Το Από Μηχανής Θέατρο υποδέχεται τη νέα χρονιά με προσφορά για τους θεατρόφιλους

Δείτε ποια είναι η προσφορά προπώλησης που ανακοίνωσε το Από Μηχανής Θέατρο για τρεις παραστάσεις του.

Καλιφόρνια Ντρίμιν 2

Ο Δημήτρης Μυλωνάς και η Άννα Ελεφάντη πήραν το Από Μηχανής Θέατρο για δέκα χρόνια, είναι το σπίτι τους, ο χώρος που τους δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσουν, να τολμήσουν και να αναζητήσουν νέες συγκινήσεις. Το Από Μηχανής Θέατρο έχει τη δική του ταυτότητα κι έχει κερδίσει τις καρδιές των θεατρόφιλων. Η θεατρική σεζόν ξεκίνησε δυναμικά και συνεχίζει καλοσωρίζοντας τη νέα χρονιά με μια προσφορά στην προπώληση των εισιτηρίων. 

Από τις 10 Ιανουαρίου έως και τις 12 Φεβρουαρίου  η προπώληση των εισιτηρίων για όλες τις παραγωγές του Από Μηχανής Θεάτρου, "Σλουθ" του Άντονι Σάφερ, "Καλιφόρνια Ντρίμιν 2, 20 χρόνια μετά" του Βασίλη Κατσικονούρη και "Όπου κι αν πας να μη χαθείς" του Νίκου Σκορίνη, προσφέρεται στην τιμή των 8 ευρώ από 16 ευρώ. Η προσφορά προπώλησης ισχύει για οποιαδήποτε ημερομηνία επιλογής εισιτηρίου για τις παραπάνω παραστάσεις. 

Σλουθ
Ο Σωτήρης Χατζάκης και ο Δημήτρης Μυλωνάς στο "Σλουθ"

Στο "Σλουθ" του Πήτερ Σάφερ ο Σωτήρης Χατζάκης και ο Δημήτρης Μυλωνάς είναι ένα ισχυρό θεατρικό ντουέτο που φέρνει αντιμέτωπους έναν απατημένο σύζυγο και τον εραστή της γυναίκας του, ο οποίος διεκδικεί να την παντρευτεί. Οι δύο "μαχητές" βρίσκονται πρόσωπο με πρόσωπο, παίζουν το ρόλο του θύτη και του θύματος, του θηρευτή και του θηράματος εναλλάξ. Μεταμφιέζονται, αλλάζουν όψη, ψυχισμούς, συμπεριφορές και πεποιθήσεις (Προπώληση από εδώ).

Το σίκουελ της πρώτης επιτυχίας του υπογράφει ο καταξιωμένος συγγραφέας Βασίλης Κατσικονούρης με το "Καλιφόρνια ντρίμιν 2 (20 χρόνια μετά)" παίζεται σε πανελλήνια πρώτη, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μυλωνά. Πρόκειται για ένα σαρκαστικό δραματουργικό σχόλιο για την κρίση που δεν τελειώνει ποτέ και για μια χώρα όπου "όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν". Πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Στόλλας, Σταύρος Καραγιάννης, Άννα Ελεφάντη και Στέλλα Ράπτη (Προπώληση από εδώ)

Διαβάστε Επίσης

Για δεύτερη χρονιά συνεχίζεται το "Όπου κι αν πας να μη χαθείς" που σκηνοθετεί και πάλι ο Δημήτρης Μυλωνάς, βασισμένος στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του Νίκου Σκορίνη για την ιστορία ενός άνδρα σε αναζήτηση της προσωπικής του "Ιθάκης", με τους Μ. Παναγιωτοπούλου, Θ. Σκαρβέλη, Δ. Μπούρα, Δήμητρα Μάζη, Θανάση Κορλό, Δάφνη Δίγκα (
Προπώληση από εδώ)
 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Όπου κι αν πας να μη χαθείς

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 110 '

Το «Όπου κι αν πας να μη χαθείς» λειτουργεί ως ένα σύγχρονο «έπος», μια σύγχρονη Οδύσσεια στην οποία ξετυλίγεται η Ιστορία της νεότερης Ελλάδας από τη δεκαετία του 1950 έως και τις μέρες μας και μαζί η ξενιτιά, η δικτατορία, τα κινήματα, η μεταπολίτευση, η πτώση του ανατολικού μπλοκ κ.α. Η περιπλάνηση του κεντρικού ήρωα Ορέστη στους τόπους της Ιστορίας, γίνεται ένα ταξίδι με προορισμό την προσωπική του «Ιθάκη» αλλά ταυτόχρονα αντανακλά την προσδοκία και τη ματαίωση μιας ολόκληρης γενιάς, μιας ολόκληρης εποχής. Το βιβλίο που έχει πουλήσει πάνω από 20.000 αντίτυπα αποτέλεσε την αφετηρία για τη δημιουργία ενός πρωτότυπου θεατρικού κειμένου γεννημένου εξολοκλήρου μέσα από τη διαδικασία των προβών.

Καλιφόρνια ντρίμιν 2, 20 χρόνια μετά

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 120 '

Οι εικοσάρηδες που γνωρίσαμε στο πρώτο μέρος του έργου σαρανταρίζουν σε μια κοινωνία που βιώνει μια παρατεταμένη κρίση, αλλά δεν παύουν να ονειρεύονται.

Σλουθ

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 110 '

Η σκηνή μετατρέπεται σε πεδίο μάχης μεταξύ δύο αντρών, ενός απατημένου συζύγου και του εραστή της γυναίκας του που διεκδικεί να την παντρευτεί.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ποια είναι η νέα παράσταση που έρχεται το Μάιο στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου;

Ο Γιώργος Παύλου, απόφοιτος του Τμήματος Σκηνοθεσίας της Δραματική Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, ανεβάζει το πιο βιωματικό και ίσως και το ωριμότερο έργο του Χρήστου Βακαλόπουλου για μια γενιά που συνθηκολόγησε και μια Αθήνα που χάθηκε ανάμεσα στους συρμούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

Τελευταία ευκαιρία για να δεις τον "Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού" (και το καλοκαίρι!)

Η παράσταση "φαινόμενο" αποχαιρετά τη σεζόν και το θεατρόφιλο κοινό με λίγες καλοκαιρινές παραστάσεις και με την αρχική dream team διανομή της πρώτης χρονιάς πριν περάσει στο πάνθεον των παραστάσεων που έγραψαν ιστορία.

Λένα Κιτσοπούλου: Αντίστροφη μέτρηση για το "Και λέγε λέγε", τη νέα της παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί τη σκηνοθέτιδα και δημιουργό σε μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνών και μιλάει για τον έρωτα, την πατριαρχία και πολλά ακόμη.

Το Αγγέλων Βήμα συνεχίζει δύο παραστάσεις του και μετά το Πάσχα

Τα θεατρικά "Ανατολικά της Εδέμ" και "Ιστορίες για ανθρώπους γενναιόδωρους" παρατείνονται για όσους δεν τα πρόλαβαν μόνο για 4 τελευταίες ημερομηνίες.

Ο κροκόδειλος

Ένα από τα λιγότερο γνωστά και ελάχιστα παιγμένα αφηγήματα του Ρώσου συγγραφέα προσεγγίζει μια νεανική θεατρική ομάδα, ενισχύοντας τη σατιρική του διάθεση. Το αποτέλεσμα είναι ευφρόσυνο με ενδιαφέροντα σημεία αλλά και κάπως άτολμο. | Powered by Uber

Ο αποτυχημένος

Μελετημένη, καλοκουρδισμένη και καλοπαιγμένη παράσταση που καταφέρνει να μετατρέψει το μυθιστόρημα ενός από τους πλέον "δύστροπους" συγγραφείς σε σκηνικό ποίημα. | Powered by Uber

"Μπιζζζ….!" στο Επί Κολωνώ: Γνωρίζουμε 4 νέες ομάδες που διακρίθηκαν στο φεστιβάλ Off-Off Athens

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου προσγειώνεται στο θέατρο Επί Κολωνώ και μοιράζεται μαζί μας τα πρώτα της βήματα και τις πρώτες τις επίσημες θεατρικές δουλειές. Πάμε να τους ακούσουμε!