Μυθικές συναντήσεις στη «Σκάλα»

Μια δόση από τη λάμψη και την ομορφιά των παραστάσεων της Σκάλας του Μιλάνου φέρνει στις οθόνες μας το γκαλά που εξασφάλισε να δούμε διαδικτυακά το Christmas Theatre

Μυθικές συναντήσεις στη «Σκάλα»

Σπουδαίοι καλλιτέχνες της όπερας όπως είναι ο Πλάθιντο Ντομίνγκο και ο Ρομπέρτο Αλάνια αλλά και του μπαλέτου όπως είναι ο χορευτής Ρομπέρτο Μπόλε και η μπλαρίνα Νικολέτα Μάνι συναντήθηκαν στο γκαλά που πραγματοποιήθηκε για την υποδοχή της νέας χρονιάς στη Σκάλας του Μιλάνου. Το Christmas Theatre εξασφάλισε την προβολή της λαμπερής καλλιτεχνικής συνάντησης στη Σκάλα του Μιλάνου και μπορείτε να την δείτε από τις οθόνες σας στις 22/1 ώρα 8 μ.μ., 23, 24/1 ώρα 4 μ.μ. και 8 μ.μ.
Στο γκαλά θα παρακολουθήσετε αποσπάσματα από τις όπερες «Ριγκολέτο» του Βέρντι, «Τόσκα» του Πουτσίνι, «Κάρμεν» του Μπιζέ, «Μαντάμ Μπατερφλάι» του Πουτσίνι, «Βαλκυρία» του Βάγκνερ, «Δον Κάρλος» του Βέρντι, «Λουτσία ντι Λάμερμουρ» του Ντονιτσέττι, «Turandot» του Πουτσίνι, «Γουλιέλμος Τέλλος» του Ροσσίνι, «Αντρέα Σενιέ» του Τζορντάνο, «Οθέλλος» του Βέρντι.

Μυθικές συναντήσεις στη «Σκάλα» - εικόνα 1

Επίσης θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από την παράσταση μπαλέτου «Ο Καρυοθραύστης» του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι και χορογραφίες πάνω σε μουσική του Τζουζέπε Βέρντι και του Ερίκ Σατί. Τη διεύθυνση ορχήστρας κρατά ο Ρικάρντο Σαϊγί, του ο Mπαλέτου: Μισέλ Κάμπα και της χορωδίας ο Μπρούνο Κασάνι. Προπώληση κωδικών: 211 77 01 700, www.viva.gr & www.christmastheater.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Θέατρο του Νέου Κόσμου: Ξεκίνησε η προπώληση για τις παραστάσεις της σεζόν 2025-26

Ο Τόμας Οστερμάϊερ με Έλληνες ηθοποιούς, η νέα παράσταση του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, άπαιχτα έργα, δυνατές επαναλήψεις, ξεχωριστές δραματουργικές φωνές και σκηνοθετικές υπογραφές στο νέο πρόγραμμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/09/2025

Όλα όσα θα δούμε στο Διεθνές Φεστιβάλ Αναλόγιο 2025

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης ανακοινώθηκε στο πλαίσιο του 53ου Φεστιβάλ Βιβλίου.

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Κλείνει τα 130 του χρόνια με σπουδαίο ρεπερτόριο

Χουβαρδάς, Καραθάνος, Δαδακαρίδης, εορταστικές εκδηλώσεις, "Όσα παίρνει ο άνεμος", "Merde" κι όλα όσα θα δούμε εντός και εκτός των τειχών του τη σεζόν 2025-26.

100 χρόνια Martha Graham Dance Company στο Μέγαρο Μουσικής

Η θρυλική ομάδα που άλλαξε για πάντα τον σύγχρονο χορό γιορτάζει έναν αιώνα δημιουργίας και έρχεται στην Αθήνα με την επετειακή παράσταση "The First and The Future" για έξι μαγικές βραδιές στο Μέγαρο.

Ένα έργο-πρόκληση για όλους τους ηθοποιούς έρχεται στο θέατρο Ζίνα

Μια νύχτα, δύο ζευγάρια, μυστικά και πάθη πρωταγωνιστούν σε ένα από τα σημαντικότερα έργα του παγκόσμιου δραματολογίου. Ποιοι θα αντέξουν την αλήθεια που καραδοκεί πίσω από κάθε λέξη;

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου στηρίζει τη 'Μεταμόρφωση' του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

Μια πρωτοβουλία που ανοίγει δρόμους: Η μοναδική βραδιά "This That Keeps On" στο Ηρώδειο, με τον Δημήτρη Παπαϊωάννου, δείχνει πώς κορυφαίοι Έλληνες δημιουργοί μπορούν να ενώσουν την τέχνη με την υποστήριξη θεσμών και την ενίσχυση πολιτιστικών υποδομών.

Ποιοι θα βρεθούν στο πιο αλλόκοτο οικογενειακό δείπνο της "Οικογένειας Άνταμς" στο Βέμπο;

Το μιούζικαλ-θρύλος "Η οικογένεια Άνταμς" επιστρέφει στο Βέμπο! Το πιο σκοτεινό –και ταυτόχρονα ξεκαρδιστικό– οικογενειακό δείπνο στήνεται ξανά, γεμάτο ανατροπές, έρωτες και εκπλήξεις που κάνουν το αφύσικο να μοιάζει απόλυτα φυσιολογικό. Δείτε ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές.