Το "Σεσουάρ για δολοφόνους" επιστρέφει ανανεωμένο στο Λαμπέτη

Το κομμωτήριο «Studio Antony» επαναλειτουργεί και μας καλεί να λύσουμε και πάλι την δολοφονία που διχάζει το κοινό από το 1999.

Σεσουάρ για δολοφόνους Γιώργος Καλφαμανώλης©

Το "Σεσουάρ για δολοφόνους", η πανέξυπνη κωμωδία των Mπρους Τζόρνταν και Μέριλιν Έιμπραμς, που σκηνοθετεί ο Νικορέστης Χανιωτάκης για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Θέατρο Λαμπέτη από 12/10, επιστρέφει ανανεωμένη με δύο αλλαγές στον θίασο -Ιωάννης Απέργης, Δημήτρης Μακαλιάς, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Αρετή Πασχάλη, Ζήσης Ρούμπος, Χάρης Χιώτης. Ο Θοδωρής Πετρόπουλος υπογράφει τη διασκευή του έργου που έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1999 και συνέχισε για 13 ολόκληρα χρόνια μέχρι το 2012.

A499b.jpg
Γιώργος Καλφαμανώλης©

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος  η παράσταση είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι όπου το κοινό ανταλλάζει ερωτήσεις και απορίες για τους υπόπτους. Το μεγάλο ερώτημα τίθεται ξανά: Ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος της Αμαλίας Τσαλίκογλου; Ο τσαχπίνης κομμωτής Τόνυ (Ιωάννης  Απέργης), η μεγαλοαστή κυρία Χατζηπατέρα (Κωνσταντίνα Μιχαήλ), η ροζ τσιχλόφουσκα-βοηθός πιστολάκι Σόφη (Αρετή  Πασχάλη) ή ο μυστηριώδης αντικέρ Λεωνίδας Πέτροβας (Ζήσης Ρούμπος); Ο αστυνόμος Σταύρος Σταυράκος (Δημήτρης Μακαλιάς) πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι ο καθένας από αυτούς και ψάχνει να βρει τη λύση μαζί με τον βοηθό του τον Πανάγο (Χάρης Χιώτης).
Η δράση εκτυλίσσεται στο αθηναϊκό κομμωτήριο "Studio Antony". Μία μέρα η ιδιοκτήτρια του  κτιρίου, που ζει στον πάνω όροφο, βρίσκεται δολοφονημένη και οι υποψίες πέφτουν στους εργαζόμενους και τους πελάτες του κομμωτηρίου. Οι θεατές της παράστασης καλούνται να βρουν τον δολοφόνο, με αποτέλεσμα κάθε βράδυ το έργο να έχει διαφορετικό φινάλε!

A404b.jpg
Γιώργος Καλφαμανώλης©

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Σεσουάρ για δολοφόνους

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Το έργο εκτυλίσσεται στο κομμωτήριο «Studio Antony». Κάπου στην Αθήνα. Μία μέρα η ιδιοκτήτρια του κτιρίου, που ζει στον πάνω όροφο, βρίσκεται δολοφονημένη και οι υποψίες πέφτουν στους εργαζόμενους και τους πελάτες του κομμωτηρίου. Οι θεατές της παράστασης καλούνται να βρουν τον δολοφόνο, με αποτέλεσμα κάθε βράδυ το έργο να έχει διαφορετικό φινάλε. Είναι ο δολοφόνος ο Τόνυ o κομμωτής, η μεγαλοαστή κυρία Χατζηπατέρα, η ροζ τσιχλόφουσκα-βοηθός πιστολάκι Σόφη ή ο μυστηριώδης αντικέρ Λεωνίδας Πέτροβας; Θα μπορούσε να είναι ο καθένας από αυτούς, διότι ο αστυνόμος Σταύρος Σταυράκος θεωρεί ότι είναι όλοι ύποπτοι. Μαζί του και ο… πανέξυπνος βοηθός του ο Πανάγος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα

Μεταξύ λαογραφίας, τελετουργικού δρωμένου και θεάτρου ντοκουμέντο κινείται η παράσταση της Πειραματικής Σκηνής του Θεσσαλικού Θεάτρου, εμπνευσμένη από μυστικιστικές και αληθινές ιστορίες γυναικών του θεσσαλικού κάμπου. | Powered by Uber

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
02/05/2024

Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ

Ατμοσφαιρική και ενδιαφέρουσα σκηνική πρόταση του γνωστού έργου του Φασμπίντερ για την ερωτική εξουσία και εξάρτηση μέσα από τη σχέση δύο γυναικών. | Powered by Uber | Powered by Uber

"Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα" και μετά τις διακοπές του Πάσχα

Το έργο του Λουίτζι Πιραντέλο που σκηνοθετεί ο Πέτρος Νάκος σε δική του μετάφραση στο θέατρο Altera Pars θα συνεχίσει την πορεία του μετά την πασχαλινή ανάπαυλα.

"Ψιλικά": Μία περφόρμανς σε κείμενα Γλυκερίας Μπασδέκη ανεβάζει η ομάδα "Στέρεο νερό"

Μια site-specific performance για την αναζήτηση της ευτυχίας ανεβάζει τον Μάιο η ομάδα της χορογράφου Εύης Σούλη σε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο.

"Τα ραδίκια ανάποδα" θα δούμε και μετά το Πάσχα

Λόγω επιτυχίας, ο μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που βρίσκεται στον δέκατο χρόνο του, θα παραταθεί και μετά τις πασχαλινές διακοπές στο θέατρο Αργώ.

Η Αναστασία Παπαστάθη σκηνοθετεί τους "Βρικόλακες"

Το σπουδαίο δράμα του Ίψεν θα δούμε την ερχόμενη σεζόν στο θέατρο Radar.

"Δον Κιχώτης": Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Θανάση Τσαλταμπάση σε καλοκαιρινή περιοδεία

Έναν πολυμελή θίασο, στον οποίο θα δούμε και τις Νάντια Κοντογεώργη και Παρθένα Χοροζίδου, ενορχηστρώνει ο Γιάννης Μπέζος στη μεγάλη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριού που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα το διαχρονικό έργο του Μιγκέλ ντε Θερβάντες. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση.