«Eagles Palace»: O γαστρονομικός μικρόκοσμος της Χαλκιδικής 22/07/2022

Η μακρά παράδοση του ομίλου TOR Hotel Group στη φιλοξενία, σε συνδυασμό με μια ισχυρή γαστρονομική ταυτότητα, κάνουν το «Eagles Resort» ένα πολύ ξεχωριστό θέρετρο για τους επισκέπτες της Χαλκιδικής. Είτε επιλέξετε για τη διαμονή σας το ξενοδοχείο «Eagles Palace» με κομψά δωμάτια, σουίτες και μπάνγκαλοους πάνω στη θάλασσα, είτε προτιμήσετε το απόλυτο privacy και τις εξαιρετικές υπηρεσίες στις πολυτελείς «Eagles Villas» με τις ιδιωτικές πισίνες και το 24ωρο butler service, στις ατελείωτες εγκαταστάσεις του συγκροτήματος σας περιμένει ένας συναρπαστικός καλοκαιρινός μικρόκοσμος που προσφέρει κυριολεκτικά τα πάντα στο πανέμορφο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής.

banner

Μεγάλο ατού του συγκροτήματος είναι ασφαλώς η γαστρονομική του πρόταση που περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία εστιατορίων, όλα υψηλού επιπέδου και με διαφορετικές κουζίνες το καθένα, ενορχηστρωμένα στην εντέλεια από τον Απόστολο Τραστέλη. Ο σπουδαίος Έλληνας restaurateur δημιουργεί έναν συναρπαστικό γαστρονομικό χάρτη που απλώνεται σε ολόκληρο το resort: εκλεκτά ψάρια και θαλασσινά στο παραλιακό εστιατόριο «Armyra» πάνω στο κύμα, ιδιαίτερες κοπές κρεάτων στο ατμοσφαιρικό «Vinum» μέσα στην εντυπωσιακή κάβα του ξενοδοχείου, αυθεντική ιταλική κουζίνα στο «Eleonas by Fuga» με το επιπλέον προσόν της πανοραμικής θέας στον κόλπο του Αγίου Όρους.

Στην κορυφή όλων στέκει το fine dining εστιατόριο «Kamares by Spondi» όπου οι μοναδικές δημιουργίες του διάσημου διάστερου σεφ Arnaud Bignon συναντούν τη γαστρονομική αίγλη της εμβληματικής «Σπονδής», τοποθετώντας το «Eagles Resort» στην κορυφή της καλοκαιρινής ατζέντας των gourmet travellers.

banner

Η ατμοσφαιρική βεράντα του εστιατορίου, με τη ρομαντική θέα στη θάλασσα, καδραρισμένη απ’ τα καταπράσινα κλαριά των ψηλών δέντρων, και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στο φόντο, είναι από μόνη της χάρμα ιδέσθαι. Το βράδυ, όμως, που γίνεται το σκηνικό της fine dining πρότασης του πολυτελούς ξενοδοχείου στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής, αποκτά άκρως κινηματογραφική αύρα, με πρωταγωνιστές τα πιάτα που υπογράφει ο σεφ Θάνος Γιαννακός, υπό την καθοδήγηση του διάστερου executive chef της «Σπονδής» Arnaud Bignon, και τη λάμψη των Χρυσών Σκούφων που αποσπά σταθερά το εστιατόριο να φωτίζει το δρόμο της γαστρονομικής απόλαυσης.

Πιάτα όπως το καρπάτσιο γαρίδας με φινόκιο, λεμόνι και βασιλικό ή το λαβράκι με ντομάτα, ρόκα και ελιά αναδεικνύουν τις ελληνικές αφετηρίες και τις διεθνείς προσλαμβάνουσες της κουζίνας, ενώ δημιουργίες όπως το Iberico με μελιτζάνα, νεροκάρδαμο και γκρέιπφρουτ υπογραμμίζουν την έφεση της ομάδας στις απροσδόκητες, αλλά ντελικάτες ισορροπίες, που δίνουν στα πρωτότυπα πιάτα την ταυτότητα του απροσδόκητου.

Ξεν. «Eagles Palace», Ουρανούπολη, Χαλκιδική, 2377440050, www.eaglespalace.gr , FB: Eagles Palace, IG: @eaglespalace

banner
banner