Παιδικός διαγωνισμός: ζωγράφισε τη χριστουγεννιάτικη κάρτα της Γερμανικής Πρεσβείας! 04/11/2021

Η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας σάς προσκαλεί να συμμετέχετε για ένατη συνεχή χρονιά σε διαγωνισμό ζωγραφικής για τη δημιουργία της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων της Πρεσβείας. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών που κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα. Τα πέντε πρώτα έργα που θα διακριθούν στο διαγωνισμό θα ταξιδέψουν ως χριστουγεννιάτικες κάρτες με τη σφραγίδα της Πρεσβείας, είτε ταχυδρομικά, είτε ως e-card σε πολλούς παραλήπτες για να μεταφέρουν τις πιο όμορφες ευχές της χρονιάς, ενώ τα 20 πρώτα αντιστοιχούν σε πλούσια δώρα.

banner

Όροι συμμετοχής:

1. Το θέμα του διαγωνισμού είναι «Η μεγαλύτερη μου ευχή για τα Χριστούγεννα». Το έργο θα πρέπει να αποτυπωθεί σε χαρτί μεγέθους Α4. Δεν πρέπει όμως να περιλαμβάνει αριθμούς, γράμματα ή άλλα στοιχεία (π.χ. ονόματα, ευχές, λέξεις).
2. Η επιλογή των υλικών και της τεχνοτροπίας (ζωγραφιά, κολάζ, κ.α.) είναι ελεύθερη.
3. Κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα επιτρέπεται να έχει μόνο ένα συνημμένο αρχείο φωτογραφίας. Θα πρέπει να στείλετε το έργο σας (δεν μπορεί να ξεπερνά τα 5 MB) στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μέχρι τη Δευτέρα 22/11/2021 και ώρα 5 μ.μ.
4. Στο θέμα του e-mail και στο όνομα του συνημμένου αρχείου παρακαλούμε να αναφέρονται τα εξής στοιχεία: Επώνυμο-Όνομα-Ηλικία-Σχολείο του διαγωνιζόμενου ή της διαγωνιζόμενης.
5. Αρχεία τύπου Zip και αποστολή μέσω We-Transfer δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη για λόγους μεγέθους.

Στην υποβολή του έργου συμπεριλάβετε: ονοματεπώνυμο, ηλικία, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail γονέα/κηδεμόνα. Ισχύει μια συμμετοχή ανά διαγωνιζόμενο/η. Η δικαστική οδός αποκλείεται. Τα παιδιά του προσωπικού της πρεσβείας και των μελών της κριτικής επιτροπής αποκλείονται από τη συμμετοχή.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά την 6η Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια τα ονόματά και τα έργα τους θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα athina.diplo.de και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Πρεσβείας καθώς και στην ιστοσελίδα athinorama.gr

banner

Βραβεία

Βραβείο 1: Ποδήλατο σπαστό
Βραβεία 2-3: Φωτογραφικές μηχανές Polaroid
Βραβεία 4-5: Πατίνια δρόμου
Βραβεία: 6-10: Σετ PLAYMOBIL «Το παλάτι των Θεών στον Όλυμπο» από την PLAYMOBIL Hellas
Βραβεία 11-16: Επιτραπέζια παιχνίδια Ravensburger και σπαζοκεφαλιές ThinkFun, από τη John Hellas.
Βραβεία 17-20: Δωροεπιταγές αξίας 20 € από το βιβλιοπωλείο NOTOS PLUS στην Αθήνα (Οι δωροεπιταγές ισχύουν για αγορές από το κατάστημα ή το διαδικτυακό κατάστημα notosplusbooks.gr μέχρι τις 31/12/2021). Επιπλέον, οι νικητές θα λάβουν ποδοσφαιρικές μπάλες ή ομπρέλες, προσφορά της Haribo.

Οι 20 νικητές κερδίζουν επιπλέον ένα σετ με είδη γραφής και ζωγραφικής της Faber-Castell.

banner
banner