Το Qurio στο Nikki Beach υποδέχεται τον Valeron 20/07/2021

Η πιο νόστιμη ταράτσα του Πόρτο Χέλι ανεβάζει τα beats στις 29 Ιουλίου για να υποδεχτεί έναν από τους πιο εμβληματικούς DJs της χώρας, σε μια βραδιά για cocktails, tapas και εξαιρετική μουσική.

banner

Εδραιωμένος ως ένας από τους καλύτερους DJs της ελληνικής σκηνής, με residencies σε εμβληματικά dancespotsτης Μυκόνου, αλλά και μακρά διαδρομή σε ζηλευτά booths ανά τη χώρα, ο Κερκυραίος DJValeron αφήνει για λίγο τις Κυκλάδες για να αναλάβει τα decks του «Qurio», του νέου, ονειρικού rooftop του «NikkiBeachSpa&Resort», για να φέρει στο Πόρτο Χέλι τον ρυθμό των εκστατικών του sets.

Νέα προσθήκη στην εμπειρία του «NikkiBeachSpa&Resort» στο Πόρτο Χέλι, το «Qurio» είναι ένα καρουζέλ απόλαυσης, φτιαγμένο με tapas, cocktails και θέα, που έχει έρθει για να διευρύνει τους γαστρονομικούς μας ορίζοντες. Εκεί, την Πέμπτη 29 Ιουλίου, το roof του «Qurio» θα μεταμορφωθεί σε ένα γιορτινό σκηνικό, όπουτα beats του Valeron θα συναντήσουν τα μεθυστικά cocktails αλλά και τις συναρπαστικές γεύσεις της ομάδας του βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin, ArnaudBignon, για να υφάνουν μια φούγκα φτιαγμένη από καλοκαίρι, έναστρο ουρανό, απρόσκοπτη θέα και άφθονο partymood.

banner

Ξεκινώντας στις 8μμ, με τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος να χαράσσουν τον δρόμο για μια συναρπαστική καλοκαιρινή βραδιά, το «Qurio»θα μας παρασύρει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι, αποκαλύπτοντας τη γοητεία του «NikkiBeachResort&Spa».

banner
banner