Exclusive hotel manager

O Rupert Simmoner, general manager του «Kempinski Hotel des Bain, St Moritz» και υπεύθυνος για το project που ετοιμάζει η αλυσίδα στην Ελλάδα, μιλά στην Κατερίνα Κατώπη για το St Moritz και για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας.

Exclusive hotel manager

O Rupert Simmoner, general manager του «Kempinski Hotel des Bain, St Moritz» και υπεύθυνος για το project που ετοιμάζει η αλυσίδα στην Ελλάδα, μιλά στην Κατερίνα Κατώπη για το St Moritz και για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας.

Exclusive hotel manager - εικόνα 1

Η πλέον «τρελή» απαίτηση από πελάτη μας Ήταν τα Χριστούγεννα που είχε βγει η ταινία με «101 Σκυλιά της Δαλματίας». Ένας μπαμπάς αντιμετώπιζε τρομερές πιέσεις από τη μικρή του κόρη, η οποία έβλεπε διαρκώς την ταινία και ήθελε απεγνωσμένα ένα σκυλάκι Δαλματίας! Ήταν 22 Δεκεμβρίου και τελικά καταφέραμε να βρούμε 2 κουτάβια μόλις 9 εβδομάδων σε ένα ιατρείο μικρών ζώων στη Ζυρίχη, τα οποία έφτασαν οδικώς το απόγευμα της παραμονής Χριστουγέννων ως δώρο για τη μικρή πριγκίπισσα. Το αγαπημένο μου εστιατόριο στο St Moritz είναι το «La Baracca» για απλό, πολύ καλό ιταλικό φαγητό, το «Murtaroel» δίπλα στη λίμνη για ψάρι, και το δικό μας «Ca d’Oro» για gourmet φαγητό.

Exclusive hotel manager - εικόνα 2

Το χειμώνα οι κορυφές του Palu είναι απλώς μαγικές: ανεβαίνετε με alpine skiing στην κορυφή στα 4.000 μ. και από εκεί μπορεί να δείτε από τη Βενετία μέχρι το Matterhorn. Η ελληνική αγορά είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες και αναπτυσσόμενες για εμάς. Ίσως βέβαια έχει να κάνει και με το γεγονός ότι το St Moritz είναι ένα μέρος γνωστό στους Έλληνες και λόγω Νιάρ­χου. Φέτος έχουμε προσλάβει και δύο εκπαιδευτές του σκι, οι οποίοι ομιλούν ελληνικά, διότι πιστεύουμε ότι τουλάχιστον για τα μικρά παιδιά που τώρα μαθαίνουν σκι είναι σίγουρα καλύτερα ο δάσκαλός τους να μιλάει τη γλώσσα τους. Πολλοί πελάτες μας στα διάφορα ξενοδοχεία της αλυσίδας ανά τον κόσμο μας ρωτούσαν αν θα μπορούσαν να νοικιάσουν μια σουίτα για μια περίοδο 1-2 ετών, που όμως θα χαίρει όλων των αβαντάζ του ξενοδοχείου. Έτσι προέκυψε ένα νέο hotel concept. Την 1η Μαρτίου ανοίγει στο Κάιρο το «Kempinski Nile» και στις 2 Απριλίου στη Μπανγκόκ το «Siam Kempinski», ενώ είμαστε στη φάση σχεδιασμού ενός ξενοδοχείου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Dolphin Capital, στον Βόλο. Tα πιο επιτυχημένα μας ξενοδοχεία διεθνώς είναι το «Ciragan» στην Κωνσταντινούπολη, το «Adlon» στο Βερολίνο, το «Hotel des Bains» στο St Moritz, το «Emirates Palace» στο Αμπού Ντάμπι, και τα ξενοδοχεία μας στο Μόναχο, στο Πεκίνο, στη Μόσχα και στο Ντουμπάι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.