Royal Sun: Χανιώτικη γοητεία και fine comfort γαστρονομία

Royal Sun

Όνομα ταυτισμένο με την υψηλή φιλοξενία και την ειδυλλιακή τοποθεσία μακριά από το ζωηρό μελίσσι του κέντρου των Χανίων, το ανανεωμένο "Royal Sun" είναι ένας ονειρεμένος προορισμός για διακοπές στην Κρήτη. Σοφιστικέ δωμάτια με βάση το budget κάθε επισκέπτη από οικονομικά έως πολυτελή, παραλίες απίστευτης φυσικής ομορφιάς, υψηλή γαστρονομία και εγκαταστάσεις τεσσάρων αστέρων σε ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων με απρόσκοπτη θέα στο Κρητικό πέλαγος και στην πόλη των Χανίων, δίνουν αφορμές για exclusive χαλάρωση.

Royal Sun

Φωλιασμένο στην αγκαλιά της πλούσιας φύσης που το περιβάλλει, το μινιμαλιστικό Royal Sun συνδυάζει το μοντέρνο σχεδιασμό με την επιτομή της ελληνικής φιλοξενίας, που αποτελούν κεντρικό άξονα της πρότασης του, προσφέροντας αίσθηση πολυτέλειας ταυτισμένη με το φυσικό τοπίο. Η χαλαρή οικειότητα που προσφέρει επεκτείνεται σε όλα τα δωμάτια με την minimal, αλλά γεμάτη κομψότητα διακόσμηση και την ασυναγώνιστη θέα, ενώ ιδανικό σημείο για βουτιές αποτελεί η εντυπωσιακή πισίνα με την πανοραμική θέα.

Royal Sun

Συνδυάστε την διαμονή σας με την ενοικίαση αυτοκινήτου από τον στόλο του ξενοδοχείου και δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο για ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών. Αλλά ακόμα κι αν δεν θέλετε να οδηγείτε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, το Royal Sun παρέχει δωρεάν ιδιωτικό λεωφορείο για το κέντρο των Χανίων και επιστροφή στο ξενοδοχείο κάθε 30'.

Royal Sun

Ξεχωριστός λόγος για να το επισκεφθείτε, βέβαια, αποτελεί το ανανεωμένο εστιατόριο "The Hill" στο rooftop του ξενοδοχείου με ανάλαφρο μοντέρνο στιλ σε μια εξαιρετική βεράντα μπροστά στην θεαματική βίστα των Χανίων. Από νωρίς με τη φρέσκια νησιώτικη ατμόσφαιρα του καλοκαιρινού πρωινού συνδυαστικά με τη δροσιά του βουνού, μέχρι τη δύση του ηλίου για μια fine comfort  εμπειρία δείπνου, ο πολυβραβευμένος με ΒΕΚ και Top Notch σεφ Νικόλαος Σταυρακάκης επιμελείται τις γεύσεις του μενού, διατηρώντας το μαγειρικό στυλ που τον χαρακτηρίζει. Δυνατά χαρτιά της κοσμοπολίτικης κουζίνας που συναντιέται με τοπικά κρητικά προϊόντα, είναι ο σολομός gravlax με περγαμόντο, νεράντζι και χαρουπόμελο, όπως και το ιδιοσυγκρασιακό ταρτάρ ζυγούρι με την πηχτή του που είναι κρυμμένη σε arancini γαμοπίλαφου ενώ γλυκό φινάλε γράφει το semifreddo με γεύσεις μπακλαβά.

Ιωάννου Παΐζη 36, Χανιά, 2821 046363, royalsunhotel.com
FB: RoyalSunHotel  IG: royalsunhotel

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Περπατήσαμε στο Μπίλιοβο, το ομορφότερο λιθόκτιστο μονοπάτι της Πελοποννήσου

Λίγο έξω από την Καλαμάτα, στην Έξω Μάνη, στα ριζά του Ταΰγετου, βρίσκεται ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα μονοπάτια της Πελοποννήσου με πανοραμική θέα, προσεγγίσιμο κι από τους σχετικά αρχάριους περιπατητές, ακόμη και σε μονοήμερη εκδρομή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
14/05/2024

Λέρος: Αναδεικνύονται και συντηρούνται βυζαντινά μνημεία του νησιού

Πρόκειται για την αρχιτεκτονική μελέτη αποκατάστασης και ανάδειξης της Εκκλησίας του Αγίου Πέτρου στον Δρυμώνα, του ζωγραφικού διακόσμου της Εκκλησίας της Αγίας Κιουράς στο Παρθένι και της Εκκλησίας του Αγίου Ζαχαρία, στη Μερικιά.

Drumsheds: Πώς ένα club σ' ένα παλιό ΙΚΕΑ στο Λονδίνο θέλει να αναβιώσει τη νυχτερινή ζωή της αγγλικής πρωτεύουσας

Το φιλόδοξο Drumsheds, το μεγαλύτερο, πλέον, club venue του Ηνωμένου Βασιλείου δανείζεται τη rough αισθητική του ΙΚΕΑ και μετατρέπεται σ’ ένα μουσικό παράδεισο γι’ αυτούς που προτιμούν να ιδρώνουν πάνω στην πίστα, από το να ξεποδαριάζονται στους διαδρόμους του, ψάχνοντας τον πιο βολικό καναπέ.

Ανακαλύπτοντας την κοσμοπολίτικη και αρχοντική Άνδρο με την "Ατραπό"

Περιηγήσεις σε μονοπάτια ανάμεσα στα χωριά του νοτίου μέρους του νησιού με βάση το γραφικό λιμανάκι Κόρθι.

Fitch Solutions: Προς νέο ρεκόρ ο τουρισμός στην Ελλάδα φέτος

Οι αφίξεις θα αγγίξουν τα 40 εκατ. έως το 2028, πρόκληση ο υπερτουρισμός.

Νότια Εύβοια: Ιχνηλατώντας τα μονοπάτια των "Δράκων"

Απέχοντας μία ανάσα από τα ανατολικά παράλια της Αττικής, η Νότια Εύβοια είναι προορισμός που προσφέρει γοητευτικές εμπειρίες διεκδικώντας μια θέση στην ταξιδιωτική μας ατζέντα κάθε εποχή του χρόνου.

Γιατί προκαλεί αντιδράσεις ο τουριστικός φόρος της Βενετίας

Ο Δήμος της Βενετίας υιοθέτησε τον τουριστικό φόρο, που επισήμως χαρακτηρίζεται ως τέλος πρόσβασης, με στόχο να ελέγξει τις ροές επισκεπτών και να ενσωματώσει τις εξωτερικές επιπτώσεις που προκαλεί ο μαζικός τουρισμός στην Πλωτή Πόλη.