Athens Comedy Festival: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και ετοιμαστείτε για ένα διήμερο non stop κωμωδίας

Η πρώτη μέρα του Athens Comedy Festival ξεκίνησε δυναμικά στο Faliro Summer Theater. Εσύ ακόμα να κλείσεις το εισιτήριό σου;

Γιορτινοί εξοδούχοι, προσοχή!
Τα θέατρα τροποποιούν τα ωράρια και τις ημέρες των παραστάσεων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Πριν την έξοδό σας επιβεβαιώσετε τις όποιες αλλαγές για να οργανώσετε καλύτερα τις θεατρικές σας εξορμήσεις.
big talk

Το Athens Comedy Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ κωμωδίας της πόλης, σήκωσε αυλαία την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στο Faliro Summer Theater, με τους θιασώτες του stand up και του improv να καταφθάνουν στη σκηνή του Φαλίρου για να απολαύσουν τα καλύτερα των ροκ σταρ της κωμωδίας. 45 και βάλε κωμικοί αλλά και διάσημοι καλεσμένοι παίρνουν το μικρόφωνο για να καταθέσουν ιστορίες, λογοπαίγνια, ατάκες και one liners, να αναμετρηθούν σε κωμικά battles και να ανοίξουν "μεγάλες συζητήσεις" με όλα όσα δεν ήξερες πως ήθελες να μάθεις. 

Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ, είδαμε το καθιερωμένο comedy club (θα επαναληφθεί με διαφορετικούς συμμετέχοντες το Σάββατο και την Κυριακή), όπου 13 κωμικοί, παλιότεροι αλλά νέοι στο χώρο, μέσα σε 90 λεπτά κάνουν παρέλαση επί σκηνής. Οι Λάμπρος Φισφής, Χρύσα Κατσαρίνη,  Στέλιος Ανατολίτης, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Ανδρέας Πασπάτης, Παναγιώτης Κούδας, Άλεξ Κένσιν Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Μπούρας Μπαϊμάκος, Ειρήνη Ξυγκάκη, Γιάννης Ρούσσος, Μιχάλης Σεβαστέρης & Αλέξανδρος Χαριζάνης έδωσαν για μία ακόμα φορά τον καλύτερο τους εαυτό, παρουσιάζοντας highlights από τα κείμενά τους σε ένα ενενηντάλεπτο ασταμάτητου γέλιου.

Διαβάστε Επίσης

Αμέσως μετά, οι: Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης και Γιώργος Αγγελόπουλος άνοιξαν με την απαραίτητη βοήθεια του κοινού μία late night κουβέντα, στο πλαίσιο του "Big Talk Live". Συζητήθηκαν τα πάντα με μόνο μία προϋπόθεση: το θέμα να μην είναι σοβαρό.

Όσο για το πώς θα απογειώσεις την παραστασιακή σου εμπειρία; Οι χορηγοί του Athens Comedy Festival 2022, το The Famous Grouse, το αγαπημένο ουίσκι της Σκωτίας, και οι ιδιαίτερες γεύσεις των αναψυκτικών και των mixers του Schweppes, θα κρατήσουν συντροφιά στον ουρανίσκο σου καθ’ όλη τη διάρκεια κάθε βραδιάς. Και μην ξεχνάτε, το special offer για 2 άτομα με 1 εισιτήριο από το What’s Up για όλες τις παραστάσεις,* που συντροφεύει ιδανικά τη μεγάλη αθηναϊκή γιορτή της κωμωδίας.
*Ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

Προλαβαίνετε να κλείσετε τα εισιτήριά για τις δύο βραδιές του φεστιβάλ (17 και 18/9), ενός event που δεν πρέπει να χάσει κανένας λάτρης της όρθιας κωμωδίας.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες

athens comedy

Λάμπρος Φισφής

Big Talk Μακαλιάς

Ρούσσος

Κούδας

athens comedy

Big Talk Σαρακατσάνης

Big Talk Ανγελόπουλος

Χρύσα Κατσαρίνη

Στέλιος Ανατολίτης

athens comedy

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Αυτοί είναι οι νικητές των πρώτων βραβείων του D-Athens Διονύσια Greek 2025

Δείτε σε ποιους απονεμήθηκαν τα Βραβεία Κριτικής Επιτροπής, οι έπαινοι, αλλά και τα Βραβεία Κοινού, στην πρώτη διοργάνωση του νέου θεσμού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι ανεβάζει ο Βασίλης Μπισμπίκης τη νέα χρονιά;

Μετά τα συνεχόμενα sold out του "Άνθρωποι και ποντίκια" και τις ανθρώπινες ιστορίες στα όρια, ο Βασίλης Μπισμπίκης ετοιμάζει νέα πρεμιέρα. Τον Ιανουάριο ανεβάζει στο Cartel τον "Σωσμένο" του Μποντ, ένα έργο που απαγορεύτηκε αρχικά από τις βρετανικές θεατρικές αρχές.

Ο Κυρ Παντελής ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη: ο Σταμάτης Φασουλής συνεχίζει την επιτυχία

Το κοινό της Αθήνας έχει την τελευταία ευκαιρία να απολαύσει τη σπαρταριστή κωμωδία "Η Δεξιά, η Αριστερά και ο Κυρ Παντελής" στο Μικρό Παλλάς, με το φινάλε την Κυριακή 11 Ιανουαρίου.

Η Αλίκη Στενού μοιράζεται μαζί μας τον κόσμο της

Η Αλίκη Στενού μιλά για το θέατρο, τη μνήμη και τη λήθη, τη σκηνοθεσία ως διαδρομή, την αρχιτεκτονική ως αφετηρία και τη ζωή έξω από τη σκηνή, εκεί όπου τέχνη και πραγματικότητα συναντιούνται και μεταμορφώνονται.

Παράσταση βασισμένη σε διηγήματα του Έντγκαρ Άλλαν Πόε έρχεται στο Αλκμήνη

Τι συμβαίνει όταν οι αναμνήσεις ξεθωριάζουν; Ποιος επιζεί ανάμεσα στο παιδί που υπήρξαμε και στον ενήλικα του φόβου; Εμπνευσμένη από τον Πόε, η παράσταση "Λήθη Vs Θύμηση – Δοκιμή Πόε" ενώνει λόγο, κίνηση, εικόνα σε υβριδικό θεατρικό σύμπαν performance εικαστικής εγκατάστασης.

Μία επιπλέον παράσταση στις 5/1 για τον Καρυοθραύστη

Μία επιπλέον παράσταση στις 5/1 προστίθεται για τον Καρυοθραύστη, η οποία θα είναι καθολικά προσβάσιμη και απευθύνεται σε όλο το κοινό.

Αρετή Πασχάλη: Από τη "Ληστεία της συμφοράς" στα όνειρα που ταξιδεύουν

Η Αρετή Πασχάλη μιλά για τη "Ληστεία της συμφοράς" στο Λαμπέτη, την αγάπη της για το θέατρο, τις επιρροές της, τις σκηνές που την συγκινούν και τα όνειρα που την ταξιδεύουν στη σύγχρονη ελληνική σκηνή.