4 προτάσεις για τους λάτρεις των σπορ που συνδυάζουν δράση και sightseeing 10/04/2019

Τα sports festival κάνουν και φέτος αισθητή την παρουσία τους σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, δίνοντας στους λάτρεις τους την ευκαιρία να απολαύσουν το σπορ της αρεσκείας τους σε συνδυασμό με sightseeing και χαλάρωση

#1 Spetsathlon στις Σπέτσες (10-12/5)

Το κοσμοπολίτικο νησί που αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου περιμένει τους επισκέπτες του να συμμετέχουν στο multisport event το τριήμερο 10-12/5. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γιόγκα, κολύμβηση, ποδηλασία, τρέξιμο και άλλες δράσεις οι οποίες θα γεμίσουν ευχάριστα το χρόνο των συμμετεχόντων.

Περισσότερες πληροφορίες για τις Σπέτσες στο αναλυτικό μας guide εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες για το Spetsathlon εδώ.

#2 Psiloritis Race (2/6)

Πιστό στο ετήσιο ραντεβού του, το Psiloritis Race δεν θα μπορούσε να λείπει από τις επιλογές αθλητικών εξορμήσεων. Μπορείς να διαλέξεις από ορεινό αγώνα 35 χλμ. με αφετηρία το οροπέδιο Νίδας και τερματισμό το χωριό Κουρούτες ή το δυναμικό βάδην 8,5 χλμ. Για τους μικρούς φίλους του αθλητισμού υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στον παιδικό αγώνα 2 χλμ., μια διαδρομή που έχει τοποθετηθεί στην περιοχή της Αμπαδιάς.

Περισσότερες πληροφορίες για το Psiloritis Race εδώ.

#3 Ημιμαραθώνιος Σκύρου (22/6)

Στο μεγαλύτερο νησί των Σποράδων, την αρχοντική Σκύρο, διοργανώνεται στις 22/6 Ημιμαραθώνιος, αγώνας δρόμου «Σιδέρης», αγώνας 5 χλμ., καθώς και αγώνας 1.300 μέτρων για παιδιά. Ανάμεσα στις αθλητικές δράσεις που γίνονται, ιδανικές είναι οι βόλτες στη γραφική Χώρα, και στα ελικοειδή καλντερίμια.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Σκύρο στο αναλυτικό μας guide εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες για τον Ημιμαραθώνιο εδώ.

#4 Navarino Challenge (11-13/10)

To «Navarino Chalenge», η ετήσια γιορτή του αθλητισμού, συνεχίζει για 7η χρονιά με το τριήμερο 11-13/10/19 στη Μεσσηνία φέρνοντας νέες εκπλήξεις και δράσεις. Για πρώτη φορά θα παρευρεθεί ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης. Στο φετινό «Navarino Challenge» οι ενδιαφέροντες μπορούν να συμμετέχουν σε αγώνες δρόμου, ημιμαραθώνιο και τρέξιμο για παιδιά, καθώς και σε κολύμβηση.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ και στο 27230 96000.