spa με θέα τα φιόρδ

Η πρωτοκαθεδρία δεν ανήκει πλέον στην Aσία. Φέτος μάλιστα η έκπληξη ήρθε από τη Νορβηγία... Το spa του ξενοδοχείου Solstrand, το οποίο λειτούργησε μόλις πριν από μερικούς μήνες, έχει ίσως την πιο εντυπωσιακή θέα που θα μπορούσε να επιθυμήσει ένας επισκέπτης spa.

spa με θέα τα φιόρδ

spa με θέα τα φιόρδ - εικόνα 1

Τι είναι πιο ωραίο από το να κάθεσαι στην άκρη του γκρεμού και να ατενίζεις τα φιόρδ της Νορβηγίας; Μα, φυσικά, το να χαλαρώνεις μέσα σε ένα τζακούζι που βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού, κάποιος να σου κάνει μασάζ και ταυτόχρονα να απολαμβάνεις τη θέα στα φιόρδ της Νορβηγίας… Το spa του ξενοδοχείου Solstrand,

το οποίο λειτούργησε μόλις πριν από μερικούς μήνες, έχει ίσως την πιο εντυπωσιακή θέα που θα μπορούσε να επιθυμήσει ένας επισκέπτης spa. Η φιλοσοφία του συνδυάζει την παραδοσιακή κουλτούρα της Νορβηγίας (βλέπε υπαίθρια μπάνια σε καυτές πηγές που αχνίζουν) και της σύγχρονης υπερπολυτελούς αντίληψης για τα spas. Κόστισε 3.000.000 ευρώ και έχει multicultural αναφορές: την κομψότητα των παλαιών ευρωπαϊκών spas, αλλά και τη γαλήνη ενός βουδιστικού ναού. Βασικό στοιχείο τού design, το νερό των πηγών που διοχετεύεται με διάφορους τρόπους στο εσωτερικό του κτιρίου και η αξιοποίηση του φυσικού φωτός.

Το Solstrand Hotel βρίσκεται δίπλα ακριβώς στο Bjornefjord, σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από το Μπέργκεν και ανήκει στην ίδια οικογένεια ξενοδόχων εδώ και εκατό χρόνια. Το νέο του spa μπήκε στη hot list του Traveller Conde Nast για το 2007. (Solstrand Hotel & Bad - Osoyro N-5200 OS, +47 56571100, www.solstrand.com)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.