Τα πάρτι με την υπογραφή του Ομίλου Pacha σείουν ρυθμικά τη Μύκονο

Tα δύο ενωμένα κερασάκια -το θρυλικό logo του διεθνή ομίλου Pacha- δημιουργούν το soundtrack του καλοκαιριού.

Destino Mykonos

Ποιος θα το περίμενε το 1967, όταν τα αδέρφια Ricardo και Piti Urgell άνοιγαν ένα club στα προάστια της Βαρκελώνης ότι θα έγραφαν ιστορία στην Ίμπιζα και θα κατέληγαν να επεκταθούν διεθνώς, ξεκινώντας μάλιστα από τη Μύκονο, ένα νησί που έτσι κι αλλιώς έχει θέσει τον πήχη της κουλτούρας της διασκέδασης σε Ολύμπια ύψη. 

Ο ισπανικός όμιλος, μαέστρος στο μπλεντάρισμα της φιλοξενίας υψηλού επιπέδου και της ξέφρενης διασκέδασης, έχει προγραμματίσει πάρτι ως τις αρχές Σεπτεμβρίου σε τρία μοναδικά μυκονιάτικα spots και φέρνει μουσικά ονόματα που έχουν πάρει doctorat στο πως να κάνουν τα πλήθη να χορεύουν με την καρδιά τους.

Ftelia Mykonos

Για αφετηρία, η μουσική θα σας οδηγήσει μόνη της στην παραλία της Φτελιάς. Σε μια προστατευμένη άκρη στη βόρεια πλευρά της αμμουδιάς, θα βρείτε το Ftelia Pacha Mykonos, χτισμένο πάνω σε βράχο με πανοραμική θέα στα τιρκουάζ νερά και το γαλάζιο ορίζοντα. Η απόλυτη open-beach εμπειρία απλώνεται σε τρία επίπεδα, με boho chic αύρα  και έμπνευση από τα θέρετρα της Ιταλίας και της Νότιας Γαλλίας των δεκαετιών του ’60 και ’70. Αιγαιοπελαγίτικο σκηνικό, φιλοσοφία dolce far niente και ξεσηκωτική μουσική μιξάρουν το καθημερινό πρόγραμμα στο οποίο έχει γραφτεί και ένα διαφορετικό πάρτι που ανάλογα με τη θεματολογία και την ώρα, καλύπτει κάθε διάθεση διασκέδασης. 

Κάθε Τετάρτη τα beats ανεβαίνουν από τις 13:00 με τα Waves & Beats parties και τους Da Mike & Friends στα decks να ανεβάζουν ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία. Κάθε Σάββατο, επίσης από τις 13:00, το μουσικό concept ‘Flower Power’ θα σας ταξιδέψει νοερά σε περασμένες δεκαετίες, φέρνοντας στο ελληνικό νησί της νυχτερινής φιέστας το εμβληματικό πάρτι με τους ήχους των 60s, 70s και 80s που έχει γίνει θεσμός στην Ίμπιζα, εξυμνώντας την ελευθερία, την ειρήνη και την χαρά, ένα πάντα επίκαιρο τρίπτυχο που θυμίζει πλακάτ των παιδιών των λουλουδιών. Ένα ταξίδι στο χρόνο, γεμάτο χρώμα, εντυπωσιακή διακόσμηση, χαρά, ρυθμό αλλά και νοσταλγία. Ποιος να πει όχι; 

Ftelia Mykonos

Ο χώρος του lounge με τα άνετα day beds και τις σεζλόνγκ, για εσάς που θέλετε να χαρείτε τον ήλιο (αλλά δε θέλετε και να ξεμυτίσετε για να διασκεδάσετε), μετατρέπεται σε ένα μεγάλο dancefloor υπό τους ήχους των μεγαλύτερων επιτυχιών προηγούμενων δεκαετιών: Από rock ‘n roll και disco, έως soul, funk, reggae και pop – τραγούδια που σημάδεψαν γενιές και εξακολουθούν να αποτελούν έμπνευση. Και καθώς η θερμοκρασία και ο ρυθμός ανεβαίνουν, ανοίγει και η όρεξη για γευστικά σνακ, ενώ δροσερά cocktail βγαίνουν από το μπαρ και εναλλάσσονται με τις βουτιές στα κρυστάλλινα νερά της Φτελιάς και τους ρυθμούς της μουσικής.

Σημειώστε με fluo stabile τις παρακάτω ημερομηνίες γιατί οι γνωστοί Adriatique θα ξεσηκώσουν με τις μουσικές επιλογές τους στις 27 Ιουλίου, 10 Αυγούστου και 9 Σεπτεμβρίου το βράδυ, όπως επίσης και ο DJ και παραγωγός Guy Gerber στις 25 Ιουλίου, και 1, 8 και 15 Αυγούστου. 

Destino Mykonos

Αλλάζοντας τοποθεσία και σκηνικό, θα μεταφερθείτε στο boutique hotel Destino Pacha Mykonos στον Άγιο Στέφανο, σε μια από τις ωραιότερες τοποθεσίες στο νησί, που μοιάζει να επιτηρεί το Αιγαίο και την κυκλαδίτικη χώρα από τον βραχώδη θρόνο του. Οι resident DJs ανεβάζουν τα decibels από νωρίς το μεσημέρι και όσο περνά η ώρα σας παρασύρουν να ξεσκουριάσετε χορευτικές φιγούρες. Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη τα Life Events Pool Parties έχουν γίνει ο απόλυτος καλοκαιρινός θεσμός! Με αυτή την θεσπέσια θέα να απλώνεται μπροστά σας θα δροσιστείτε με signature cocktails και νόστιμα σνακ ξαπλωμένοι στις άνετες ξαπλώστρες, τους καναπέδες ή τις καμπάνες του resort, για να συγκεντρώσετε δυνάμεις για το βράδυ. 

Και όταν το σκοτάδι πέφτει, ετοιμαστείτε για την πιο μαγική βραδιά στο παγκοσμίου φήμης cabaret-style Lio Mykonos! Το εντυπωσιακό σόου με θέμα ‘Delicatessen’ θα σας παρασύρει με τη συναρπαστική του ενέργεια σε μια σαγηνευτική αναστάτωση. Οι βραδιές του καλοκαιριού στο Lio δεν τελειώνουν, αφού τα πάρτι του κρατούν έντονο τον ρυθμό και μετά το τέλος του show. Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο τα decks αναλαμβάνουν το Konflikt London, οι Horse Meat Disco και o Nicolas Sasson με το Bâzâr by Sasson αντίστοιχα και ο όμιλος Pacha γράφει ιστορία για ακόμη μια χρονιά, αυτή τη φορά σε Μυκονιάτικη γη. 

Για πληροφορίες και κρατήσεις: 
https://fteliapacha.com/
https://destinopacha.com/mykonos/
https://liomykonos.com/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Περπατήσαμε στο Μπίλιοβο, το ομορφότερο λιθόκτιστο μονοπάτι της Πελοποννήσου

Λίγο έξω από την Καλαμάτα, στην Έξω Μάνη, στα ριζά του Ταΰγετου, βρίσκεται ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα μονοπάτια της Πελοποννήσου με πανοραμική θέα, προσεγγίσιμο κι από τους σχετικά αρχάριους περιπατητές, ακόμη και σε μονοήμερη εκδρομή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
14/05/2024

Λέρος: Αναδεικνύονται και συντηρούνται βυζαντινά μνημεία του νησιού

Πρόκειται για την αρχιτεκτονική μελέτη αποκατάστασης και ανάδειξης της Εκκλησίας του Αγίου Πέτρου στον Δρυμώνα, του ζωγραφικού διακόσμου της Εκκλησίας της Αγίας Κιουράς στο Παρθένι και της Εκκλησίας του Αγίου Ζαχαρία, στη Μερικιά.

Drumsheds: Πώς ένα club σ' ένα παλιό ΙΚΕΑ στο Λονδίνο θέλει να αναβιώσει τη νυχτερινή ζωή της αγγλικής πρωτεύουσας

Το φιλόδοξο Drumsheds, το μεγαλύτερο, πλέον, club venue του Ηνωμένου Βασιλείου δανείζεται τη rough αισθητική του ΙΚΕΑ και μετατρέπεται σ’ ένα μουσικό παράδεισο γι’ αυτούς που προτιμούν να ιδρώνουν πάνω στην πίστα, από το να ξεποδαριάζονται στους διαδρόμους του, ψάχνοντας τον πιο βολικό καναπέ.

Ανακαλύπτοντας την κοσμοπολίτικη και αρχοντική Άνδρο με την "Ατραπό"

Περιηγήσεις σε μονοπάτια ανάμεσα στα χωριά του νοτίου μέρους του νησιού με βάση το γραφικό λιμανάκι Κόρθι.

Fitch Solutions: Προς νέο ρεκόρ ο τουρισμός στην Ελλάδα φέτος

Οι αφίξεις θα αγγίξουν τα 40 εκατ. έως το 2028, πρόκληση ο υπερτουρισμός.

Νότια Εύβοια: Ιχνηλατώντας τα μονοπάτια των "Δράκων"

Απέχοντας μία ανάσα από τα ανατολικά παράλια της Αττικής, η Νότια Εύβοια είναι προορισμός που προσφέρει γοητευτικές εμπειρίες διεκδικώντας μια θέση στην ταξιδιωτική μας ατζέντα κάθε εποχή του χρόνου.

Γιατί προκαλεί αντιδράσεις ο τουριστικός φόρος της Βενετίας

Ο Δήμος της Βενετίας υιοθέτησε τον τουριστικό φόρο, που επισήμως χαρακτηρίζεται ως τέλος πρόσβασης, με στόχο να ελέγξει τις ροές επισκεπτών και να ενσωματώσει τις εξωτερικές επιπτώσεις που προκαλεί ο μαζικός τουρισμός στην Πλωτή Πόλη.