Ο Λάμπρος Φισφής στο Christmas Theater

Μετά την ανεπανάληπτη επιτυχία του “Αυτά είναι” που έγινε η μεγαλύτερη παράσταση stand up comedy που έχουμε δει ποτέ στην Ελλάδα, ο δημοφιλής κωμικός επιστρέφει με το “Αυτά ξανά είναι” λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Λάμπρος Φισφής

Πριν από λίγους μήνες ο Λάμπρος Φισφής κατάφερε να φέρει εις πέρας την πρόκληση που είχε θέσει στον εαυτό του να καταφέρει να κάνει χιλιάδες ανθρώπους μια παρέα μέσα από το γέλιο. Το "Αυτά είναι” είναι η μεγαλύτερη παράσταση stand up comedy που έγινε ποτέ στην Ελλάδα με πάνω από 5.000 θεατές και μάλιστα από έναν μόνο κωμικό. Στις 22 Δεκεμβρίου επιστρέφει στο Christmas Theater "μετά από λαϊκή απαίτηση του ιδίου και επιθυμία τουλάχιστον τριών ανθρώπων” και παρουσιάζει το "Αυτά ξανά είναι”

Διαβάστε Επίσης

Επιστρατεύοντας την δεξιότητά του να επικοινωνεί και να αλληλεπιδρά με το κοινό αλλά και την ικανότητά του να δίνει το νόημα που αρμόζει σε όλες εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που αποτελούν το αλατοπίπερο της ζωής, μας προσκαλεί σε ένα 90λεπτο κωμικό σόου που βάζει τα πάντα στο μικροσκόπιο, αυτοσαρκάζει τις αδυναμίες του και (ξανα)θέτει όλα τα "μεγάλα” ερωτήματα της καθημερινότητας, όπως: ποια είναι τα στάδια της κίνησης στην Αθήνα, αν βγάζουν νόημα οι οδηγίες στο google maps, αν υπάρχουν τεχνικές για σεξ στο ντους, τι αποτέλεσμα έχει το bullying των παιδικών μας χρόνων, ποια είναι τα ανεξήγητα φαινόμενα των γυναικών, τι κουσούρια άφησε ο covid, πως επιβιώνεις τον εφιάλτη των σκυλιών σε φιλικά σπίτια, αν είναι τα χόρτα μιας μορφής θρησκεία, πόσο μίσος μπορεί να έχει κάποιος για την "Πέπα το γουρουνάκι”, αν είναι γραφτό απλά να γίνουμε όλοι σαν την Ελληνίδα μάνα, και πολλά ακόμη.

Προπώληση μέσω viva.gr

 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Θέατρο Σταθμός: Συνεχίζει με φόρα και το Μάιο

Συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους και μετά τις διακοπές του Πάσχα τέσσερις παραγωγές, ενώ το θέατρο φιλοξενεί επίσης μία σημαντική παράσταση της περιφέρειας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

Studio new star art cinema: Αυτές είναι οι τελευταίες παραστάσεις της θεατρικής σκηνής του Δήμου Αβδελιώδη

Ένα έργο στα αρχαία ελληνικά και μία σύνθεση διηγημάτων του Παπαδιαμάντη είναι οι δύο παραγωγές του χώρου οι οποίες κατεβάζουν σύντομα αυλαία.

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει Βιζυηνό στις τελευταίες Παραβάσεις της σεζόν στο ΚΠΙΣΝ

Η σειρά θεατρικών αναλογίων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος" ολοκληρώνεται με τη σκηνική ανάγνωση του έργου - ύμνος του Γεώργιου Βιζυηνού στον άνθρωπο και τη φιλία.

Το "Καλά, εσύ σκοτώθηκες νωρίς" κατεβάζει αυλαία

Λίγες παραστάσεις απομένουν ακόμη για την επιτυχημένη θεατρική μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου του Χρόνη Μίσσιου στο Σύγχρονο Θέατρο, σε σκηνοθεσία Σοφίας Καραγιάννη.

"Reunion the musical": Μαντώ, Πωλίνα, Βόσσου, Μπίγαλης και Αγγέλου στο νέο μιούζικαλ της Θέμιδος Μαρσέλλου

Η νέα παράσταση της σκηνοθέτριας των λαμπερών παραγωγών έρχεται τον Μάιο στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, με ένα υπέροχο καστ στους ρόλους πέντε διαφορετικών ανθρώπων που ενώνονται από μια διαθήκη.

Έτοιμοι για το Athens Comedy Festival 2024;

Η γιορτή γέλιου της πόλης επανέρχεται στις 30 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος". 4 μέρες σε 4 αίθουσες, με περισσότερες από 30 παραστάσεις και περισσότερους από 80 κωμικούς.