Το Από Μηχανής Θέατρο υποδέχεται τη νέα χρονιά με προσφορά για τους θεατρόφιλους

Δείτε ποια είναι η προσφορά προπώλησης που ανακοίνωσε το Από Μηχανής Θέατρο για τρεις παραστάσεις του.

Καλιφόρνια Ντρίμιν 2

Ο Δημήτρης Μυλωνάς και η Άννα Ελεφάντη πήραν το Από Μηχανής Θέατρο για δέκα χρόνια, είναι το σπίτι τους, ο χώρος που τους δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσουν, να τολμήσουν και να αναζητήσουν νέες συγκινήσεις. Το Από Μηχανής Θέατρο έχει τη δική του ταυτότητα κι έχει κερδίσει τις καρδιές των θεατρόφιλων. Η θεατρική σεζόν ξεκίνησε δυναμικά και συνεχίζει καλοσωρίζοντας τη νέα χρονιά με μια προσφορά στην προπώληση των εισιτηρίων. 

Από τις 10 Ιανουαρίου έως και τις 12 Φεβρουαρίου  η προπώληση των εισιτηρίων για όλες τις παραγωγές του Από Μηχανής Θεάτρου, "Σλουθ" του Άντονι Σάφερ, "Καλιφόρνια Ντρίμιν 2, 20 χρόνια μετά" του Βασίλη Κατσικονούρη και "Όπου κι αν πας να μη χαθείς" του Νίκου Σκορίνη, προσφέρεται στην τιμή των 8 ευρώ από 16 ευρώ. Η προσφορά προπώλησης ισχύει για οποιαδήποτε ημερομηνία επιλογής εισιτηρίου για τις παραπάνω παραστάσεις. 

Σλουθ
Ο Σωτήρης Χατζάκης και ο Δημήτρης Μυλωνάς στο "Σλουθ"

Στο "Σλουθ" του Πήτερ Σάφερ ο Σωτήρης Χατζάκης και ο Δημήτρης Μυλωνάς είναι ένα ισχυρό θεατρικό ντουέτο που φέρνει αντιμέτωπους έναν απατημένο σύζυγο και τον εραστή της γυναίκας του, ο οποίος διεκδικεί να την παντρευτεί. Οι δύο "μαχητές" βρίσκονται πρόσωπο με πρόσωπο, παίζουν το ρόλο του θύτη και του θύματος, του θηρευτή και του θηράματος εναλλάξ. Μεταμφιέζονται, αλλάζουν όψη, ψυχισμούς, συμπεριφορές και πεποιθήσεις (Προπώληση από εδώ).

Το σίκουελ της πρώτης επιτυχίας του υπογράφει ο καταξιωμένος συγγραφέας Βασίλης Κατσικονούρης με το "Καλιφόρνια ντρίμιν 2 (20 χρόνια μετά)" παίζεται σε πανελλήνια πρώτη, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μυλωνά. Πρόκειται για ένα σαρκαστικό δραματουργικό σχόλιο για την κρίση που δεν τελειώνει ποτέ και για μια χώρα όπου "όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν". Πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Στόλλας, Σταύρος Καραγιάννης, Άννα Ελεφάντη και Στέλλα Ράπτη (Προπώληση από εδώ)

Διαβάστε Επίσης

Για δεύτερη χρονιά συνεχίζεται το "Όπου κι αν πας να μη χαθείς" που σκηνοθετεί και πάλι ο Δημήτρης Μυλωνάς, βασισμένος στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του Νίκου Σκορίνη για την ιστορία ενός άνδρα σε αναζήτηση της προσωπικής του "Ιθάκης", με τους Μ. Παναγιωτοπούλου, Θ. Σκαρβέλη, Δ. Μπούρα, Δήμητρα Μάζη, Θανάση Κορλό, Δάφνη Δίγκα (
Προπώληση από εδώ)
 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Όπου κι αν πας να μη χαθείς

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 110 '

Το ταξίδι ενός ασυμβίβαστου ήρωα σε αναζήτηση της προσωπικής του Ιθάκης εκτυλίσσεται στο περιθώριο της ιστορίας της νεότερης Ελλάδας, με αφετηρία το ομώνυμο μυθιστόρημα του Νίκου Σκορίνη.

Σλουθ

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 110 '

Η σκηνή μετατρέπεται σε πεδίο μάχης μεταξύ δύο αντρών, ενός απατημένου συζύγου και του εραστή της γυναίκας του που διεκδικεί να την παντρευτεί.

Καλιφόρνια ντρίμιν 2, 20 χρόνια μετά

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 120 '

Οι εικοσάρηδες που γνωρίσαμε στο πρώτο μέρος του έργου σαρανταρίζουν σε μια κοινωνία που βιώνει μια παρατεταμένη κρίση, αλλά δεν παύουν να ονειρεύονται.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ο Ανδρέας Πασπάτης είναι "Σόλο" στην τοποθεσία Άβατον

Αφού μας εξήγησε πώς είναι να μένεις μόνος στο "Διαβάστηκε", ο τίτλος "Σόλο" ήταν ουσιαστικά αναμενόμενος για νέα του παράσταση.

Δύο θιασαρχίνες σε νέες παραστάσεις

Η Μαίρη Ραζή στο θέατρο Πρόβα και η Μαίρη Ιγγλέση στο θέατρο "Ελεύθερη έκφραση"

Ρεπορτάζ: Γόνιμο ή άγονο το περιβάλλον που διαμορφώνεται γύρω από το Προεδρικό Διάταγμα 85 για τους απόφοιτους δραματικών σπουδών;

Την ώρα που οι κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών είναι σε εξέλιξη, η κυβέρνηση κάνει τους δικούς της χειρισμούς για να λύσει ή να εξομαλύνει την κατάσταση γύρω από το Προεδρικό Διατάγμα 85/2022, το οποίο αναγνωρίζει στους αποφοίτους δραματικών σχολών προσόντα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Είναι εύκολο να υπάρξει λύση και μάλιστα οριστική;

"Ποιος κρατάει το φανάρι": Πρωτότυπη θεατρική ξενάγηση στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Ανακαλύπτουμε ένα σπάνιο βιομηχανικό μνημείο και την ιστορία του με διαδραστικό και διασκεδαστικό τρόπο.

"Axis Mundi - Το τελευταίο δέντρο": Το πρώτο οικολογικό μήνυμα στην ιστορία της ανθρωπότητας

Μία περφόρμανς για τις ολέθριες συνέπειες της ανθρώπινης αλαζονείας και της από-ιεροποίησης της φύσης.

O Γιάννης Χουβαρδάς λύνει την "Παρεξήγηση"

Την "Παρεξήγηση" σκηνοθετεί ο Γιάννης Χουβαρδάς στη σκηνή του Θεάτρου Τέχνης και, υπό τους ήχους της μουσικής που ερμηνεύει ζωντανά επί σκηνής ο Blaine L. Reininger, δίνει στην απίθανη ιστορία του Αλμπέρ Καμί μια μυστηριώδη, σχεδόν μεταφυσική χροιά. Η Μαριάννα Κάλμπαρη μετέφρασε το έργο και πρωταγωνιστεί πλαισιωμένη από ένα πολλά υποσχόμενο καστ.