Πότε να πάτε : <P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt">Αν και η <SPAN lang=EN-US style="mso-ansi-language: EN-US">high</SPAN><SPAN lang=EN-US> </SPAN><SPAN lang=EN-US style="mso-ansi-language: EN-US">season</SPAN> είναι το καλοκαίρι, η ζέστη τότε είναι αφόρητη, οπότε σας προτείνουμε την άνοιξη. Καλή εποχή είναι το Πάσχα, που γιορτάζεται τελετουργικά με τις περίφημες πομπές (<SPAN lang=EN-US style="mso-ansi-language: EN-US">procesiones</SPAN>).<SPAN style="mso-spacerun: yes">  </SPAN></P>

Ταξίδι με αφορμή

Οι gourmet travellers έχουν την τιμητική τους. Από το διάσημο φεστιβάλ λευκής τρούφας της Άλμπα έως τα βρετανικά φεστιβάλ τυριού και από το μάζεμα της ελιάς και του κάστανου στην Ισπανία έως τις βελγικές γιορτές κυνηγιού, το φθινόπωρο είναι η εποχή των γαστρονομικών φεστιβάλ ανά την Ευρώπη. Σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο ιδιαίτερα.