Το καλοκαίρι στα Brown Hotels έχει άλλη χάρη

Από το Λουτράκι ως την Κρήτη, τα νεότευκτα ξενοδοχεία της διεθνούς αλυσίδας Brown Hotels μεταμορφώνουν τα καλοκαίρια μας, μετουσιώνοντας τη φιλοξενία σε μια εμπειρία που διηγείσαι χαμογελώντας.

Brown Hotels

Η απόβαση των Brown Hotels στη χώρα μας ξεκίνησε εδώ και περίπου ένα χρόνο και αφήνει πίσω της μικρά αρχιτεκτονικά θαύματα, εκεί που πριν συνήθως υπήρχαν συντρίμμια. Κάθε φορά που ένα Brown Hotel είναι έτοιμο, συναγωνίζεται το προηγούμενο σε μοναδικότητα και αισθητική, αν και κάθε ένα εμπνέεται από τον ιδιαίτερο παλμό και το χρώμα της κάθε περιοχής. Σε όποιο από αυτά κι αν σε βγάλει ο δρόμος αυτό το καλοκαίρι, ένα είναι σίγουρο, θα το απολαύσεις στο μέγιστο βαθμό! Άλλωστε οι καλές μέρες φαίνονται από το πρωί στα Brown Hotels με το πρωινό να σερβίρεται ως τις 12 για μέγιστη χαλάρωση και συνεχίζουν με μία ώρα δωρεάν πρόσβαση στα ποδήλατα θαλάσσης, τα SUP και τα κανό, μία ώρα παιχνιδιού στο water Park και 10% έκπτωση σε όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες που ισχύει για τους επισκέπτες (ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση). Τι άλλο να ζητήσεις από ένα ξενοδοχείο μέσα στο καυτό καλοκαίρι; 

Εμπρός ολοταχώς για τους Αγίους Θεοδώρους

Isla Brown Corinthia

Brown hotels

Σε μόλις πενήντα λεπτά από την πρωτεύουσα, στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, υπάρχει ένα ξενοδοχείο που παραπέμπει σ’ έναν φουτουριστικό παράδεισο! Ένας καταπράσινος κήπος, δύο πισίνες με τιρκουάζ νερά, ένα βραβευμένο κτίριο αρχιτεκτονικής με την υπογραφή των Elastic Architects με εντυπωσιακές καμπυλωτές επιφάνειες εξωτερικά που παραπέμπουν στα βότσαλα της παραλίας και ένα ονειρεμένο rooftop όπου μπορείς να περπατήσεις μέσα στο νερό, είναι οι βασικοί λόγοι για να θέλεις να βρεθείς στην… Εδέμ της Κορινθίας. Τοποθετημένο σε προνομιακή τοποθεσία πάνω από την παραλία Πευκάκια με τα γαλαζοπράσινα νερά, η καλοκαιρινή του αύρα θαρρείς και σε καλεί να ξαπλώνεις από αιώρα σε πουφ και τούμπαλιν στο ενδιάμεσο των βουτιών σε ιώδιο και χλώριο. Το κομψό all-day bar στη μέση του κήπου θα σου ανοίξει την όρεξη με barfood συνοδεία ευφάνταστων cocktails ενώ στο -ειδυλλιακά τοποθετημένο- εξωτερικό εστιατόριο του ξενοδοχείου, θα νιώσεις πως βρίσκεσαι στην ταβέρνα κάποιου νησιού, καθώς πιάτα με θαλασσινές ευωδίες θα καταφτάνουν στο τραπέζι σου. Τελικά, σε ποιο από τα watersports με την υπογραφή της Blue Stories θα επιδοθείς είναι το μοναδικό δίλημμα στο Isla Brown Corinthia. Τα υπόλοιπα τα έχουν σχεδιάσει με απόλυτη προσοχή για να μη διαταράξει τίποτα τη ραστώνη σου.

Dave By the Beach Loutraki

Brown Hotels

Αυτό το προσιτό, funky ξενοδοχείο με ξεκούραστα χρώματα μιας παστέλ παλέτας, αφουγκράζεται τον παλμό του Λουτρακίου, αφού βρίσκεται μονάχα 200 μέτρα από την παραλία του. Το rooftop lounge του υπόσχεται ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπείας με θέα τη θάλασσα ή το βουνό. Σε όποιο #team κι αν είσαι, θαλάσσιο ή βουνίσιο το Dave σε καλύπτει.

Στην Εύβοια, αδερφές μου, στην Εύβοια

Brown Beach Chalkida

Brown Hotels

Μια ώρα οδήγησης από την Αθήνα αρκεί για να βρεθείς στο carefree σκηνικό του Brown Beach Chalkida με την κυκλαδίτικη αύρα και τις ρετρό πινελιές, πάνω στην παραλία του Αγίου Μηνά. Εσωτερικά ντυμένα στις αποχρώσεις της άμμου με τόνους λευκούς και μπλε, τα δωμάτια αντλούν έμπνευση από το ελληνικό καλοκαίρι και σε προδιαθέτουν για στιγμές που οι αρνητικές σκέψεις χάνονται πριν ο τζίτζικας αρχίσει το τραγούδι του. Η εντυπωσιακή εξωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό και υδρομασάζ σε καλεί για να αποσυμφοριστείς από την πόλη, ενώ τα treatment rooms θα πάνε το relaxation 3 βήματα πιο πέρα. Αν είσαι αθλητικός τύπος ακόμη και στις διακοπές, το σίγουρο είναι πως στο Brown Beach δε θα βαρεθείς αφού διαθέτει γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου και φυσικά τα water sports με την υπογραφή της Blue Stories, που ανεβάζουν τα level θερινής διασκέδασης καθημερινά και ίσως και ωριαία. Άφησε τα παιδιά να απασχοληθούν στα kids room και απόλαυσε το cocktail σου στο poolbar μέχρι να σκεφτείς πού θα ιδρώσεις.

Brown Beach Evia Island

Brown Hotels

Στην Ερέτρια σε υποδέχεται το ολοκαίνουριο all-inclusive resort Brown Beach Evia Island, κάτω από την σκιά των πεύκων και ακριβώς πάνω στην ιδιωτική παραλία με την εκπληκτική βίστα στον Ευβοϊκό Κόλπο. Εκεί μπορείς να απολαύσεις το απόλυτο all day experience συλλέγοντας ήλιο πάνω στις ξαπλώστρες στις 2 πισίνες ή στην παραλία, τσιμπολογώντας ασταμάτητα από τις πολυάριθμες επιλογές φαγητού (η θάλασσα ανοίγει την όρεξη, άλλωστε!) συνοδεία δροσιστικών ποτών καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Αν έρθεις με τους απογόνους, είναι σίγουρο πως θα βρουν το δρόμο τους για το kids room για παιχνίδι και επίβλεψη από παιδαγωγό που θα σου προσφέρει peace of mind. Τα water sports με την υπογραφή της Blue Stories, δεν χρειάζονται συστάσεις. Απλά να το ζήσεις. Το νέο Aqua Park με νεροτσουλήθρες πλησίον του ξενοδοχείου (στην ειδική τιμή των 10€ για τους διαμένοντες) ανεβάζει τα decibel επιφωνημάτων ενθουσιασμού!

Κέρκυρα, Κέρκυρα, Χρυσάφι από τον ήλιο σου κι ασήμι απ' το φεγγάρι

Akron Seascape Resort

Brown Hotels

Στο ξακουστό ομηρικό νησί των Φαιάκων, στο βορειότερο τμήμα του νησιού, στο περίφημο κολπίστο Canal d’ Amour, το κανάλι του έρωτα, θα βρεις το all-inclusive resort για μια ολιστική εμπειρία χαλάρωσης όλο το 24ωρο. Με άνετα δωμάτια, μεζονέτες και swim up σουίτες με τη δική σου shared πισίνα, ένα εστιατόριο, ονόματι Kahlua, με μοναδική θέα στο ηλιοβασίλεμα, πιάτα μεσογειακής κουζίνας και ολόφρεσκα ψάρια, οι καλοκαιρινές διακοπές προμηνύονται λαμπρές! Η ιδιωτική παιδική χαρά και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου εντός του ξενοδοχείου υπόσχεται ατέλειωτες ώρες ανεμελιάς στις οικογενειακές διακοπές. Μην ψάχνεις, το Akron Seascape Resort στέφεται ως το ιδανικό μέρος για ρομαντικές αποδράσεις αλλά και για διακοπές με τα παιδιά.

Στα Χανιά, στου κόσμου το μπαλκόνι

Isla Brown Chania

Brown Hotels

Μόλις 10 λεπτά από τη διάσημη παραλία Σταυρός, που γυρίστηκε η ταινία Ζορμπάς με τον Anthony Quinn, σε περιμένει το νέο πεντάστερο resort με minimal design, διακριτική πολυτέλεια, πανοραμική θέα στο Κρητικό Πέλαγος και ένα από τα πιο συναρπαστικά ηλιοβασιλέματα του νησιού. Κοσμοπολίτικη αύρα, boho αισθητική, κρητικές γεύσεις και οι φυσικές ομορφιές των Χανίων ενώνονται αριστουργηματικά και μετουσιώνονται στη μοναδική φιλοξενία που σου προσφέρει το Isla Brown Chania. Το σίγουρο είναι πως εκεί θα είσαι από πισίνα σε πισίνα, αφού διαθέτει όχι μία, ούτε 2 αλλά 3 μεγάλες πισίνες, όπου μπορείς να απολαμβάνεις το cocktail σου, ως αντίδοτο στις καυτές μέρες του ελληνικού καλοκαιριού. Στα plus oι σουίτες που διαθέτουν επίσης ιδιωτικό pool για υδάτινα privé tête à tête. Μια ειδικά σχεδιασμένη μικρή πισίνα (σε συνάρτηση με το kids playroom) απευθύνεται στους μικρούς μας φίλους και κάπως έτσι όλοι μένουν ευχαριστημένοι. Ομοίως και στον χώρο με τα arcade rooms για μικρά και.. μεγάλα παιδιά. Στο spa & wellness center θα ξεχάσεις και το όνομά σου από τη χαλάρωση. Και όταν η όρεξη σημάνει καμπανάκι, η λύση θα βρίσκεται στα πόδια σου και μάλιστα εις τριπλούν. Zorba’s Taverna, Tersanas ή Sunset Taverna; Διάλεξε και πάρε, η γαστριμαργική ηδονή είναι τσεκαρισμένη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο https://brownhotels.com/gr/Resorts-Greece και κάνε κράτηση με τον κωδικό BrownSummer

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.