Καλλιστώ Hοtel & Suites

Lounge διάθεση και βικτοριανή μεγαλοπρέπεια στους πρόποδες του Μαίναλου.

Καλλιστώ Hοtel & Suites

Lounge διάθεση και βικτοριανή μεγαλοπρέπεια στους πρόποδες του Μαίναλου.

Καλλιστώ Hοtel & Suites - εικόνα 1

Λίγο έξω από το κεφαλοχώρι της ορεινής Αρκαδίας, το Λεβίδι, μέσα στο συγκρότημα Δρυάδες που ατενίζει το οροπέδιο του Ορχομενού, βρίσκεται ο ξενώνας «Καλλιστώ». Οι δεκατέσσερις σουίτες του αλλά και οι υπόλοιποι χώροι χαρακτηρίζονται από κλασική διακόσμηση – σκούρα ξύλινα έπιπλα, αυθεντικές αντίκες, «βικτοριανές» λεπτομέρειες...

Οι κοινόχρηστοι χώροι του είναι εξαιρετικά φιλόξενοι: φωτεινοί, με μικρές γωνιές που σε καλούν να χουχουλιάσεις. Τέλος, η κατασκευαστική ποιότητα του κτιρίου προσθέτει επιπλέον πόντους στη γενική εικόνα.

2796029019, 6977201868, www.dryades-arcadia.gr

Τα δωμάτια

Καλλιστώ Hοtel & Suites - εικόνα 2

Συνολικά 14, δανείζονται τα ονόματά τους από τις νύμφες του δάσους (τις Δρυάδες δηλαδή) και αρχαίες θεότητες. Τα δύο είναι δίχωρες σουίτες αλλά και τα μονόχωρα έχουν τζάκι και είναι πολύ άνετα, με πλήρη εξοπλισμό –μίνι μπαρ, σεσουάρ, σύνδεση Internet, δορυφορική τηλεόραση, οθόνες plasma– και μπάνια με στήλη υδρομασάζ.

Oι χωροι

Καλλιστώ Hοtel & Suites - εικόνα 3

Στο lobby ένα μεγάλο τζάκι και chesterfield καναπέδες σε καλούν να χαλαρώσεις, να παίξεις επιτραπέζια παιχνίδια (υπάρχει πλήρες... μενού), να πιεις ένα κονιάκ. Το μπαρ είναι επίσης ατμοσφαιρικό. Παράλληλα, το ξενοδοχείο διαθέτει μουσείο (!) όπου εκτίθενται γκραβούρες με αρκαδικά θέματα και αντίστοιχη βιβλιοθήκη.

Διπλα στο τζακι

Καλλιστώ Hοtel & Suites - εικόνα 4

Στο μπαρ ή στο σαλόνι σερβίρονται γλυκά, καφές και ζεστή σοκολάτα «Kallisto». Τα τοπικά προϊόντα και οι σπιτικές μαρμελάδες χαρακτηρίζουν τον πρωινό μπουφέ τον οποίο θα βρείτε πάντα στρωμένo όποια ώρα κι αν ξυπνήσετε. Ωράριο δεν υπάρχει εδώ – σε ποιον αρέσει εξάλλου το πρωινό εγερτήριο, ειδικά όταν θέλει ν’ αποδράσει από την πόλη και τα deadlines;

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/05/2024

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.