christmas Theater τα Χριστούγεννα.

Αυτά είναι - Λάμπρος Φισφής

Ένα χρόνο μετά την επιτυχημένη του παράσταση "Αυτά ξανά είναι”, ο Λάμπρος Φισφής επιστρέφει στο Christmas Theater με το νέο work in progress σόλο του με τίτλο "Στα μπετά". Στο νέο του ραντεβού με τους φαν του stand up comedy στις 25 Δεκεμβρίου, ο δημοφιλής κωμικός παρουσιάζει τα φρέσκα του κείμενα και το κοινό παίρνει το ρόλο της κριτικής επιτροπής και αποφασίζει. Τι είναι αστείο και τι όχι; Τι κείμενα περνάνε στην επόμενη φάση; Τι θεματολογίες θα πάνε στον τελικό; Πόσες ακόμα ατάκες reality τηλεπαιχνιδιών θα χρησιμοποιήσει για να μας βάλει στο κλίμα; 

Μέσα από το νέο του υλικό ο Λάμπρος Φισφής θα μας μιλήσει για γάμους σε παρεκκλήσια, περίεργα ονόματα παιδιών, στάδια καυγάδων σε μία σχέση, τις ιδιαιτερότητες του παλιατζή, τα λάθη του γυμναστηρίου, την υποβάθμιση ζωής του κάμπινγκ, τις μπόμπες που πίναμε στα 90s, τις επιστημονικές έρευνες που δοξάζουν τον Έλληνα, τις περιπέτειες με τα παιδιά του, τα κουλά κάθε δίαιτας και το τι γίνεται όταν κλείνεις τα 40.

Κάψε το σενάριο Λάμπρος Φισφής
Λεωνίδας Τούμπανος©

Λίγα λόγια για τον Λάμπρο Φισφή

Με πλέον κοντά στα 15 χρόνια καριέρας στην πλάτη του έχει παρουσιάσει τρία stand up comedy solo shows: "Να ένας σοφός", "Δες το θετικό" και "Να το φως", ενώ τεράστια επιτυχία έκανε και η best of παράστασή του "Αυτά είναι" με δύο sold out παραστάσεις στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Τάε Κβον Ντο) και το Christmas Theater με 10.000 θεατές συνολικά, αποτελώντας τη μεγαλύτερη παράσταση stand up comedy που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.
Ο Λάμπρος Φισφής είναι δημιουργός και παρουσιαστής του τηλεοπτικού comedy show "Κάψε το Σενάριο", του τηλεπαιχνιδιού "Οι 100", αλλά και των επιτυχιών "Big Talk" και "Small Talk" του YouTube και του late night talk show "Βραδινές Ιστορίες". Μεταξύ άλλων, είναι ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του μεγαλύτερου ελληνικού φεστιβάλ κωμωδίας, του "Athens Comedy Festival".

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Κάτι διαφορετικό 2": Δείτε εικόνες από την ξέφρενη γιορτή των C for Circus στο "Καρέζη"

Ρίξτε μια ματιά στη νέα δουλειά της ομάδας που γιορτάζει τα δέκα χρόνια από την πρώτη της εμφάνιση στην Αθήνα με αυτό το αυτοσχέδιο σατιρικό βαριετέ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/05/2024

Η κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου "Ο παππούς έχει πίεση" ετοιμάζεται για καλοκαίρι στον "Ελληνικό Κόσμο"

Η πιο πετυχημένη κωμωδία της γνωστής δημιουργού έρχεται στο Αίθριο του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" με έναν δυνατό θίασο.

"Πόθεν έσχες": Ρίχνουμε νέα μάτια στο καινούργιο έργο των 4Frontal

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τη σκηνή του θεάτρου Βεάκη, στην οποία παίζεται η παράσταση που έχει ως πρωταγωνιστή έναν κλασικό Νεοέλληνα της "πράσινης" εποχής των '80s.

"Όρνιθες" ανεβάζει ο Άρης Μπινιάρης στην Επίδαυρο με Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και Γιώργο Χρυσοστόμου

Ως Πεισθέτερο και Ευελπίδη θα δούμε αντίστοιχα τους δύο ερμηνευτές στο έργο του Αριστοφάνη που σηματοδοτεί την πρώτη ενασχόληση του σκηνοθέτη με την αρχαία κωμωδία.

"Δραματουργία τώρα!": Το Θέατρο Τέχνης αφιερώνει μια βραδιά στη σύγχρονη θεατρική γραφή

Καυτά θέματα της σύγχρονης ζωής, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η κλιματική κρίση και οι queer και φεμινιστικοί προβληματισμοί, αποτελούν τα εναύσματα για τα έργα των νέων δραματουργών που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο Υπόγειο της Πεσμαζόγλου (είσοδος ελεύθερη).

Updated | Το 14ο "Off-off Athens" μάς αποκαλύπτει το πρόγραμμά του και μας παροτρύνει να κοιτάξουμε ψηλά

"Κοιτάμε ψηλά" είναι το μότο του φετινού φεστιβάλ του Επί Κολωνώ που αφιερώνεται στη νεανική θεατρική δημιουργικότητα. Ανακαλύψτε τις 29 ομάδες που συμμετέχουν και τις παραστάσεις τους.

Η Πηνελόπη Φλουρή γοητεύεται από καλλιτέχνες που κρατήθηκαν στη ζωή από την τέχνη τους

Η ηθοποιός, σκηνοθέτρια και ιδρύτρια τη ομάδας Abnormal φέρνει στο H.ug το "Γράμμα στον πατέρα" του Κάφκα και μας μιλά για την κατάβασή της στον εμμονικό κόσμο του παιδιού Φραντς.