Ηλιοβασιλέματα στο «Alemagou» με εκλεκτή χορευτική μουσική

Τα Odyssey με την επιμέλεια των Tale of Us και τα Eθer προσθέτουν πόντους στο μυκονιάτικο clubbing.

Ηλιοβασιλέματα στο «Alemagou» με εκλεκτή χορευτική μουσική

Φέτος η Μύκονος παρουσιάζει ανανεωμένη εικόνα στο clubbing με νέα residencies και πολλούς guests, καθώς καινούργιοι χώροι μπαίνουν στο ρυθμό της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής. Μία απτή απόδειξη για το ότι η Μύκονος προσφέρει και άλλες επιλογές για clubbing πέρα από το καθιερωμένο «Cavo Paradiso» είναι οι δύο σειρές απογευματινών parties που διοργανώνονται στο «Alemagou» με τη συνεργασία του PIXI.

Όποιος σκέφτηκε να προσκαλέσει τους Tale of Us για να επιμεληθούν τα Odyssey αξίζει ένα μπράβο γιατί έκανε το ιδανικό ταίριασμα μουσικής και τοποθεσίας. Το ντουέτο των Carmine Conte και Matteo Milleri, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς για τη συναισθηματικά φορτισμένη tech house τους, θα παρουσιάσουν πέντε parties, στα οποία θα παίξουν μαζί με τους Hunter/Game (19/7 & 16/8), Adriatique (26/7), Vaal (2/8) και Patrice Bäumel (9/8) – τα Odyssey θα πραγματοποιούνται μία μέρα πριν από τα Afterlife στο «Privilege» στην Ίμπιζα, που θεωρούνται από τα ποιοτικότερα parties στο «λευκό νησί».

Άκου ένα set των Tale of Us:



Η δεύτερη σειρά των parties στο hip beach restaurant της Φτελιάς είναι τα Eθer, τα οποία ξεκινούν στις 12/7 με headliner τον Nicola Cruz που αγαπά τη ρυθμική world μουσική, και συνεχίζουν με καλεσμένους όπως οι Pachanga Boys (21/7), οι Âme (11/8) και ο Mano Le Tough (1/9). Τα αναλυτικά lineups των Eθer εδώ.

Άκου το Essential Mix του Mano Le Tough:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/05/2024

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.