Θέατρο, χορός και μουσική στο απόλυτο φεστιβάλ του καλοκαιριού

Ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα με 14 διαφορετικές εκδηλώσεις ετοίμασαν οι δημιουργοί του Christmas Theater για το City Garden Festival.

Mamma mia Γιώργος Καλφαμανώλης©

Αέρα ελληνικού νησιού στην καρδιά της πόλης φέρνει το City Garden Festival by Christmas Theater για δεύτερη συνεχή χρονιά στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα. Μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές του καλοκαιριού κάνει πρεμιέρα στις 25/6: Το "Mamma mia!" επιστρέφει ανανεωμένο σε απόδοση και σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου με έναν 30μελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα. Στην ελληνική εκδοχή του μιούζικαλ των Μπένι Άντερσον, Μπιόρν Ούλβεους και Κάθριν Τζόνσον, που κινείται στους ρυθμούς των ΑΒΒΑ, πρωταγωνιστούν οι Ν. Κοντογεώργη, Αλ. Μπουρδούμης, Αφρ. Λιάντου, Γ. Χρανιώτης, Ντ. Παπαδημητρίου, Π. Αναστασοπούλου, Ιβ. Σβιτάιλο, Ίαν Στρατής, Ν. Κύρτσος. "Περσέα και Ανδρομέδα" (30/6) ανεβάζει η Κάρμεν Ρουγγέρη σε δικό της κείμενο και σκηνοθεσία, με εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια από τη Χριστίνα Κουλουμπή, τραγούδια και παραδοσιακή μουσική. Από αυτήν τη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο κατεξοχήν Έλληνας σόουμαν Τάκης Ζαχαράτος, που φέτος μας τραγουδάει "Έλα μέσ’ στην αγκαλιά μου" σε μια παράσταση με πολύ κέφι, μεταμφιέσεις και σάτιρα.

Θέατρο, χορός και μουσική στο απόλυτο φεστιβάλ του καλοκαιριού - εικόνα 1
Majesty Queen

Το "Majesty Queen", το βρετανικό μουσικό αφιέρωμα στους Queen με πρωταγωνιστή τον μουσικό και ηθοποιό Seth Daniels, επιστρέφει στην Αθήνα μετά το sold out του περασμένου Σεπτεμβρίου (27/6). Ο Αργύρης Μπακιρτζής και η υπόλοιπη παρέα των Χειμερινών Κολυμβητών ανανεώνουν το ραντεβού με το πιστό κοινό τους (28/6). Και ο Ιούνιος κλείνει με τη μοναδική συνάντηση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Γιώργου Περρή σε μια βραδιά με όμορφα ντουέτα (29/6).

Θέατρο, χορός και μουσική στο απόλυτο φεστιβάλ του καλοκαιριού - εικόνα 2
"Piaf! The Show"

Οι Γιώργος Νταλάρας και Γιάννης Κότσιρας συνθέτουν ξανά μια "Ωραία παρέα" με αγαπημένα κλασικά τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών και ο Μάριος Φραγκούλης συναντα την Deborah Myers στο αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι "Because We Believe" (6/7). Στο "Piaf! The Show", η παράφορη ζωή της κορυφαίας Γαλλίδας ερμηνεύτριας ξετυλίγεται σε ένα οπτικοακουστικό θέαμα με πρωταγωνίστρια τη Ναταλί Λερμίτ (11/7). Ο Μίμης Πλέσσας έρχεται με την ορχήστρα του και τον Κώστα Μακεδόνα, τη Μελίνα Ασλανίδου και τη Ρίτα Αντωνοπούλου για μια βραδιά με γενικό σύνθημα "Ας πιούμε απόψε το φεγγάρι" (12/7).

Μίλτος Πασχαλίδης
Μίλτος Πασχαλίδης

Με τη συναυλία "Το τραγούδι απ’ την αρχή", ο Μίλτος Πασχαλίδης ανατρέχει στους 14 επιτυχημένους δίσκους του (28/7). Οι μοναδικοί Scream Inc αποτελούν την καλύτερη Metallica Tribute Band και παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό show που αναπαριστά μια αυθεντική συναυλία "Metallica & Symphony" (20/7). Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου επανέρχεται μετά τα δύο περσινά sold out, πάντα με τη διάθεση του "αιώνιου έφηβου" (25/7) και τραγούδια από τη "Δική μας διαδρομή". Τέλος, η Έλενα Παπαρίζου στήνει ένα live party με έντονους dance και funky ρυθμούς (27/7). Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα συνεχιστεί με παραστάσεις και τον Σεπτέμβριο και αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Λένα Κιτσοπούλου: Αντίστροφη μέτρηση για το "Και λέγε λέγε", τη νέα της παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί τη σκηνοθέτιδα και δημιουργό σε μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνών και μιλάει για τον έρωτα, την πατριαρχία και πολλά ακόμη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το Αγγέλων Βήμα συνεχίζει δύο παραστάσεις του και μετά το Πάσχα

Τα θεατρικά "Ανατολικά της Εδέμ" και "Ιστορίες για ανθρώπους γενναιόδωρους" παρατείνονται για όσους δεν τα πρόλαβαν μόνο για 4 τελευταίες ημερομηνίες.

Ο κροκόδειλος

Ένα από τα λιγότερο γνωστά και ελάχιστα παιγμένα αφηγήματα του Ρώσου συγγραφέα προσεγγίζει μια νεανική θεατρική ομάδα, ενισχύοντας τη σατιρική του διάθεση. Το αποτέλεσμα είναι ευφρόσυνο με ενδιαφέροντα σημεία αλλά και κάπως άτολμο. | Powered by Uber

Ο αποτυχημένος

Μελετημένη, καλοκουρδισμένη και καλοπαιγμένη παράσταση που καταφέρνει να μετατρέψει το μυθιστόρημα ενός από τους πλέον "δύστροπους" συγγραφείς σε σκηνικό ποίημα. | Powered by Uber

"Μπιζζζ….!" στο Επί Κολωνώ: Γνωρίζουμε 4 νέες ομάδες που διακρίθηκαν στο φεστιβάλ Off-Off Athens

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου προσγειώνεται στο θέατρο Επί Κολωνώ και μοιράζεται μαζί μας τα πρώτα της βήματα και τις πρώτες τις επίσημες θεατρικές δουλειές. Πάμε να τους ακούσουμε!

Η "Ωραία κοιμωμένη" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

135 χρόνια μετά την πρώτη του πρεμιέρα έρχεται από την παραμυθένια Πράγα το υπέροχο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι με την αυθεντική χορογραφία του Μαριούς Πετιπά κι ερμηνείες από διάσημους σολίστ του εξωτερικού.

"Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας": Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στο Αυλαία

Ο πολυχώρος του Πειραιά θα υποδεχτεί για δύο Κυριακές και δύο Δευτέρες το έργο που βασίζεται σε βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά.