Το Μανιτάρι

Comfort φινέτσα σε σοφιστικέ χώρο

Με μοντέρνο αέρα να πνέει στη σικάτη του σάλα, το «Μανιτάρι» συνεχίζει το δρόμο του στην comfort πλευρά της κομψής ελληνικής κουζίνας, όπως τη μεταγράφει στο πιάτο ο πολυβραβευμένος σεφ Δημήτρης Παμπόρης, σχεδιάζοντας το μενού του με βάση τις εκλεκτές πρώτες ύλες που εντάσσει στη φαρέτρα του ο ανήσυχος ιδιοκτήτης Γιάννης Ζιάγκας. Παιχνιδιάρικα πιάτα, όπως οι κροκέτες από παλαιωµένη γραβιέρα µε παντζάρια και κρέµα πορτοκάλι ή τα τραγανά dumplings με κοκκινιστή ουρά μόσχου, καπνιστή mousse τζατζίκι και πίκλες κρεμμυδιού, θέτουν το δημιουργικό στίγμα της κουζίνας που εκτελεί με ακρίβεια ο head chef Λεωνίδας Πατσιούκας, ενώ προτάσεις όπως το κλασικό πια «παστίτσιο» με μοσχαρίσια γλυκάδια και αφράτη μπεσαμέλ ή το ριζότο-«λαχανοντολμάς», με βουβαλίσιο κιμά Κερκίνης, αβγολέμονο και ζωμό λάχανο-περγαμόντο αναδεικνύουν τη μαγειρική λεπτότητα ενός εστιατορίου με σταθερή παρουσία στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας.

 


Tip: Οι καταπράσινες βεράντες του «Μανιταριού», τριγυρισμένες από δενδρώδη φυτά, βότανα και μυρωδικά, μπαίνουν σε λειτουργία όποτε το επιτρέπει ο καιρός, για μια μοναδική, al fresco εστιατορική εμπειρία.

Ο χάρτης

Το Μανιτάρι

Ανατολική Θεσσαλονίκη - Καλαμαριά - Νέα Κρήνη - Αρετσού

Θ. Σοφούλη 57

Τηλ. 2310/415289

Site: http://www.to-manitari.gr

Facebook: https://www.facebook.com/manitarirestaurant


Χώροι