Ένας πιανίστας στο Μέγαρο τρελάθηκε!

Σε ηλικίες από 5 μέχρι… 105 ετών απευθύνεται το ευφάνταστο κωμικό σόλο «Ο πιανίστας» που παίζεται στο Μέγαρο Μουσικής μόνο αυτό το σαββατοκύριακο 11-12/3.

Γιορτινοί εξοδούχοι, προσοχή!
Τα θέατρα τροποποιούν τα ωράρια και τις ημέρες των παραστάσεων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Πριν την έξοδό σας επιβεβαιώσετε τις όποιες αλλαγές για να οργανώσετε καλύτερα τις θεατρικές σας εξορμήσεις.
Ένας πιανίστας στο Μέγαρο τρελάθηκε!

Η αυλαία δεν ανοίγει, το πιάνο του δεν δαμάζεται με τίποτα, ο κρυστάλλινος πολυέλαιος αποδεικνύεται επικίνδυνη αιώρα-παγίδα και σχεδόν κάθε κίνησή του καταλήγει σε ένα μικρό Βατερλό, καθώς μια χιονοστιβάδα από εμπόδια μετατρέπουν τη σκηνή σε πεδίο μάχης. Κλόουν και μάγος, σουρεάλ κωμικός και βιρτουόζος της μουσικής, ο Νεοζηλανδός Τόμας Μόνκτον, μέλος του διάσημου Cicro Aereo, καταφθάνει στο Μέγαρο Μουσικής το σαββατοκύριακο 11-12/3 με το θέαμα «Ο Πιανίστας» ένα σόλο ιδανικό για κάθε ηλικία, παίζοντας έναν πιανίστα που δίνει ένα ρεσιτάλ-καταστροφή! Σημείωση: αυτό το διασκεδαστικό χάος με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα κωμικού εφιάλτη δεν φαίνεται να έχει σχέση με τον «Πιανίστα» του Γιάννη Χρήστου αλλά σίγουρα έχει τη δική του κωμική χάρη.

Ένας πιανίστας στο Μέγαρο τρελάθηκε! - εικόνα 1
Photo credit: Juho Rahijärvi

Η παράσταση του Thomas Monckton και του Circo Aereo στο Μέγαρο εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Σειράς Γέφυρες που διευθύνει ο Δημήτρης Μαραγκόπουλος.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Πιανίστας

  • Μιμική
  • Διάρκεια: 60 '

Ευφάνταστο κωμικό σόλο του Νεοζηλανδού βιρτουόζου κλόουν του Circo Aereo για όλη την οικογένεια, με τον ίδιο ως πιανίστα που αδυνατεί να δαμάσει το ατίθασο πιάνο του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Η Δούκισσα της Πλακεντίας

Η "Δούκισσα της Πλακεντίας" διαθέτει ισχυρή αισθητική ταυτότητα και μια βαθιά συναισθηματική ερμηνεία· θα απογειωνόταν, όμως, αν το κείμενο τολμούσε λιγότερη αφήγηση και περισσότερη σύγκρουση, λιγότερη πληροφορία και μεγαλύτερη δραματουργική πυκνότητα. | Powered by Uber

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΚΡΥΟΥ
01/01/2026

Το ελληνικό stand up comedy στα καλύτερά του

Από ολοκαίνουργια σόλο και double bill μέχρι παραστάσεις-σταθερές αξίες που εδώ και χρόνια γεμίζουν τις αίθουσες, το stand up comedy βρίσκεται σε φόρμα. Διάλεξε συνεπιβάτη, μοιράσου ένα UberTaxi και με την επιλογή του Split fare μπορείς να μοιράσεις το κόστος της διαδρομής χωρίς άγχος.

"Το καταραμένο παιδί" παραμένει στη σκηνή του Θεάτρου Arroyo

Η παράσταση "Το καταραμένο παιδί" του Μπαλζάκ συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία στο Θέατρο Arroyo με εορταστική προσφορά εισιτηρίου. Μάθετε περισσότερα.

Συνεχίζουν οι "Δούλες" στο Άττις-Νέος Χώρος

Στον προγραμματισμό της παράστασης "Οι δούλες" του Ζαν Ζενέ στο Θέατρο Άττις – Νέος Χώρος προστίθενται δύο νέες ημερομηνίες: τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου.

Με ποιον ήρωα της σκηνής θέλω να κάνω ρεβεγιόν

Οι θεατρικοί ήρωες μπαίνουν στο επίκεντρο του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν κι έχουμε λόγους που τους επιλέγουμε. Ποιοι είναι;

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για το "The Fifth Step" του David Ireland

Πρόκειται για ένα έργο που έχει συγκεντρώσει θερμές κριτικές στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ η παράσταση θα παρουσιαστεί στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους.

15 έργα αναδεικνύουν τη δύναμη του "μαζί" μέσα από γάμο, συντροφικότητα και οικογενειακούς δεσμούς

Γάμοι, ζευγάρια, οικογένειες και δεσμοί ζωής γίνονται υλικό θεάτρου. Αυτά είναι έργα που παίζονται και μιλούν για το "μαζί" χωρίς εξιδανικεύσεις, με τρυφερότητα, σύγκρουση και αλήθεια.