Τρεις διεθνείς παραγωγές έρχονται στο Christmas Theater

Dancing in the Rain 3

Μια αίσθηση ελευθερίας κάτω από τη βροχή διακατέχει τους έντεκα χορευτές στην παράσταση "Dancing in the rain 3" που επιστρέφει στη χώρα μας ανανεωμένη. Η παραγωγή που εδώ και μία δεκαετία έχει αποθεωθεί από πάνω από 1.000.000 θεατές σε όλο τον κόσμο έρχεται με ένα νέο δυναμικό χορευτικό ανδρικό ανσάμπλ και οι φίλοι των μουσικοχορευτικών θεαμάτων που θα βρεθούν στο Christmas Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου), στις 26 Οκτωβρίου, θα εντυπωσιαστούν από το ρυθμό μουσικών που έχουν τη δύναμη να ξεσηκώσουν και να δημιουργήσουν αίσθηση ευφορίας. Το χορευτικό υπερθέαμα ντύνουν διάσημα τραγούδια, κλασικές swing και rock 'n’ roll επιτυχίες, κινηματογραφική μουσική από αγαπημένες ταινίες, αλλά και ένα πέρασμα από funky jazz, tap dance, break dance, r'n'b και άλλα είδη (προπώληση από Viva.gr)

LAS-VEGAS-MAGIC-FESTIVAL4
Las Vegas Magic Festival 4 

Ένα θέαμα για όλη την οικογένεια το Las Vegas Magic Festival 4 θα απολαύσει το κοινό της Αθήνας, στις 12 και 13 Νοεμβρίου. Είναι ένα show που φέρνει στη σκηνή διάσημους βραβευμένους μάγους και Illusionists από όλο τον κόσμο, με εντυπωσιακές παραστάσεις που αποθεώνουν την τέχνη, των ψευδαισθήσεων και της πραγματικότητας. Άραγε είναι αλήθεια θα αναρωτηθείτε κατά τη διάρκεια της παράστασης παρακολουθώντας αιώρηση αντικειμένων και ανθρώπων, μεταμορφώσεις, απίστευτα tricks κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής (προπώληση από Viva.gr)

Το "The phantom of the opera" ("Φάντασμα της Όπερας"), το μιούζικαλ-θρύλος του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ που βασίστηκε στο λογοτεχνικό έργο του Γκαστόν Λερού και είναι το πιο πολυσυζητημένο στο λονδρέζικο Γουέστ Εντ επιστρέφει στην Αθήνα, στις 8-26 Φεβρουαρίου. Στο έργο που διαδραματίζεται στην όπερα του Παρισιού στα μέσα του 19ου αιώνα, παρακολουθούμε τη νεαρή τραγουδίστρια Κριστίν να κερδίζει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη σε μία Λυρική Σκηνή στοιχειωμένη από την παρουσία ενός μυστηριώδους άνδρα που καλύπτει το πρόσωπό του με μάσκα και κρύβεται στα σκοτάδια των παρασκηνίων. Το "Φάντασμα" είναι ένας ιδιοφυής μουσικός και τραγουδιστής που χειραγωγεί την Κριστίν, βάζει τους δικούς του όρους για να εξασφαλίσει την επιτυχία της και κερδίζει τη συμπάθειά της - τουλάχιστον ως τη στιγμή της αναπόφευκτης προδοσίας που θα οδηγήσει και τους δύο σε ένα φλερτ με το θάνατο. Η παράσταση είναι στα αγγλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους (προπώληση από Viva.gr)

Πληροφορίες από το  www.ct.gr
 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Θεόδωρος Τερζόπουλος: "Η ζωή είναι μια παρένθεση μέσα στη μεγάλη επικράτεια του θανάτου"

Το θέατρο Άττις του Θεόδωρου Τερζόπουλου συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας και ανοίγεται σε νέους στοχασμούς. Διαβάστε όσα μας είπε ο κορυφαίος δημιουργός με αφορμή τις πολυαναμενόμενες παραστάσεις "Περιμένοντας τον Γκοντό" στη Στέγη (15-19/5) και "Ορέστεια" στην Επίδαυρο (12-13/7).

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/05/2024

Πέθανε η Άννα Παναγιωτοπούλου

Η πολυαγαπημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Τι είδαμε τελικά τη σεζόν 2023-24;

Νέες πρεμιέρες αναμένονται καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου, παρ’ όλα αυτά, καθώς την Κυριακή των Βαΐων κατέβασαν αυλαία οι περισσότερες παραστάσεις του χειμώνα, ο εθιμοτυπικός απολογισμός της σεζόν προσφέρει μια καλή εικόνα της.

"Τα 12 Κουπέ" για 12η χρονιά στο Τρένο στο Ρουφ

Το μοναδικό σιδηροδρομικό πολιτιστικό φεστιβάλ, το οποίο είναι αφιερωμένο στη σύγχρονη νεανική έκφραση και δημιουργία, έρχεται ξανά τον Μάιο στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο, με είσοδο ελεύθερη.

"Hard pop": Το νεό χορογραφικό έργο του Δημήτρη Μυτιληναίου συνδυάζει μουσική από 20 ποπ τραγούδια

Στο στούντιο PalmTree-MCA ανεβαίνει τον Μάιο μια παράσταση που αφορά στις πιθανές συγκλίσεις αλλά και στις εμφανείς αποκλίσεις μεταξύ του κλασικού μπαλέτου και του χορού στην ποπ κουλτούρα.

Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα

Μεταξύ λαογραφίας, τελετουργικού δρωμένου και θεάτρου ντοκουμέντο κινείται η παράσταση της Πειραματικής Σκηνής του Θεσσαλικού Θεάτρου, εμπνευσμένη από μυστικιστικές και αληθινές ιστορίες γυναικών του θεσσαλικού κάμπου. | Powered by Uber

Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ

Ατμοσφαιρική και ενδιαφέρουσα σκηνική πρόταση του γνωστού έργου του Φασμπίντερ για την ερωτική εξουσία και εξάρτηση μέσα από τη σχέση δύο γυναικών. | Powered by Uber | Powered by Uber