
Διανύοντας τον τρίτο χρόνο λειτουργίας του, το πολυτελές ξενοδοχείο διοργανώνει ξανά το πετυχημένο γαστρονομικό φεστιβάλ "Chefs on Fire" με ένα εντυπωσιακό line-up σεφ του ελληνικού και διεθνούς γαστρονομικού τερέν.

Μια από τις πιο δυνατές γευστικές τάσεις των τελευταίων ετών, το κάπνισμα και το μαγείρεμα σε ανοιχτή φωτιά έχει τον πρώτο λόγο στη σειρά εκδηλώσεων "Chefs on Fire" του W Costa Navarino (το πρώτο W Escape στην Ελλάδα), με πρωταγωνιστές διακεκριμένους σεφ από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Αξιοποιώντας τεχνικές όπου η αρτυματική δύναμη της φωτιάς πρωτοστατεί, οι σεφ αναμένεται για δεύτερη χρονιά να προσφέρουν στους τυχερούς που θα παραβρεθούν στο εστιατόριο "Parelia" αξέχαστες στιγμές θερινής γαστρονομικής ραστώνης ετοιμάζοντας μενού βασισμένα αποκλειστικά στη γοητεία της φωτιάς.
Η εμπειρία του περσινού event στο πολυτελές adults-friendly resort της Costa Navarino ήταν μοναδική και συνεπής προς το προφίλ του ξενοδοχείου. Με βασικό στόχο να συνδυάσει τα οφέλη ενός χαλαρωτικού resort και ενός fun hotel, το W Costa Navarino τα καταφέρνει εξίσου καλά και στα δύο μέτωπα. Αφενός το ειδυλλιακό περιβάλλον ηρεμίας, με τα γήινα χρώματα, τα φυσικά στοιχεία σε κάθε σημείο του χώρου και την κυριαρχία του υγρού στοιχείου να καταπραΰνει το νου, αφετέρου τα events που διοργανώνονται εδώ (κυρίως τα dj sets στην παραλία με φόντο τον γαλήνιο κόλπο του Ναυαρίνου) προσφέρουν μια ιδανική ευκαιρία για πάρτι και για εκτόνωση: μέσα από ένα διεισδυτικό detox massage, μέσα από κολύμπι στην ήσυχη εξωτερική fit πισίνα του AWAY Spa, μέσα από κοκτέιλ και chit chat στο "between bar" ή συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω για μια πλήρη εμπειρία σωματικής και διανοητικής ευεξίας.

Κάπου εδώ έρχεται και το κόνσεπτ του "Chefs on Fire" να κοπλιμεντάρει το δίπολο χαλάρωσης/απόλαυσης. Η φροντίδα και το comfortness που προσφέρει η φωτιά στο φαγητό έρχεται να γαληνεύσει την ψυχή, όσο το κάπνισμα, οι έξυπνες τεχνικές και οι απρόσμενοι συνδυασμοί ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο. Οι σεφ μαγειρεύουν open air στην άμμο ακριβώς μπροστά στο καλόγουστο deck του "Parelia", ενώ ο ήλιος δύει και βάφει τον ουρανό με τα πιο ζωηρά χρώματα. Όπως σε όλα τα μενού του εστιατορίου, έτσι και στην ειδική αυτή διοργάνωση πρωταγωνιστούν οι ποιοτικές πρώτες ύλες και τα εκλεκτά υλικά που αναβαθμίζουν τη fine dining εμπειρία.
Το ενακτήριο λάκτισμα του "Chefs on Fire" δίνουν στις 4 Ιουλίου ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης και ο Γιάννης Λουκάκης από το αθηναϊκό "Άκρα". Η προσέγγισή τους έχει να κάνει με την ισορροπία και την ακρίβεια αφήνοντας κάθε συστατικό να λάμψει πάνω από τη φλόγα. Σκεφτείτε θαλασσινά με καπνιστή γεύση, ζωντανά προϊόντα και πιάτα φτιαγμένα για συγκεντρώσεις με θέα το ηλιοβασίλεμα.
Κάπως έτσι θα συνεχίσουν εξίσου έμπειροι σεφ που θα πάρουν τη σκυτάλη δαμάζοντας μαγειρικά τις φλόγες: στις 18 Ιουλίου, ο Osman Sezener, στις 22 Ιουλίου ο Γιώργος Κατάρας, την 1η Αυγούστου ο Maksut Askar ("Neolokal", Κωνσταντινούπολη), 8 Αυγούστου ο Λούκας Μάιλερ ("Λινού Σουμπάσης & Σία"), 15 Αυγούστου ο Μανώλης Παπουτσάκης ("Pharaoh"), 29 Αυγούστου ο Φάνης Μαϊκαντής και ο Τάσος Στεφάτος ("Canaves Collection", Σαντορίνη) που στις 5 Σεπτεμβρίου θα κατεβάσει την αυλαία των φετινών γαστρονομικών εκδηλώσεων.
Το line-up των σεφ
4 Ιουλίου: Σπύρος Πεδιαδιτάκης και Γιάννης Λουκάκης απο το εστιατόριο ΑΚΡΑ

18 Ιουλίου: Osman Sezener από το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Od Urla

22 Ιουλίου: Γιώργος Κατάρας

1 Αυγούστου: Maksut Askar

8 Αυγούστου: Λούκας Μάιλερ από το εστιατόριο ΛΙΝΟΥ ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

15 Αυγούστου: Μανώλης Παπουτσάκης

29 Αυγούστου: Φάνης Μαϊκαντής

5 Σεπτεμβρίου: Τάσος Στεφάτος

https://event.marriott.com/klxwh-w-costa-navarino/events