Neptune Resort and Spa

Το νησί του Ιπποκράτη απέκτησε ένα family resort ξεχωριστό, που γεμίζει τον επισκέπτη θετικές εμπειρίες: από το φιλόξενο χαμόγελο στην υποδοχή μέχρι τις γευστικές εντάσεις των μενού, από τις ζεν μυρωδιές του χαλαρωτικού spa μέχρι το jazzy σαξόφωνο που το βράδυ ντύνει μουσικά το κεντρικό μπαρ, από τους όμορφους κήπους μέχρι τον άρτιο εξοπλισμό της παραλίας.

Neptune Resort and Spa

Ενα αστέρι στην Κω

Το νησί του Ιπποκράτη απέκτησε ένα family resort ξεχωριστό, που γεμίζει τον επισκέπτη θετικές εμπειρίες: από το φιλόξενο χαμόγελο στην υποδοχή μέχρι τις γευστικές εντάσεις των μενού, από τις ζεν μυρωδιές του χαλαρωτικού spa μέχρι το jazzy σαξόφωνο που το βράδυ ντύνει μουσικά το κεντρικό μπαρ, από τους όμορφους κήπους μέχρι τον άρτιο εξοπλισμό της παραλίας.

Neptune Resort and Spa - εικόνα 1

To «Neptune Resort» είναι μια γαλήνια όαση πολυτέλειας και φιλικότητας κατά μήκος της αμμουδερής παραλίας με φόντο την Κάλυμνο, κοντά στο Μαστιχάρι, είκοσι χιλιόμετρα απόσταση από την πολυκοσμία της πόλης της Κω. Εάν δε υπάρχουν και μικρά παιδιά, τόσο το καλύτερο: η ποικιλία των ειδικών προγραμμάτων τα τραβά σαν μαγνήτης. Και οπωσδήποτε, με τρεις τεράστιες πισίνες και μία εσωτερική, γυμναστήριο, τέσσερα tennis courts, γήπεδα μπάσκετ και mini football, και οι μεγαλύτεροι κάπου θα βρουν να ξεσκουριάσουν. Αν, πάλι, η άσκηση τους κουράσει, σπεύδουν να αφεθούν στις πολυποίκιλες περιποιήσεις του εξαιρετικά οργανωμένου spa.

Το «Neptune Resort», χτισμένο σε μια καταπράσινη και λουλουδιασμένη έκταση 200 στρεμμάτων, αποτελείται από κτίρια λιτού αιγαιοπελαγίτικου ύφους, στα οποία μοιράζονται 570 δωμάτια, διαμερίσματα και σουίτες. Όλα τους υπεράνετα, καλόγουστα διακοσμημένα, όπως άλλωστε και οι άπλετοι, ευχάριστοι κοινόχρηστοι χώροι, με επαρκέστατη και ποιοτική επίπλωση και εξοπλισμό και με θέα προς τη θάλασσα. Όσο για τις γευστικές απολαύσεις, εδώ θα βρείτε όλα τα καλά: μπουφέ πολυποίκιλο και ευρηματικό, ταβέρνα με ελληνική κουζίνα, ιταλική τρατορία και εστιατόριο με gourmet εδέσματα. Ειδικά το τελευταίο, ο «Πρωτέας» (το καμάρι του ξενοδοχείου), εκτός από τη μαγευτική θέα του ηλιοβασιλέματος, διαθέτει ίσως την καλύτερη κουζίνα (ένα μενού που θα το ζήλευε η Αθήνα) και κάβα στο νησί, ξέχωρα από το άψογο σέρβις. Εάν, πάλι, θέλετε κάτι πιο αλέγκρο, ξεκινήστε τη βραδιά σας στο μπαρ της τρατορίας -πόλος έλξης και σημείο συνάντησης- και συνεχίστε με νόστιμες ιταλικές γεύσεις. Κι είναι σίγουρο ότι η διαμονή στο «Neptune» θα γίνει μια απόδραση στην ομορφιά.

INFO

NEPTUNE HOTELS Resort, Convention Centre & Spa, 5 χλμ. από Μαστιχάρι, 20 χλμ από Κω, 22420/41601, www.neptune.gr.

Θάνος Λαμπρόπουλος
tlambropoulos@athinorama.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.