Suite dream

Ιδιωτική πισίνα με θέα στο απέραντο γαλάζιο ή λαξεμένη στον ηφαιστειακό βράχο, butler service και private dining σε σαλόνια με αντίκες και κήπους μες στα πεύκα, home spa και γυμναστήριο για κατ’ οίκον αναζωογόνηση, πριβέ έξοδος στη θάλασσα. Επιλέξαμε τις καλύτερες σουίτες και βίλες στα πολυτελή resorts του καλοκαιριού, εκεί όπου το όνειρο της ιδιωτικότητας, της πολυτέλειας και του σέρβις ενσαρκώνεται στο έπακρο. Do not disturb!

Suite dream

Οι καλύτερες σουίτες των διακοπών

Ιδιωτική πισίνα με θέα στο απέραντο γαλάζιο ή λαξεμένη στον ηφαιστειακό βράχο, butler service και private dining σε σαλόνια με αντίκες και κήπους μες στα πεύκα, home spa και γυμναστήριο για κατ’ οίκον αναζωογόνηση, πριβέ έξοδος στη θάλασσα. Επιλέξαμε τις καλύτερες σουίτες και βίλες στα πολυτελή resorts του καλοκαιριού, εκεί όπου το όνειρο της ιδιωτικότητας, της πολυτέλειας και του σέρβις ενσαρκώνεται στο έπακρο. Do not disturb!

Suite dream - εικόνα 1
Vedema

Capsis Beach Hotel and Sofitel Palace

Η Royal Villa, μια πολυτελέστατη εξοχική κατοικία ενταγμένη αρμονικά στο μεγάλο ξενοδοχείο της Sofitel στην Αγία Πελαγία της Κρήτης, δεσπόζει στην άκρη του συγκροτήματος και ατενίζει αγέρωχη το Κρητικό Πέλαγος. Υπερυψωμένη, ώστε να απολαμβάνει καλύτερη θέα, πνιγμένη στο πράσινο και με τετράριχτη κεραμοσκεπή παραπέμπει μάλλον σε εξοχική κατοικία παρά σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Το συνολικό εμβαδόν της αγγίζει τα 147 τ.μ. Η τεράστια βεράντα της βίλας έχει πρόσβαση στην πριβέ πισίνα και μια θέα που σου κόβει την ανάσα. Το δάπεδο της βεράντας είναι στρωμένο με χτενιστό μάρμαρο Νάξου, ενώ τη διακόσμηση συμπληρώνουν μεγάλα κοχύλια από την Ταϊλάνδη. Στους ενοίκους της βίλας προσφέρεται butler service.

Αγία Πελαγία, 22 χλμ. από το Ηράκλειο. Κρατήσεις: 210/6142083-7.

Grecotel Cape Sounio

Επτά ονειρικές Royal Hill’s Villas με μυθικά ονόματα (Souniada, Aegea, Theseus, Trieres, Ariadne, Minotaur, Minoica) ενσαρκώνουν το όνειρο της απόλυτης ιδιωτικότητας, απλωμένες σε 10.000 τ.μ. πευκοδάσους με φόντο ένα από τα πιο αρχετυπικά μεσογειακά τοπία. Κορωνίδα του συγκροτήματος το Cape Sounio Estate, που καταλαμβάνει 350 τ.μ. Στο εσωτερικό οι βίλες εντυπωσιάζουν με την άνεση, το luxury διακοσμητικό ύφος, την ατμοσφαιρική επίπλωση με έργα τέχνης, κιλίμια και ριχτάρια σε ζεστά χρώματα και ζεν πινελιές, και την πολυτέλεια που σου χαρίζεται απλόχερα χωρίς να σε πνίγει. Εκείνο όμως που κλέβει τις εντυπώσεις είναι οι υπέροχοι πριβέ κήποι με τις πισίνες ανάμεσα στα πεύκα, που σε προκαλούν να βγεις ξυπόλυτος στο γκαζόν και να χαλαρώσεις απόλυτα στις ρομαντικές μπαμπού πολυθρόνες για δύο.

Σούνιο, 22920/69700, www.grecotel.gr

Grecotel Corfu Imperial

Αντίκες σοφά μπλεγμένες με μοντέρνα έπιπλα, ακριβά χειροποίητα έπιπλα με συγκινητικές λεπτομέρειες από τον καιρό της γιαγιάς, εντυπωσιακοί πολυέλαιοι στο σαλόνι, όπου μπορείς να δειπνήσεις με αέρα αρχοντικής κερκυραϊκής εποχής. Στην προσωπική σου βεράντα, το σκηνικό γίνεται πιο λιτό, με σημείο αιχμής την ασύμμετρη πισίνα που σε προκαλεί να ριλαξάρεις με θέα στη θάλασσα. Πιστά αντίγραφα κερκυραϊκών αρχοντικών, οι βίλες του συγκροτήματος Palazzo, που προστέθηκε πριν από μερικά χρόνια στο καλύτερο ξενοδοχείο της Κέρκυρας, το Grecotel Corfu Imperial, βρίσκονται σε απομονωμένο σημείο και οι αυλές τους ακουμπούν στη θάλασσα. Πάνω στα βράχια έχουν στηθεί εξέδρες με λευκές ομπρέλες και αναπαυτικές ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία.

Κομμένο, Κέρκυρα, 26610/88400. Γραφεία Αθήνας: 210/7280300, www.grecotel.gr

Suite dream - εικόνα 2
Grecotel Cape Sounio

Aldemar Olympian Village

Η μαγική παραλία της Σκαφιδιάς με τη χρυσή άμμο δεν απέχει παρά μια μικρή βόλτα από το δωμάτιό σου – αν τα καταφέρεις να σηκωθείς από την ιδιωτική πισίνα της σουίτας σου. Το resort & spa που άλλαξε πρώτο το προφίλ των διακοπών στα δυτικά παράλια της Πελοποννήσου, διαθέτει μια εκπληκτική luxury πτέρυγα, όπου όλες οι σουίτες και τα μπανγκαλόους είναι ένα κι ένα. Οι σουίτες Olympia και Phaidra, με ιδιωτική πισίνα και ένα ή δύο υπνοδωμάτια αντίστοιχα, αλλά και οι σουίτες Ilis και Ira που μοιράζονται ανά δύο την πισίνα –ορισμένες διαθέτουν και σάουνα σε ένα από τα μπάνια– είναι μερικές από τις τοπ επιλογές για πολυτέλεια και ιδιωτικότητα στο έπακρο.

Σκαφιδιά, Ηλεία, 26210/82000, www.aldemarhotels.com

Chromata

Η κατακόκκινη honeymoon suite είναι η απογείωση του χρώματος στο πιο εκκεντρικό ξενοδοχείο της Καλντέρας. Ρομαντικό κρεβάτι με ουρανό σε ένα φλογερό δωμάτιο με ένα βράχο ενσωματωμένο στον τοίχο, φούξια καναπέδες στο καθιστικό, έργα τέχνης με καρδιές παντού τριγύρω και πριβέ βεράντα με υπέροχη θέα στο ηφαίστειο. Εξίσου ρομαντικές οι pool suites, που δίπλα στην κρεβατοκάμαρα διαθέτουν εσωτερική πισίνα λαξεμένη στο βράχο που φωτίζεται ατμοσφαιρικά, ενώ στο εσωτερικό τζακούζι της Master Suite προσφέρεται αν το θέλετε και bath butler service!

Ημεροβίγλι, Σαντορίνη, 22860/24850-2,www.chromata-santorini.com

Katikies Suites

Η πριβέ εξωτερική μίνι-πισίνα με θέα στην Καλντέρα είναι μία από τις μεγαλύτερες πολυτέλειες που μπορεί να προσφέρει ένα ξενοδοχείο στη Σαντορίνη. Η Kirini Suite στο καινούργιο ξενοδοχείο Katikies Suites στην Οία της Σαντορίνης διαθέτει μια τέτοια γωνιά δροσιάς στη μεγάλη βεράντα της, ενώ στη Honeymoon Suite θα βρείτε ένα τζακούζι για δύο άτομα, επίσης με άπλετη θέα.

Οία, Σαντορίνη, 22860/71401, www.katikies.com

Suite dream - εικόνα 3
Grecotel Corfu Imperial

Canaves Oia

Open-air πισίνες ή jacuzzi σε πριβέ ξύλινο ντεκ με πανοραμική θέα στην Καλντέρα διαθέτουν ορισμένες από τις Honeymoon και Canaves suites του ξενοδοχείου της Οίας. Στο εσωτερικό συνδυάζουν τις σύγχρονες ανέσεις, όπως τα ηλεκτροκίνητα στρώματα στα king-size κρεβάτια, με τις προσωπικές λεπτομέρειες, όπως τα βιβλία που... στολίζουν το προσκεφάλι του κρεβατιού. Οία, Σαντορίνη, 22860/71453, 22860/71427, 22860/71128, www.canaves.com

Icons

Οι σουίτες με εσωτερική πισίνα και δυνατότητα υδρομασάζ είναι το δυνατό χαρτί του καινούργιου ξενοδοχείου Icons στην Καλντέρα της Σαντορίνης, στο Ημεροβίγλι. Οι σουίτες ποικίλλουν σε διαρρύθμιση και διακοσμητικό στυλ, ενώ οι πριβέ πισίνες διαφέρουν σε μέγεθος και θέση, έτσι ώστε να εντάσσονται αρμονικά στο χώρο της κάθε σουίτας. Στη Maisonette suite η κρεβατοκάμαρα έχει τοποθετηθεί στο επάνω επίπεδο και συνδέεται με μια όμορφη παραδοσιακή χτιστή σκάλα με το κάτω επίπεδο της πισίνας. Όποιον τύπο δωματίου και αν επιλέξετε, οι βεράντες με τη μοναδική θέα στο ηφαίστειο και τα κομψά καθιστικά σάς προσκαλούν να απολαύσετε σε ιδανικές συνθήκες το πιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα στο Αιγαίο.

Ημεροβίγλι, Σαντορίνη, 22860/28950,www.santorinicons.gr

Vedema Resort

Η ατμοσφαιρική προεδρική βίλα ήταν το hit point της πρόσφατης ανακαίνισης του πολυτελούς ξενοδοχείου στο Μεγαλοχώρι της Σαντορίνης, υπό την επίβλεψη του interior designer Άγγελου Αγγελόπουλου. Μια αναστήλωση χωρίς υπερβολές, αναδεικνύει την ιδιαιτερότητα του αρχιτεκτονικού παρελθόντος του σπιτιού, που μετράει 120 χρόνια ζωής. Στη διακόσμηση το παραδοσιακό συναντά το ποπ, πάντα με σεβασμό προς το πρωτότυπο.

Η βίλα αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, το master και δύο μικρότερα. Η πισίνα στην αυλή με το ξύλινο ντεκ είναι αρκετά μεγάλη για να απολαύσουν όλοι οι επισκέπτες της βίλας δροσερές στιγμές πριβέ χαλάρωσης, ενώ μια σύγχρονη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, όπου ο μπάτλερ της βίλας μπορεί να σας ετοιμάσει το δείπνο που επιθυμείτε, συμπληρώνει την εικόνα.

Μεγαλοχώρι, Σαντορίνη, 22860/81796-7, www.vedema.gr

Suite dream - εικόνα 4
Canaves Oia

Grecotel Mandola Rossa

Οι 33 ρομαντικές, άκρως ατμοσφαιρικές, βίλες και σουίτες με εσωτερική αυλή, σαλόνι, τραπεζαρία και δικό τους κήπο με πισίνα συνθέτουν ένα αυτόνομο boutique hotel μέσα στο καινούργιο συγκρότημα της Grecotel στην Κυλλήνη. Πήρε το όνομά του από τις ανθισμένες αμυγδαλιές – σήμα κατατεθέν της φύσης της Aρχαίας Ολυμπίας.

Με θέα στο πέλαγος και στη Ζάκυνθο, το ξενοδοχείο αυτό ενδείκνυται για όσους θέλουν πολυτέλεια και ήσυχες ιδιωτικές στιγμές. Στεγάζεται σε ένα κτίριο-φόρο τιμής στη λαμπερή δεκαετία του '20 στη Νότια Ευρώπη: από τα χρυσοποίκιλτα προσκεφάλια και τα βαριά υφάσματα των δωματίων μέχρι την υπέροχη μεσογειακή φύση των κήπων με τις πριβέ πισίνες και την άπλετη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου.

Λουτρά Κυλλήνης, Ηλεία, 26230/64400, www.grecotel.gr

Elounda Beach

Οι τρεις βασιλικές σουίτες των 540 τ.μ. είναι η πιο exclusive πρόταση της κορωνίδας των ελληνικών ξενοδοχείων διακοπών. Διαθέτουν εξωτερική και εσωτερική πισίνα, χαμάμ, jacuzzi και ατομικό γυμναστήριο, πιάνο, φαξ, PC, πλήρως εξοπλισμένο μπαρ και κουζίνα. Τα υπέροχα καθιστικά κάτω από τα στέγαστρα με τα πανιά δίπλα στις μεγάλες πισίνες και ο άριστος εξοπλισμός των δωματίων, με high-tech πινελιές και με λεπτομέρειες όπως το μηχάνημα που φτιάχνει πάγο για τα ποτά σας ή το ντιβάνι του μασάζ, είναι μερικά μόνο από τα highlights των δωματίων, ενώ την όλη εμπειρία συμπληρώνει το exclusive service για το οποίο φημίζεται το συγκρότημα.

Ελούντα, Λασίθι, 28410/63000, www.eloundabeach.gr.

Minos Palace

Μέσα στο μεγάλο resort, 1,5 μόλις χλμ. από τον Άγιο Νικόλαο, οι νέες σουίτες του Minos Palace σε προκαλούν για διακοπές τέλειας ανεμελιάς. Μεγάλες, με κομψή διακόσμηση, μοιράζονται τις ιδιωτικές πισίνες που βρίσκονται ακριβώς μπροστά τους.

Άγιος Νικόλαος, 28410/23801, www.mamidakishotels.gr

Suite dream - εικόνα 5
Rodos Palace

Minos Beach Art ’Otel

Από την προεδρική σουίτα με τη σκεπαστή βεράντα 100 τ.μ. πάνω στη θάλασσα και τα έπιπλα ντιζάιν της Paola Navone, μέχρι τις executive suites με τις πριβέ πισίνες δίπλα στο κύμα, οι επιλογές σε πολυτέλεια ποικίλλουν και καλύπτουν διαφόρων διαβαθμίσεων budgets, σε ένα resort που απογειώνει τη λιτή νησιώτικη ομορφιά.

Αμμούδι, Λασίθι, 28410/22345, www.bluegr.com

Santa Marina Resort & Villas

Οι επτά exclusive βίλες με πισίνα είναι η πιο πριβέ και πολυτελής πρόταση διαμονής στο μεγαλύτερο resort της Μυκόνου, μέλος της αλυσίδας Starwood Hotels & Resorts - The Luxury Collection. Οι βίλες διαθέτουν από 2 ως 4 υπνοδωμάτια (το καθένα με το δικό του μπάνιο), καθιστικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ιδιωτική πισίνα σε μια υπέροχη βεράντα-κήπο για lounging με πανοραμική θέα στη θάλασσα. Ορνός, Μύκονος, 22890/23220.

Grand Resort Lagonissi Απολαμβάνουμε το τζακούζι μας στις πριβέ πισίνες στους κήπους ή στις ταράτσες με το ξύλινο ντεκ και την εκπληκτική θέα, βλέπουμε τηλεόραση κάνοντας το μπάνιο μας, διατηρούμαστε σε φόρμα στο προσωπικό μας γυμναστήριο, αναζητάμε ένα ρομαντικό φόρεμα για το πριβέ δείπνο στο δωμάτιο-γκαρνταρόμπα. Με αποθέωση τη Royal Villa, που κοιμίζει έξι άτομα σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον με πριβέ home-spa, μπάτλερ και ό,τι άλλο ονειρεύεστε, όλες οι βίλες και σουίτες του Platinium Club είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Από τις πιο ρομαντικές, η Dream Suite, με τη γυάλινη τηλε-ρυθμιζόμενη οροφή πάνω από το king-size κρεβάτι.

40ό χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, 22910/76000, www.lagonissiresort.gr

Blue Palace

Η Grand Villa, με τα ζεστά χρώματα που παραπέμπουν σε μινωικό ανάκτορο, το πάτιο με τα βοτσαλωτά μωσαϊκά και τα μεγάλα κεραμικά βάζα, είναι ιδανική για στιγμές χαλαρότητας, τόσο στο πολυτελές εσωτερικό όσο και στην αυλή που προσφέρεται για πριβέ δείπνο. Εξίσου ιδιαίτερες οι βίλες Thalassa και Almyra, με πολύ ατμοσφαιρικούς χώρους και oriental μαροκινές πινελιές στη διακόσμηση. Όλες διαθέτουν πριβέ πισίνες, όπως άλλωστε και τα περισσότερα από τα μπανγκαλόους και τις σουίτες του συγκροτήματος.

Πλάκα (3 χλμ. από την Ελούντα), Λασίθι, 28410/65500, www.bluepalace.gr

Suite dream - εικόνα 6

Lindian Village

Η καινούργια all-suite πτέρυγα του πανέμορφου resort της νότιας Ρόδου μοιράζεται σε μικρά κτίρια αραιά χτισμένα μέσα σε κήπους και αποτελείται από 30 junior σουίτες (σε όροφο, με jacuzzi στη βεράντα) και 35 ισόγειες σουίτες με πριβέ πισίνα στον κήπο. Και οι δύο έχουν πανέμορφους εξωτερικούς χώρους όπου μπορείς να χαλαρώσεις απόλυτα, υπό τον ήχο του τρεχούμενου νερού από το ποταμάκι που διατρέχει όλο το resort. Η εσωτερική διακόσμηση του Άγγελου Αγγελόπουλου σε όμορφα καλοκαιρινά χρώματα συνδυάζει το σύγχρονο resort ύφος με ζεν στοιχεία.

Λάρδος, Ρόδος, 22440/35900, www.lindianvillage.gr

Rodos Palace

Αν αναζητάτε τη χαλαρότητα ενός resort σε συνδυασμό με την άνεση, την ιδιωτικότητα και το υψηλό σέρβις ενός city hotel, τότε θα πρέπει να κλείσετε για τις διακοπές σας μία από τις grand suites του Rodos Palace. Ανακαινισμένες πλήρως, είναι οι σουίτες που φιλοξένησαν τους Ευρωπαίους ηγέτες στην πρώτη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. στην Ελλάδα.

Ιξιά, Ρόδος, 22410/25222

Grecotel Kos Imperial Τhalasso

Οι κομψές Dream Villas σε πριβέ κήπους πάνω στη θάλασσα ενσαρκώνουν το όνειρο του ιδανικού beach house. Διαθέτουν σαλόνι και τραπεζαρία στα χρώματα της θάλασσας και δύο υπνοδωμάτια. Ακόμη πιο exclusive, η προεδρική βίλα με εξωτικό κήπο και ιδιωτική πισίνα. Στο ισόγειο το σαλόνι εντυπωσιάζει με τα έπιπλα-αντίκες και τα κομψά υφάσματα, ενώ η τραπεζαρία σε αυτόνομο χώρο επικοινωνεί με την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Η κυρίως κρεβατοκάμαρα βρίσκεται στο δεύτερο όροφο και είναι ιδιαίτερα πολυτελής, με βελούδινα υφάσματα, χειροποίητα έπιπλα με χρυσά τελειώματα και μαρμάρινο μπάνιο με τζακούζι. Η βίλα διαθέτει τρία ακόμη υπνοδωμάτια και min-gym.

Ψαλίδι, Κως, 224240/58000, www.grecotel.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
19/04/2024

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.