Brutus Tavern

Κρεατοφαγική εμπειρία (και) με ελληνικό πρόσημο

Μια από τις πιο εντυπωσιακές αφίξεις της σεζόν, με το διάκοσμο που επιμελήθηκε ο Στράτος Χιωτέλης να αγκαλιάζει τους επισκέπτες του με κινηματογραφική αύρα, το «Brutus» άνοιξε τις πόρτες του για να σερβίρει στο Κολωνάκι δυναμική κρεατοφαγική εμπειρία με άποψη, που δεν περιορίζεται σε προχωρημένες διεθνείς κοπές όπως τα νεοζηλανδέζικα Black Angus, τα rib eye από δανέζικο Holstein ή τα λαχταριστά kagoshima Wagyu. Το μενού, που έχει σχεδιάσει ο πολυβραβευμένος σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και εκτελεί με συνέπεια ο Στέφανος Ρίζος στην κουζίνα, εισάγει νέα δαιμόνια εκλεκτής κρεατοφαγίας με ελληνική ούγια, χάρη σε πιάτα όπως τα αφράτα slider burgers με κιμά από dry aged ελληνικό μοσχάρι, αλλά και μοντέρνες επαναδιατυπώσεις κλασικών βουκολικών φαβορί, όπως η πίτα με μοσχαρίσια ουρά, μανιτάρια και μπεσαμέλ τυριού. Ιδιαίτερη λιχουδιά είναι, δε, τα rib eye από ελληνικό μόσχο, που κάνουν ανά περιόδους την εμφάνισή τους σε limited εκδοχή.


Tip: Αιχμή της καλοφαγικής πρότασης του «Brutus» αποτελεί η προσεγμένη κάβα, στην οποία ο Μιχάλης Θεοδωράκης αντιπαραβάλλει φίνες ελληνικές ετικέτες με ψαγμένες νεοκοσμίτικες επιλογές σε τιμές bon marché.

Ο χάρτης

Brutus Tavern

Αθήνα - Κολωνάκι

Λεβέντη 3, Κολωνάκι

Τηλ. 2107240453

Facebook: https://www.facebook.com/Brutus-Tavern-100283265790613


Χώροι