Οι "The Young Quill" κάνουν ακρόαση στο Θέατρο Μπέλλος

Μετά την επιτυχημένη επαναλειτουργία του ιστορικού θεάτρου “Μπέλλος” στην Πλάκα, η θεατρική ομάδα με επικεφαλή την Αικατερίνη Παπαγεωργίου ανακοινώνει ακρόαση για τη νέα της παιδική παράσταση που θα δούμε το καλοκαίρι του 2023 και τον επόμενο χειμώνα.

The Young Quill

Η θεατρική ομάδα "The Young Quill”, που φέτος άνοιξε ξανά το ιστορικό θέατρο "Μπέλλος" στην Πλάκα, συνεχίζει ακάθεκτη ανακοινώνοντας ακρόαση για τη νέα θεατρική παράσταση για παιδιά που ετοιμάζει σε περιοδεία για το καλοκαίρι του 2023 αλλά και την ερχόμενη χειμερινή σεζόν στο Θέατρο Μπέλλος. Η ομάδα, μεγαλύτερη αξία της οποίας είναι η συλλογικότητα και η συν-δημιουργία, καλεί γυναίκες ηθοποιούς σκηνικής ηλικίας 25-30 ετών με ικανότητα στην κίνηση και στο τραγούδι για τη νέα της παράσταση. Οι πρόβες θα ξεκινησουν τον Μάιο 2023. 

Οι ενδιαφερόμενες παρακαλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα στο theyoungquill@gmail.com έως και την Τετάρτη 12 Απριλίου 2023, αναγράφοντας στο θέμα "ΑΚΡΟΑΣΗ" και το ονοματεπώνυμό τους. Όσες επιλεγούν θα προσκληθούν σε ακρόαση την Τετάρτη 19 ή την Πέμπτη 20 Απριλίου, ενώ θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά μέχρι και τις 17/4/2023 για την πιθανή  συμμετοχή τους. Όσες επιλεγούν θα λάβουν σχετική ενημέρωση για τη μέρα και την ώρα της ακρόασης. 

Διαβάστε Επίσης

Όπως μας έλεγε σε συνέντευξή της στο "α” πριν μερικούς μήνες η ψυχή των "The Young Quill” και του Θεάτρου "Μπέλλος”, Αικατερίνη Παπαγεωργίου: "Πήρα την απόφαση να ανακαινίσω το Θέατρο "Μπέλλος” με σκοπό η ομάδα "The Young Quill” να δημιουργήσει ένα τοπόσημο για θεατρικές ομάδες στην Αθήνα. Προσπαθούμε το θέατρο να συσπειρώσει και να στηρίξει ομάδες καλλιτεχνών που συνειδητά έχουν αποφασίσει να συν-δημιουργούν και να εξελίσσονται ως σύνολα, παράλληλα με την ατομική πορεία που διανύει ο καθένας. Είναι ρίσκο αλλά έχει και χαρά το εγχείρημα της επαναλειτουργίας του θεάτρου Μπέλλος. Λέγαμε συνέχεια ότι αν δεν πάρουμε τώρα, όντας νέοι και ξεκούραστοι, αυτό το ρίσκο, δύσκολα θα το παίρναμε αργότερα. Επιπλέον, η εμπιστοσύνη που μας έδειξε ο Γιώργος Μπέλλος ήταν κάτι για το οποίο ήμασταν και είμαστε ευγνώμονες. Αν δεν αξιοποιούσαμε την ευκαιρία που μας προσφέρθηκε με μεγάλη γενναιοδωρία, σίγουρα κάποια στιγμή θα το μετανιώναμε”.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Θέατρο «Μπέλλος»

Κέκροπος 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Αλίφειρα": Τελευταίες παραστάσεις για την πικρή κωμωδία του Ανδρέα Στάικου

Το έργο του συγγραφέα και σκηνοθέτη που αντλεί έμπνευση από την μυστηριώδη αρχαία πόλη της Αρκαδίας ολοκληρώνει τον κύκλο του.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

"Ριχάρδος III*": Δείτε πρώτες φωτογραφίες από το έργο του Σαίξπηρ σε διασκευή Ανδρέα Φλουράκη

Ο αστερίσκος στον "Ριχάρδο ΙΙΙ*" καταδεικνύει τις σκοτεινές ιστορίες κατάχρησης εξουσίας πίσω από τις κλειστές πόρτες των προβών, που όλο και πιο συχνά πλέον έρχονται στη δημοσιότητα, στην παράσταση που σκηνοθετεί η Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη.

Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη για τη νέα παράσταση της Ιόλης Ανδρεάδη "The Cenci Family"

Από το Μανχάταν ξεκινά την πορεία της η νέα παράσταση της σκηνοθέτιδας που υπογράφει το έργο μαζί με τον Άρη Ασπρούλη, αντλώντας από το ρηξικέλευθο πνεύμα του Αντονέν Αρτώ και την πραγματική ιστορία της πρώτης γυναίκας που εναντιώθηκε στην πατριαρχία και δολοφονήθηκε.

Προλάβετε το "Μια άλλη Θήβα" τον Μάιο

Η επιτυχημένη παράσταση σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου θα συνεχιστεί για λίγο ακόμη, με τους Θάνο Λέκκα και Δημήτρη Καπουράνη στο δίδυμο του έργου του Σέρχιο Μπλάνκο.

"Πόθεν έσχες" ρωτάνε οι 4Frontal στο θέατρο Βεάκη

Ένας απατεώνας που εκμεταλλεύτηκε τις παθογένειες της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, γίνεται το σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής στο νέο έργο της Νεφέλης Μαϊστράλη που έρχεται το Μάιο από την επιτυχημένη ομάδα.

"Ink": Που θα βρείτε το βιβλίο του Δημήτρη Παπαϊωάννου με αφορμή την παράσταση

"Sketches from life" είναι ο τίτλος της πρώτης έκδοσης του βιβλίου με τα σχέδια του διεθνούς φήμης δημιουργού, για το φως και το σκοτάδι του σώματος, αυτή τη φορά με την ιδιότητα του ζωγράφου.

Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή καλλιτεχνικών προτάσεων στα φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των φεστιβάλ θα επιμεληθεί ο ΟΠΑΝΔΑ και θα περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, χορό και αφιερώματα, αναδεικνύοντας τις ιδιαιτερότητες επτά δημοτικών κοινοτήτων της Αθήνας.