Η "Mykonos Oil Tasting" δημιουργεί πρεσβευτές ελληνικού ελαιολάδου σε όλο τον κόσμο

Η Αννίτα Ζάχου δημιούργησε ένα πρόγραμμα γευσιγνωσίας, που σκοπό έχει να χαρίσει στους επισκέπτες του πιο διάσημου νησιού της Ελλάδας μια εμπειρία συνδεδεμένη με τον εθνικό μας θησαυρό: το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο.

Mykonos Oil Tasting

Πάθος, αγάπη για το ελαιόλαδο, τεχνογνωσία, υψηλή αισθητική, όραμα και καινοτομία είναι τα βασικά συστατικά που οδήγησαν την Αννίτα Ζάχου στη δημιουργία της "Mykonos Oil Tasting". Σε έναν τόπο που δεν φημίζεται για την παραγωγή ελαιολάδου, η Αννίτα δημιούργησε ένα πρόγραμμα γευσιγνωσίας, που σκοπό έχει να χαρίσει στους επισκέπτες του πιο διάσημου νησιού της Ελλάδας μια εμπειρία συνδεδεμένη με τον εθνικό μας θησαυρό: το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο. Σκοπός της είναι να μάθει τους επισκέπτες από το εξωτερικό να δοκιμάζουν το ελαιόλαδο, να κατανοούν τι εστί ποιότητα, να ανακαλύψουν ποικιλίες από όλη τη χώρα, να μάθουν να το χρησιμοποιούν στη γαστρονομία, να το ερωτευτούν και εντέλει να γίνουν πρεσβευτές του σε όλο τον κόσμο.

Mykonos Oil Tasting
©Stefanos Addimando

Ως γεωπόνος, εμπειρογνώμων δοκιμάστρια παρθένων ελαιολάδων από το Πανεπιστήμιο της "Jaen", σύμβουλος παραγωγής και διασφάλισης ποιότητας ελαιολάδου και δημιουργός του πρώτου podcast για το ελαιόλαδο, μέσω της "Mykonos Olive Oil Tasting", η Αννίτα διοργανώνει εργαστήρια που διδάσκουν την ιστορία, τον τρόπο παραγωγής, τη σωστή δοκιμή, χρήση και αποθήκευση του ελαιόλαδου, χαρίζοντας στους επισκέπτες της χώρας μας μια αυθεντική εμπειρία που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα, αφού καταφέρνει να αλλάξει μια βασική τους συνήθεια, την ποιότητα ελαιολάδου που καταναλώνουν καθημερινά.

Mykonos Oil Tasting

Μια εμπειρία που κάθε επισκέπτης μπορεί να απολαύσει από όπου επιθυμεί. Με μεγάλη ευελιξία, η Αννίτα και η ομάδα της πρωτοπορούν, μεταφέροντας τη γευσιγνωσία ελαιολάδου σε ιδιωτικά γιοτ, σε βίλες, εταιρικά και κοινωνικά events, ακόμη και σε παραλίες, καλώντας τους συμμετέχοντες να γνωριστούν με τις καλύτερες εκδοχές του υγρού χρυσού της χώρας και να μάθουν πώς να αναγνωρίζουν ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, "εγγράφοντας" στον ουρανίσκο τους τις μοναδικές γευστικές του αρετές. Έτσι, οι επισκέπτες της Μυκόνου γνωρίζονται με έναν υπέροχο γευστικό κόσμο, βιώνοντας μια μοναδική εμπειρία που δίνει στο εθνικό μας προϊόν την αξία που δικαιούται: αυτή της πιο νόστιμης ανάμνησης Ελλάδας.

Mykonos Oil Tasting

mykonosoliveoiltasting.comhttps://pod.gr/elaias-elaion/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.