Ένας πιανίστας στο Μέγαρο τρελάθηκε!

Σε ηλικίες από 5 μέχρι… 105 ετών απευθύνεται το ευφάνταστο κωμικό σόλο «Ο πιανίστας» που παίζεται στο Μέγαρο Μουσικής μόνο αυτό το σαββατοκύριακο 11-12/3.

Ένας πιανίστας στο Μέγαρο τρελάθηκε!

Η αυλαία δεν ανοίγει, το πιάνο του δεν δαμάζεται με τίποτα, ο κρυστάλλινος πολυέλαιος αποδεικνύεται επικίνδυνη αιώρα-παγίδα και σχεδόν κάθε κίνησή του καταλήγει σε ένα μικρό Βατερλό, καθώς μια χιονοστιβάδα από εμπόδια μετατρέπουν τη σκηνή σε πεδίο μάχης. Κλόουν και μάγος, σουρεάλ κωμικός και βιρτουόζος της μουσικής, ο Νεοζηλανδός Τόμας Μόνκτον, μέλος του διάσημου Cicro Aereo, καταφθάνει στο Μέγαρο Μουσικής το σαββατοκύριακο 11-12/3 με το θέαμα «Ο Πιανίστας» ένα σόλο ιδανικό για κάθε ηλικία, παίζοντας έναν πιανίστα που δίνει ένα ρεσιτάλ-καταστροφή! Σημείωση: αυτό το διασκεδαστικό χάος με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα κωμικού εφιάλτη δεν φαίνεται να έχει σχέση με τον «Πιανίστα» του Γιάννη Χρήστου αλλά σίγουρα έχει τη δική του κωμική χάρη.

Ένας πιανίστας στο Μέγαρο τρελάθηκε! - εικόνα 1
Photo credit: Juho Rahijärvi

Η παράσταση του Thomas Monckton και του Circo Aereo στο Μέγαρο εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Σειράς Γέφυρες που διευθύνει ο Δημήτρης Μαραγκόπουλος.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Πιανίστας

  • Μιμική
  • Διάρκεια: 60 '

Ευφάνταστο κωμικό σόλο του Νεοζηλανδού βιρτουόζου κλόουν του Circo Aereo για όλη την οικογένεια, με τον ίδιο ως πιανίστα που αδυνατεί να δαμάσει το ατίθασο πιάνο του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Tick, Tick… Boom!: Γιορτή της νεότητας στην Εναλλακτική Λυρική

Το "Tick, Tick… Boom!" φέρνει στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ένα εκρηκτικό ροκ μιούζικαλ για τη νεότητα, τα όνειρα και τον χρόνο που περνά, μέσα από μουσική, συγκίνηση και απρόσμενες στιγμές μαγείας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/11/2025

Οι αθόρυβοι αγώνες μιας γυναίκας που αρνείται να σιωπήσει, με πρωταγωνίστρια την Ελένη Κοκκίδου

Το έργο του Εντουάρ Λουί "Αγώνες και μεταμορφώσεις μιας γυναίκας" ζωντανεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, φωτίζοντας τη σιωπηλή μάχη μιας γυναίκας για αξιοπρέπεια, ελευθερία και φωνή. Μια παράσταση ευαισθησίας και προβληματισμού σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Σωτηρίου.

"Ο χορός των εραστών" επιστρέφει και πρέπει να τον δείτε: H αγάπη και η τρυφερότητα στη Στέγη

Ο Νίκος Καραθάνος και η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου συναντιούνται και πάλι στη σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση και οι φωνές τους ηχούν σαν μία. "Ο χορός των εραστών" του Τιάγκο Ροντρίγκες μάς οδηγεί στην καρδιά της αγάπης, της έντασης και της τρυφερότητας. Μια παράσταση που πρέπει να δείτε.

6 επιστροφές που αξίζει να δεις από αυτήν την εβδομάδα

Έξι ξεχωριστές παραστάσεις επιστρέφουν στη σκηνή από αυτήν την εβδομάδα, φέρνοντας μαζί τους σπουδαίες ερμηνείες, δυνατές ιστορίες και σκηνοθετικές υπογραφές. Από Σοφοκλή έως Ντοστογιέφσκι, το αθηναϊκό θέατρο γεμίζει ξανά με ένταση, ποίηση και ουσιαστικό λόγο.

"Evelyn Evelyn": Το "Dark Cabaret" ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Μια σκοτεινή, παιχνιδιάρικη και συγκινητική παράσταση φέρνει το διάσημο "Dark Cabaret" των Palmer & Webley για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο θέατρο 104. Μουσική, χιούμορ και μυστήριο συναντιούνται στην παράσταση "Evelyn Evelyn", σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη.

Nα ξέρετε πως αυτό που ακούτε είναι σφύριγμα τρένου

Αξιοσημείωτο δείγμα γραφής από μια νέα καλλιτεχνική ομάδα, στο δυστοπικό έργο του Θανάση Τριαρίδη, που μιλάει για το κόστος ενός κόσμου χωρίς μνήμη και ηθική.

"Άγριοι": Συνεχίζεται το έργο του Γιώργου Παλούμπη που κάνει ένα σπίτι πεδίο μάχης

Το θέατρο "Τζένη Καρέζη", λόγω μεγάλης επιτυχίας, φιλοξενεί και φέτος το δυνατό θεατρικό, όπου ένας καθηγητής με μια φερέλπιδα θεωρία κατηγορείται για σεξουαλικό σκάνδαλο. Είναι όμως αλήθεια;