Η εναλλακτική όπερα του Τένορμαν στο Faust

Τhe Origins Story, Tenorman

Αγαπάει την όπερα, το θέατρο, παίζει πιάνο, τραγουδάει τζαζ και άλλα είδη, είναι εξαιρετικός αφηγητής και όταν ανεβαίνει στη σκηνή τα δίνει όλα. Κυρίες και κύριοι ο Τένορμαν, μετά από δέκα χρόνια, 19 χώρες και 800 περίπου εμφανίσεις με τους Opera Chaotique, παρουσιάζει τη νέα του παράσταση "Τhe Origins Story". Ο κατά κόσμο Γιώργος Τζιουβάρας είναι ο καλλιτέχνης που παρουσιάζει την όπερα αλλιώς, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, στα ίχνη των αγαπημένων του Victor Borge, Monty Pythons, Marx Brothers, Tom Waits, Kurt Weil, Jacques Brel. Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, ώρα 9.30 μ.μ. ανεβαίνει στη σκηνή του Faust Bar-Theatre-Arts για να αφηγηθεί περίεργες ιστορίες από τη νεότητά του, κωμικοτραγικά γεγονότα από τους Όπερα Καοτίκ και τα ταξίδια τους, ακροβατώντας από το γέλιο στη συγκίνηση σε άμεση αλληλεπίδραση με το κοινό. Η μουσική και το τραγούδι δίνουν το τέμπο και την ατμόσφαιρα με συνθέσεις δικές του αλλά και γνωστά κομμάτια από Χατζιδάκι μέχρι Queen.

Περισσότερες πληροφορίες

Τhe Origins Story

  • Μουσικοθεατρική

Ο γνωστός σόουμαν αφηγείται ιστορίες από τη νεότητά του, κωμικοτραγικά γεγονότα από τους Όπερα Καοτίκ και τα ταξίδια τους, ακροβατώντας από το γέλιο στη συγκίνηση σε άμεση αλληλεπίδραση με το κοινό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Early bird προσφορά για "Το ψέμα του μυαλού" στο Σύγχρονο Θέατρο

Η Ελένη Σκότη σκηνοθετεί "Το ψέμα του μυαλού" του Σαμ Σέπαρντ, μια παράσταση γεμάτη ένταση, ψυχολογία και αλήθειες που συγκλονίζουν. Οι πρώτες παραστάσεις προσφέρονται σε early bird τιμή έως 20 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/11/2025

Στο "Cow | Deer", η Κέιτι Μίτσελ έκανε θέατρο μια μέρα δύο ζώων

Η σκηνοθέτρια από το Ηνωμένο Βασίλειο, που κάποτε ανέβασε τον "Βυσσινόκηπο" από την οπτική των δέντρων, φέρνει μια ιδιαίτερη πρόταση στο Εθνικό Θέατρο (από 7/11), που περιγράφει μόνο με ήχο ένα 24ωρο μιας αγελάδας κι ενός ελαφιού.

Με sold out παραστάσεις ξεκινά "Η δίκη" του Άρη Μπινιάρη

Ο πολυβραβευμένος Άρης Μπινιάρης, μετά τον "Φάουστ" και τη φετινή του διάκριση στα Βραβεία Κοινού Αθηνοράματος, επιστρέφει στο πλήρως ανασχεδιασμένο Θέατρο ARK με τη "Δίκη" του Κάφκα.

Μα, ποιος είναι ο Χούλιο Τόγκα και η συναρπαστική εξέγερση του;

Ο Βασίλης Μαγουλιώτης (Suyako) επιστρέφει στη σκηνή ως συγγραφέας και σκηνοθέτης με οργή, χιούμορ και μουσική. Το νέο του έργο "Η συναρπαστική εξέγερση του Χούλιο Τόγκα" μιλά για την τέχνη, την επανάσταση και την κρίση της μέσης ηλικίας- εκεί όπου το σύστημα χαμογελά, κι εσύ αναρωτιέσαι αν αντιστέκεσαι.

Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2025: Όλα όσα έγιναν στην τελετή απονομής - Δείτε φωτογραφίες

Τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2025 από το "αθηνόραμα" απονεμήθηκαν για 27η χρονιά την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στην αίθουσα "Αλεξάνδρα Τριάντη" του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Είδαμε το μιούζικαλ Annie και ξαναπιστέψαμε στο αύριο

Το μιούζικαλ-φαινόμενο που ζωντανεύει στο Παλλάς με σκηνικά, συγκίνηση και παιδικό φως.

Θέατρο και χορός για μετρημένα ραντεβού (6-12/11)

Προλάβετε πέντε events θεάτρου και χορού την εβδομάδα 6-12/11, που μετράνε από μία έως και οκτώ παραστάσεις.