Doryssa Seaside Resort

Τα εκπτωτικά πακέτα του καλύτερου ξενοδοχείου του νησιού μάς βάζουν σε trip για νa απολαύσουμε διαδρομές σε φόντο πράσινο και γαλάζιο καθώς και νέα αξιοθέατα!

Doryssa Seaside Resort

Τα εκπτωτικά πακέτα του καλύτερου ξενοδοχείου του νησιού μάς βάζουν σε trip για νa απολαύσουμε διαδρομές σε φόντο πράσινο και γαλάζιο καθώς και νέα αξιοθέατα!

Doryssa Seaside Resort - εικόνα 1

«Πάνε κι έρχονται τα κινηματογραφικά συνεργεία», μου έλεγε πρόσφατα μια φίλη Σαμιώτισσα. «Μόλις γυρίστηκε μια ινδική ταινία στο Καρλόβασι, ενώ τον Σεπτέμβριο περιμένουμε τον Ραούλ Ρουίς για τα γυρίσματα του “Πυθαγόρας: οι πύλες του Φωτός”, με τους Τζ. Μάλκοβιτς,

Π. Κρουζ, Μπ. Κίνγκσλεϊ και Τζ. Μπάτλερ. Έλα ξανά, θα αράξουμε στην πλαζ του “Doryssa” και θα παίζουμε “Trivial”, θυμάσαι;» Ξεχνιούνται τα διάφανα νερά της; Πιάναμε ξαπλώστρα στην αμμουδιά και αποκοιμιόμασταν κάτω από τις καλαμωτές και τα αρμυρίκια. Η παραλία είναι απλόχωρη και οι ξαπλώστρες σε απόσταση μεταξύ τους, εξασφαλίζοντας αρκετά τετραγωνικά ησυχίας για κάθε παρέα. Αν, πάλι, θέλεις νταβαντούρι, στα αριστερά υπάρχει κέντρο θαλάσσιων σπορ.

Doryssa Seaside Resort - εικόνα 2

Μας αρέσει το «Doryssa Seaside Resort». Μετά την πρόσφατη ανανέωσή του, έδωσε στη Σάμο ένα σύγχρονο ντιζάιν κατάλυμα υψηλών προδιαγραφών. Βρίσκεται στο Πυθαγόρειο, σε μια περιοχή που εξυπηρετεί για εξορμήσεις και δίνει διαφορετικές επιλογές στη διαμονή. Στο «χωριό» χαλαρώνεις σε δωμάτια cool, country style αισθητικής, ενώ στο κεντρικό κτίριο κυριαρχεί μια πιο μινιμαλιστική ατμόσφαιρα. Αν κάνετε κράτηση μέχρι τις 30/6, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές: να μείνετε τέσσερις νύχτες πληρώνοντας τρεις, για οκτώ στο κόστος των έξι ή δώδεκα πληρώνοντας εννιά (εκτός 20/7-20/8). Επίσης, υπάρχει έκπτωση 50% στις θεραπείες του Elemis Spa. Στα πέριξ του «Doryssa» βρίσκονται τα πιο σημαντικά αρχαιολογικά μνημεία του νησιού: το Ευπαλίνειο Όρυγμα, το υδραγωγείο-επίτευγμα της αρχαίας τεχνολογίας, το Ηραίο με τη μοναδική όρθια κολόνα, ενώ και το γραφικό Πυθαγόρειο φέτος έχει σημαντικά νέα. Μόλις εγκαινιάστηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο, το οποίο φιλοξενεί 3.000 εκθέματα που καλύπτουν 7.000 χρόνια ανθρώπινης παρουσίας στη Σάμο, ενώ ανοίγει και το Βυζαντινό Μουσείο στον πύργο Λυκούργου Λογοθέτη.

Doryssa Seaside Resort - εικόνα 3

Για βόλτα (αλλά και nightlife) θα περάσετε από το Βαθύ και το Κοκκάρι, ενώ αξίζει να ανηφορίσετε και στην καταπράσινη ενδοχώρα (Μανωλάτες, Βουρλιώτες, Πλάτανος). Σε όλο το νησί θα βρείτε εξαιρετικά νερά για βουτιές. Για βότσαλο και πεύκα μέχρι το κύμα ψηφίζουμε Λεμονάκια, Τσαμαδού και Τσάμπου. Νεανική φάση με beach bars «παίζει» στο Ποτοκάκι αλλά και στην παραλία στο Ποτάμι, ενώ για σούπερ φυσιολατρική κατάσταση ακολουθήστε το μονοπάτι για τις βάθρες στο Ποτάμι ή τις παραλίες Μικρό και Μεγάλο Σεϊτάνι.

DORYSSA SEASIDE RESORT, 2273088300, www.doryssa.gr.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.