Be on Holidays: Πολυτελή φιλοξενία αλά κρητικά

beonholidays

Ιδανικό ορμητήριο για διακοπές στην πολυσχιδή Κρήτη με πολυτέλεια και προσωπική περιποίηση αλλά κι εκδρομές στις ομορφότερες γωνιές του νησιού, οι βίλες μοναδικής ομορφιάς του Be on Holidays σε πέντε διαφορετικές περιοχές από τα Χανιά μέχρι τον Άγιο Νικόλαο ανεβάζουν τον πήχη της διαμονής. 

Aναζητώντας τον απόλυτο προορισμό διακοπών δεν μπορούμε να προσπεράσουμε την πιο δημοφιλή πόλη της Κρήτης και ταυτόχρονα τη πιο πολύχρωμη και πολυπολιτισμική. Χρησιμοποιήστε την ως βάση για να εξερευνήσετε τις δεκάδες συγκλονιστικές παραλίες, διάσπαρτες σε όλο τον νομό και φυσικά το καρτποσταλικό κέντρο της παλιά πόλης. Με 48 διαφορετικές βίλες στην περιοχή που μπορούν να φιλοξενήσουν από 4 έως 14 άτομα, σύγχρονο design και comfort φιλοσοφία θα απολαύσετε την ολοζώντανη πόλη των Χανίων συνδυάζοντας την ιδιωτικότητα με την αίσθηση της διακριτικής πολυτέλειας. 

beonholidays

Στην κορυφή της προτίμησης όσων προτιμούν ξέφρενο nightlife στις διακοπές τους βρίσκεται η Αγία Μαρίνα, το διάσημο θέρετρο που βρίσκεται 8 χιλιόμετρα δυτικά από την πόλη των Χανίων. Η καρδιά της νυχτερινής ζωής στην περιοχή χτυπά στο μεγάλο χωριό με τα αμέτρητα μπαράκια αλλά και τις παραδοσιακές ταβέρνες και εστιατόρια. Γνωστή και για τη μυστηριώδη νεροσπηλιά, της οποίας το βάθος δεν έχει ακόμη εκτιμηθεί, η Αγία Μαρίνα προσελκύει τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, οι οποίοι μπορούν να βρουν ορμητήριο σε μια από τις οχτώ κομψές βίλες για χαλαρωτική διαμονή με όλα τα κομφόρ. 

beonholidays

Αντίστοιχης δυναμικής στο κομμάτι της διασκέδασης, ο Πλατανιάς χαρίζει αξέχαστα βράδια με ρυθμό και fun ενώ στα πέριξ βρίσκονται διάφορα επισκέψιμα οινοποιεία για τους aficionados του κρασιού. Οι 9 άνετες και ατμοσφαιρικές βίλες με την μαγευτική θέα θα σας εμπνεύσουν να χαλαρώσετε μετά τις βόλτες και το πάρτι.

Προικισμένο με οκτώ αμμώδεις υπέροχες παραλίες, η μία τα περίφημα Παραλία Σεϊτάν, το Ακρωτήρι διαθέτει σε αφθονία παραλίες, σπήλαια, μοναστήρια και περιπατητικές διαδρομές, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για να επιδοθείτε σε κάθε τύπου φυσιολατρικές δραστηριότητες. Πρόκειται ουσιαστικά για μία χερσόνησο ανατολικά της πόλης των Χανίων με μικρούς κόλπους που προσφέρουν εικόνες ανεπανάληπτης φυσικής ομορφιάς. Εκεί βρίσκονται και οι δυό βίλες με ιδιωτικές πισίνες που ενσαρκώνουν τέλεια την casual πλευρά της πολυτέλειας στη φιλοξενία.

beonholidays

Τέλος ο Άγιος Νικόλαος, μια όμορφη πόλη με σήμα κατατεθέν της τη λίμνη Βουλισμένη, που συνδέεται με τη θάλασσα μέσω ενός μικρού καναλιού είναι μια απαραίτητη στάση αν κάποιος θέλει αν ανακαλύψει το συναρπαστικό Λασίθι με τα μυσταγωγικά φαράγγια, τις αμμουδερές παραλίες, τα παραδοσιακά χωριά και τα ακατοίκητα νησάκια. Οι τρεις βίλες με την θεαματική βίστα στην θάλασσα εγγυόνται αποσυμπίεση και χαλάρωση πολλών αστέρων, σε έναν προορισμό που αξίζει να ανακαλυφθεί.

Περισσότερες πληροφορίες στο beonholidays.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.