Η νέα εποχή του "Yria Boutique Hotel & Spa" στην Πάρο συνδυάζει τη boutique διαμονή με τη γαστρονομία και ο Σεπτέμβρης είναι ιδανικός για να τη ζήσετε

Από τους πρώτους διδάξαντες στην πολυτελή διαμονή στο νησί, το "Yria Boutique Hotel & Spa" ανεβάζει τον πήχη στα χέρια της νέας γενιάς και μας περιμένει για ατμοσφαιρικές αποδράσεις.

Yria Boutique Hotel & Spa

Μόλις λίγα μέτρα από τη μαγευτική παραλία Παρασπόρος, και μόλις 5 λεπτά από την Παροικιά, που εξελίσσεται στον πιο σοφιστικέ προορισμό για εξόδους στο νησί, το "Yria" είναι ένα από τα πιο καλαίσθητα και αναγνωρισμένα resorts στην Πάρο, έχοντας φιλοξενήσει εκλεκτούς επισκέπτες από κάθε γωνιά του πλανήτη τα τελευταία 30 χρόνια. Συνδυάζοντας ξεχωριστή διαμονή, υψηλή γαστρονομία με τη σφραγίδα του εμβληματικού chef Λευτέρη Λαζάρου και της ομάδας του και προσωποποιημένες εμπειρίες, ξεχωρίζει καθώς ήταν και παραμένει μια οικογενειακή επιχείρηση όπου η δεύτερη γενιά συνεχίζει με συνέπεια και ανοίγει νέους ορίζοντες, έχοντας ως στόχο ο χώρος και οι άνθρωποί του να αποπνέουν το άρωμα της ελληνικής φιλοξενίας.

Yria Boutique Hotel & Spa

Η τοποθεσία και η αρχιτεκτονική σε ξεκουράζει με την πρώτη επαφή. Τα κατάλευκα κτίσματα, ανεπιτήδευτα και εκλεπτυσμένης αισθητικής, με έντονες χρωματιστές πινελιές στα ξύλινα πορτοπαράθυρά τους, φωλιάζουν μέσα σε 22 στρέμματα κατάφυτων κήπων που σχεδιάστηκαν με όραμα την επανασύνδεση του ανθρώπου με τη γαλήνη και την ομορφιά της φύσης. Τα δωμάτια συνδυάζουν τα υλικά με τοπικό χρώμα με τις δημιουργίες Ελλήνων καλλιτεχνών και high tech πινελιές προτείνοντας μια φιλοξενία 5 αστέρων σε αρμονία με τις σύγχρονες ανάγκες και το τοπίο.

Yria Boutique Hotel & Spa

Το γευστικό πρωινό γύρω από την κεντρική πισίνα εμπλουτίζεται καθημερινά με μέλι, φρούτα και λαχανικά που παράγονται στο "Yria Ktima & Villa", σε απόσταση 800 μέτρων από το ξενοδοχείο, και ελαιόλαδο από τους οικογενειακούς ελαιώνες στην Καλαμάτα. Τα αιγαιοπελαγίτικα ηλιοβασιλέματα στο "Selini Lounge Bar" παρέα με ένα κοκτέιλ θα σας μείνουν αξέχαστα, ενώ οι μεσογειακές γεύσεις του "Nefeli Restaurant" σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο δίπλα στην πισίνα, σε επιμέλεια του Λευτέρη Λαζάρου και με τον ταλαντούχο σεφ Θάνο Δεληγιώργη επί το έργον, αναδεικνύουν τα εκλεκτά υλικά σε πιάτα φινετσάτα και βαθιά νόστιμα αγκαλιάζοντας, όσο περισσότερο γίνεται, τη φιλοσοφία "από τη φάρμα στο τραπέζι". To μεσημέρι το casual fusion Μεσογειακό-Ιαπωνικό μενού στο "Selini Lounge Bar" ολοκληρώνει τη γευστική πρόταση.

Yria Boutique Hotel & Spa

Στη minimal αισθητικής open air spa suite θα κλείσετε ραντεβού για εμπειρίες αναζωογόνησης και ευεξίας, ενώ το γήπεδο τένις με τάπητα και το γυμναστήριο περιμένουν τους πιο αθλητικούς. 'Ένα κυκλαδίτικο παρεκκλήσι που συχνά φιλοξενεί γάμους και βαπτίσεις δίνει την ευκαιρία για την οργάνωση ρομαντικών εκδηλώσεων μέσα στους υπέροχους κήπους με τις βουκαμβίλιες και τα μονοπάτια.

Yria Boutique Hotel & Spa

Δεν λείπουν οι προτάσεις για ξεχωριστές εμπειρίες όπως ένα πριβέ δείπνο σε ένα pavilion υπό το φως των κεριών ή ένα μάθημα γιόγκα στον κήπο, ενώ ο καιρός είναι ιδανικός για να απολαύσετε μια πιο ήρεμη εικόνα της Πάρου κάνοντας ιππασία δίπλα στο κύμα, βόλτες σε χωριά και αρχαιολογικούς χώρους αλλά και θαλάσσια σπορ ή εκδρομές με σκάφος.

Παρασπόρος, Πάρος, 2284024154, www.yriahotel.gr, info@yriahotel.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.