Family hotels για Πάσχα

Πέντε ξενοδοχεία resort με δραστηριότητες για παιδιά και άνετους χώρους που προσφέρονται για οικογενειακές πασχαλινές διακοπές.

Family hotels για Πάσχα

Πέντε ξενοδοχεία resort με δραστηριότητες για παιδιά και άνετους χώρους που προσφέρονται για οικογενειακές πασχαλινές διακοπές.

Eagles Palace

Family hotels για Πάσχα - εικόνα 1

Το ξενοδοχείο: Πολυτελές συγκρότημα, μέλος των Small Luxury Hotels, συνδυάζει στοιχεία της μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής με σύγχρονες ανέσεις και παροχές. Στους εξωτερικούς χώρους κυριαρχεί το πράσινο, ενώ μπροστά του απλώνεται μια υπέροχη αμμώδης παραλία. Διαθέτει επίσης και τέσσερα εστιατόρια που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες (2377031047-8, 2377031070, 2377031101-4, www.eaglespalace.gr). Το Πάσχα: Καλωσόρισμα στο δωμάτιο με κόκκινα αβγά, λαμπάδες και τσουρέκι. Στα εστιατόρια, καθ' όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, θα βρείτε και νηστίσιμο μενού. Θα γιορτάσετε την Ανάσταση στο γραφικό εκκλησάκι του Αγ. Γεωργίου μέσα στους κήπους του ξενοδοχείου, ενώ μετά σας περιμένει πλούσιο δείπνο. Την ημέρα του Πάσχα θα στηθεί ένα μεγάλο BBQ συνοδεία ζωντανής ελληνικής μουσικής. Family: Τα παιδιά θα απασχοληθούν με δημιουργικό παιχνίδι στο mini club ή στην παιδική χαρά όση ώρα εσείς χαλαρώνετε στο spa, γυμνάζεστε, κάνετε scuba diving ή απολαμβάνετε ώρες ριλάξ. Οι καταπράσινοι κήποι του ξενοδοχείου προσφέρονται για χαλαρές βόλτες και η σούπερ παραλία προκαλεί τους τολμηρούς για το πρώτο μπάνιο. Η περιοχή: Οι λάτρεις του sightseeing μπορείτε να επισκεφθείτε το δάσος Σταγείρων, τον αρχαιολογικό χώρο της Μονής Ζυγού, τον Πύργο Προσφορίου στην Ουρανούπολη και μην παραλείψετε μια μίνι κρουαζιέρα γύρω από τη χερσόνησο του Άθου και το νησάκι της Αμμούλιανης.

Grecotel Kalliston

Family hotels για Πάσχα - εικόνα 2

Το ξενοδοχείο: Σύγχρονη αισθητική, που συνδυάζει την πολυτέλεια με την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, ιδανικά για οικογένειες, ενώ οι beachfront suites βγάζουν κατευθείαν στην άμμο. Τέλεια θέα στο Κρητικό Πέλαγος και τρία εστιατόρια για κάθε διάθεση (2821034400, Κάτω Δαράτσο, Χανιά, www.grecotel.gr). Το Πάσχα: Ακολουθήστε την περιφορά του επιταφίου τη Μεγάλη Παρασκευή στο ιστορικό μοναστήρι στης Αγίας Τριάδας και γιορτάστε την Ανάσταση στον Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στο κέντρο των Χανίων. Στο ξενοδοχείο θα σας περιμένει ένα πλούσιο αναστάσιμο δείπνο, ενώ την Κυριακή του Πάσχα ένα εορταστικό γεύμα. Καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής θα απολαύσετε νηστίσιμα θεματικά πρωινά.

Family: Στην Grecoland τα παιδιά διασκεδάζουν δημιουργικά. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει ένας σούπερ παιδότοπος με πολλά ξύλινα παιχνίδια, ενώ στους εσωτερικούς χώρους τα παιδιά θα παρακολουθήσουν video και θα βρουν διάφορα παιχνίδια. Οι γονείς, από την άλλη, έχουν τη δυνατότητα να γυμναστούν, να διασκεδάσουν με μουσικές βραδιές και χορευτικά συγκροτήματα, να παίξουν squash και φυσικά να χαλαρώσουν στο spa.

Η περιοχή: Απέχει μόλις 3 χλμ. από τα Χανιά κι αποτελεί ιδανική βάση για όσους θέλουν να χαλαρώσουν αλλά και να κάνουν βόλτα στην πόλη. Οι γύρω παραλίες προκαλούν τους τολμηρούς για μια πρώτη βουτιά, ενώ τα μεζεδοπωλεία στην Παλιά Πόλη των Χανιών είναι ιδανικά για crash test ρακής.

Porto Hydra

Family hotels για Πάσχα - εικόνα 3

Το ξενοδοχείο: Χτισμένο σε στιλ παραθεριστικού οικισμού, καταλήγει σε παραλία και περιτριγυρίζεται από ένα δίκτυο πλωτών καναλιών. Οι εξωτερικοί χώροι είναι ό,τι πρέπει για παιδιά, γεμάτοι φοίνικες και πεύκα, με δεκάδες εγκαταστάσεις για σπορ και ψυχαγωγία. Τα δωμάτια, μεγάλα και με τεράστιες βεράντες ή αυλές, προσφέρονται για οικογένειες (2754041112, 2754041313, 2103605875, Ερμιόνη, Αργολίδα, www.portohydra.gr). Το Πάσχα: Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, φαντασμαγορικά σόου και πολυμελής μπάντα θα σας ψυχαγωγήσουν, ενώ θα γευτείτε παραδοσιακές νηστίσιμες λιχουδιές αλλά κι ένα σούπερ αναστάσιμο δείπνο κι ένα αξέχαστο πασχαλινό τραπέζι. Family: Εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει να ψυχαγωγήσει δημιουργικά τα μικρά παιδιά. Τα μεγαλύτερα σε ηλικία μπορούν με ή χωρίς τους γονείς τους να παίξουν πινγκ πονγκ αλλά και να κάνουν surf, σκι θαλάσσης, πόλο, canoe, scuba diving, ποδήλατο βουνού. Έξτρα τουρνουά όπως γαϊδουροδρομές, τένις και μπάσκετ αλλά και κλόουν και παιδικά πάρτι θα πραγματοποιηθούν τις ημέρες του Πάσχα. Η περιοχή: Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα προσφέρεται και για αποδράσεις με μικρά παιδιά. Με την Επίδαυρο και την Αρχαία Κόρινθο σε κοντινή απόσταση αλλά και την Αίγινα, τον Πόρο και την Ύδρα ακριβώς απέναντι, μπορείτε να κάνετε κοντινές αρχαιολογικές βόλτες ή να οργανώσετε μονοήμερες εκδρομές στον Αργοσαρωνικό.

Aldemar Olympian Village Thalasso

Family hotels για Πάσχα - εικόνα 4

Το ξενοδοχείο: Family resort & spa στην παραλία της Σκαφιδιάς που μοιράζεται σε κεντρικό κτίριο και μπανγκαλόους. Τα τελευταία είναι ιδανικά για οικογένειες, καθώς χαρίζουν αυτονομία με την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα τους. Εντυπωσιακή και η νέα πτέρυγα με τις βίλες και τα μπανγκαλόους-σουίτες. Άνετοι εσωτερικοί και καταπράσινοι εξωτερικοί χώροι (2621082000, Σκαφιδιά Ηλείας, www.aldemarhotels.com). Το Πάσχα: Ιδιαίτερο μενού για το δείπνο της Ανάστασης αλλά και την Κυριακή του Πάσχα. Οικογενειακή ατμόσφαιρα και ανοιξιάτικο mood στους ανθισμένους κήπους. Family: Η διάσημη Fantasy Land υπόσχεται αξέχαστες στιγμές παιχνιδιού. Παιδότοποι, mini club, προγράμματα ψυχαγωγίας αλλά κι ένα ονειρεμένο πειρατικό πλοίο θα απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά σας. Οι μεγαλύτεροι θα βρουν πολλά σπορ κι ένα από τα καλύτερα spa στην Ελλάδα. Η περιοχή: Επιβάλλεται μια επίσκεψη στην Αρχαία Ολυμπία και το Μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων που βρίσκεται λίγα μόλις χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο. Ο Ναός του Επικούρειου Απόλλωνα κοντά στην Ανδρίτσαινα, το φράγκικο κάστρο Χλεμούτσι αλλά και η μονή της Σκαφιδιάς του 12ο αιώνα είναι μερικά από τα sightseeing tips.

Alkyon Resort

Family hotels για Πάσχα - εικόνα 5

Το ξενοδοχείο: Τα παιδιά δεν θα ταλαιπωρηθούν αφού βρίσκεται κοντά στην Αθήνα, ενώ διαθέτει ένα μεγάλο πάρκο με φοινικόδεντρα κι έναν υπέροχο κήπο για παιχνίδι. Σχεδόν πάνω στην παραλία στο Βραχάτι διαθέτει άνετους κοινόχρηστους χώρους, μεγάλες μεζονέτες και διαμερίσματα (φιλοξενούν έως και 4 άτομα). Υπάρχουν και δωμάτια για άτομα με κινητικά προβλήματα (2741052010-11, 2106425393, Βραχάτι, www.alkyonhotel.gr). Το Πάσχα: Κόκκινα αβγά για το κλασικό τσούγκρισμα αλλά και λαμπάδες σάς περιμένουν στο δωμάτιο, ενώ γευστικοί νηστίσιμοι μπουφέδες κι ένα παραδοσιακό αναστάσιμο δείπνο με την κλασική μαγειρίτσα συμπληρώνουν την πασχαλινή σας διαμονή. Την Κυριακή του Πάσχα μπορείτε να πάρετε μέρος στο σούβλισμα του αρνιού αλλά και να "ρίξετε μια στροφή" με παραδοσιακούς χορούς παρέα με το χορευτικό συγκρότημα. Family: Ένας νέος ειδικός χώρος για παιδιά μόλις προστέθηκε στους ήδη υπάρχοντες χώρους παιχνιδιού: τον καταπράσινο κήπο 22.000 τ.μ., το εντυπωσιακό φοινικόδασος 5 στρ. και τον εξωτερικό παιδότοπο. Δεν λείπουν τα σαλόνια για επιτραπέζια παιχνίδια αλλά και μια χαρτοπαιχτική λέσχη για τους γονείς. Η περιοχή: Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα. Μπορείτε να πάτε με τα παιδιά σε κάποιον από τους κοντινούς αρχαιολογικούς χώρους όπως η Ακροκόρινθος, η αρχαία Σικυώνα ή η Νεμέα. Για κοντινές φυσιολατρικές αποδράσεις προσφέρονται το καταφύγιο της Ζήρειας, ο Φαινεός και η Στυμφαλία που τώρα την άνοιξη είναι πανέμορφα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.