Πήλιο με 5 τρόπους

Πέντε ξενοδοχεία, πέντε στιλ διακοπών. Κάνουμε focus στο Πήλιο, το οποίο τον τελευταίο καιρό εξελίσσεται σε δημοφιλή προορισμό και για καλοκαιρινές διακοπές.

Πήλιο με 5 τρόπους

Πέντε ξενοδοχεία, πέντε στιλ διακοπών. Κάνουμε focus στο Πήλιο, το οποίο τον τελευταίο καιρό εξελίσσεται σε δημοφιλή προορισμό και για καλοκαιρινές διακοπές.

Family

Πήλιο με 5 τρόπους - εικόνα 1

Agapitos Villas & Guesthouses Mουρεσι, 2426031005, 2421055657

Πολύ κοντά στην παραλία Παπά Νερό, το Agapitos Villas & Guesthouses προσφέρεται για οικογενειακές διακοπές. Τα διαμερίσματα και οι μεζονέτες είναι πλήρως εξοπλισμένα, παρέχουν άνεση αλλά και όμορφη θέα στη θάλασσα. Αν η παραλία σάς πέφτει μακριά, υπάρχει και πισίνα, ενώ απέναντι ακριβώς από το συγκρότημα βρίσκεται και το εστιατόριο του ξενώνα με ελληνικές νοστιμιές.

Luxury

Πήλιο με 5 τρόπους - εικόνα 2

Pentanemi suites

ΤσαγκαρΑδα, 2426049049

Η φετινή hot άφιξη του Πηλίου. Οκτώ πολυτελείς σουίτες σε ένα κτίριο που ακολουθεί τις γραμμές της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, με όμορφο κήπο αλλά και ένα ατμοσφαιρικό wine bar. Δωμάτια άνετα, με country chic διακόσμηση και μοντέρνες πινελιές. Μεγάλη πισίνα με θέα που φτάνει μέχρι τις Σποράδες.

Για foodies

Πήλιο με 5 τρόπους - εικόνα 3

Αλεκα

Τσαγκαραδα, 2426049380

Παραδοσιακό πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής κτίριο, «πνιγμένο» στο πράσινο, με δωμάτια που διαφέρουν μεταξύ τους σε μέγεθος και διακόσμηση. Λίγα μόλις σκαλιά πιο κάτω, το εστιατόριο του ξενώνα μάς ανοίγει την όρεξη με εμπνευσμένες τοπικές σπεσιαλιτέ: Σπετζοφάι, τσιτσίραυλα με κάππαρη, θυμαρομυρισμένο κατσικάκι γάλακτος με χυλοπίτες αλλά και πεντανόστιμες πίτες. Στα must και η φουντουκόπιτα.

Wellness

Πήλιο με 5 τρόπους - εικόνα 4

Valis Resort

Αγριά, 2428097260-5

Χαλαρώστε στο Thai Spa του Valis Resort, με τη βοήθεια Ταϊλανδέζων ειδικών, επιλέγοντας την περιποίηση που σας ταιριάζει. Πρόκειται για μια μεγάλη μονάδα όμορφης αισθητικής και διακριτικής πολυτέλειας με πολλούς, εσωτερικούς και εξωτερικούς, κοινόχρηστους χώρους και άνετα δωμάτια.

Action

Πήλιο με 5 τρόπους - εικόνα 5

Pelion Resort

Πορταριά, 2428099990

Χτισμένο στο ύφος παραδοσιακού πηλιορείτικου «χωριού», με κήπο και πλακόστρωτα μονοπάτια, σε ήσυχη καταπράσινη περιοχή, είναι ιδανικό για δραστηριότητες στη φύση. Το φημισμένο Μονοπάτι των Κενταύρων ξεκινά δίπλα από το ξενοδοχείο. Οι λάτρεις της ιππασίας μπορούν να απευθυνθούν στον ιππικό όμιλο της περιοχής.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.