Easter hoteling

Ιδέες και προτάσεις για αποδράσεις της τελευταίας στιγμής σε ξενοδοχεία που μας βάζουν σε πασχαλινό mood. Astir Palace-design και συναίσθημα, Porto Hydra- family & action γιορτές, Grecotel Cape Sounio - η κοντινή Μεσόγειος, Plaza Resort Hotel - ανάσταση στο resort της διπλανής πόρτας, Thw Paradise - γιορτή λεμονιού και ανδριώτικη αστακομακαρονάδα.

Easter hoteling

Ιδέες και προτάσεις για αποδράσεις της τελευταίας στιγμής σε ξενοδοχεία που μας βάζουν σε πασχαλινό mood.

Astir Palace

Easter hoteling - εικόνα 1
Astir Palace

Design και συναίσθημα

Η ιδανική λύση αν δεν έχετε χρόνο να φύγετε από την πόλη. Το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Astir Palace συνδυάζει ντιζαϊνάτο περιβάλλον διακοπών στα ξενοδοχεία Arion Resort & Spa και The Westin Athens, υψηλές υπηρεσίες και εορταστική ατμόσφαιρα. Επίσης, παιδικό πρόγραμμα, δωρεάν χρήση γηπέδων τένις, γυμναστηρίου, mini soccer, λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας εντός του ξενοδοχείου, ειδικά εορταστικά γεύματα.

Πόσο κοστίζει; Από €180 σε δίκλινο deluxe δωμάτιο με θέα θάλασσα για μίνιμουμ 2 νύχτες. Αναστάσιμο δείπνο € 65 ανά άτομο, πασχαλινός μπουφές, € 98 ανά άτομο (50% έκπτωση για παιδιά έως 12 ετών). Πληρ. 2108901765-6, www.astir-palace.com

Porto Hydra

Family & action γιορτές

Από τα πιο family-friendly ξενοδοχεία στην Ελλάδα, το γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Πλέπι της Ερμιονίδας έχει ετοιμάσει ένα ευφάνταστο γιορτινό πρόγραμμα. Μαθήματα boxing, ξιφασκίας, μαγειρικής ή hatha yoga, face-painting, τουρνουά σκοποβολής, πινγκ-πονγκ ή master mind, τσουβαλοδρομίες, κυνήγι χαμένου θησαυρού, bingo είναι μερικές μόνο από τις ιδέες που περιλαμβάνει το πολυσέλιδο πασχαλινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

Πόσο κοστίζει; Οι τιμές κατ' άτομο σε δίκλινο ξεκινούν από € 292 για τρεις νύχτες με πρωινό, ουζομεζέδες και πασχαλινό γεύμα και από € 337 με ημιδιατροφή. Οι περισσότερες από τις δραστηριότητες και τα σπορ περιλαμβάνονται στην τιμή αυτή, ενώ υπάρχουν ειδικές τιμές για παιδιά και για διαμονή σε τρίκλινα ή τετράκλινα δωμάτια. Ειδικά για την περίοδο του Πάσχα ένα παιδί μέχρι 10 ετών για κάθε οικογένεια φιλοξενείται δωρεάν. Πληρ. 2103605875, 27540/41112, www.portohydra.gr

Grecotel Cape Sounio

Easter hoteling - εικόνα 2
Grecotel Cape Sounio

Η κοντινή Μεσόγειος

Ένα από τα ομορφότερα αττικά resorts. Το τόσο κοντινό τόσο υπέροχο Cape Sounio μυρίζει μεσογειακό Πάσχα. Η φύση που περιβάλλει τις βίλες και τα μπανγκαλόους είναι υπέροχη, το εκκλησάκι μες στο ξενοδοχείο προσφέρεται για γραφική Aνάσταση, οι παραδοσιακές γεύσεις με προϊόντα από τη φάρμα της Grecotel στην Κρήτη, το κινηματογραφικό spa και τα προγράμματα για παιδιά συνθέτουν ένα ιδανικό πακέτο για Πάσχα χαλάρωσης δίπλα στην πόλη.

Πόσο κοστίζει; Στο Cape Sounio από € 177,50 το άτομο ανά διανυκτέρευση, σε μπανγκαλόου με θέα στο Ναό και τη θάλασσα. Από € 800 η βίλα για 1-4 άτομα ανά διανυκτέρευση. Οι τιμές ισχύουν για τρεις μίνιμουμ διανυκτερεύσεις με πρωινό, αναστάσιμο δείπνο και πασχαλινό γεύμα. Πληρ. 2107280413, 22920/69700.

Plaza Resort Hotel

Easter hoteling - εικόνα 3
Plaza Resort Hotel

Ανάσταση στο resort της διπλανής πόρτας

Δυο βήματα από την Αθήνα, στην παραλία της Αναβύσσου, το καλαίσθητο Plaza Resort Hotel έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια. Πασχαλινό κλίμα στα μίνιμαλ δωμάτια με τσουρέκια, κόκκινα αυγά και λαμπάδα για την Ανάσταση, παραδοσιακές γεύσεις με συνοδεία μουσικής, σούβλισμα και γλέντι στην παραλία, animateur για τα παιδιά.

Πόσο κοστίζει; Δύο διανυκτερεύσεις στην τιμή των € 265 το άτομο σε Comfort Room και των € 305 για Exclusive Room ή τρεις διανυκτερεύσεις στην τιμή των € 365 το άτομο για Comfort Room και των € 425 για Exclusive Room. Αν θέλετε απλώς να παρευρεθείτε στη γιορτή ανήμερα την Ανάσταση ή την Κυριακή του Πάσχα, υπολογίστε € 50 και € 65 αντιστοίχως. Πληρ. 22910/75000.

και ακόμη...

Γιορτή λεμονιού και ανδριώτικη αστακομακαρονάδα.

Το ξενοδοχείο The Paradise στην Άνδρο κάνει παραδοσιακό Πάσχα με γιορτή λεμονιού το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, αναστάσιμο δείπνο με κατανυκτική ατμόσφαιρα στο Μουσείο στο Παλαιό Παγοποιείο Μαντζαβελάκη, σούβλες δίπλα στην πισίνα και pasta party με αστακομακαρονάδα το βράδυ της Κυριακής. Πληρ. 22820/22187-9.

Πάσχα στην Κέρκυρα ή spa στο Καβούρι;

Από € 360 το άτομο για 4 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο με πρωινό, το Divani Corfu Palace είναι μια καλή πρόταση για το περίφημο Κερκυραϊκό Πάσχα, ενώ αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε τις γιορτές για χαλάρωση και αναζωογόνηση, κλείστε ένα εορταστικό spa πακέτο στο Divani Apollon Palace & Spa στο Καβούρι (από € 420 το superior δίκλινο με πρωινό, δείπνο Μ. Σαββάτου και μπουφέ την Κυριακή, συν € 150 το μονοήμερο spa πρόγραμμα). Πληρ. 2109280100.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.