Ένα event στο Κιλκίς συνδυάζει τέχνη, φύση και γεύσεις

Η φάρμα Ραγιάν, η Αφροδίτη και η Ραμίνα προσκαλούν το κοινό σε ένα μοναδικό event που συνδυάζει ξενάγηση στη φάρμα, τέχνη και γαστρονομία.

Φάρμα 'Ραγιάν', η Αφροδίτη και η Ραμίνα

Η φάρμα "Ραγιάν", η Αφροδίτη και η Ραμίνα σάς προσκαλούν σε ένα μοναδικό event που συνδυάζει ξενάγηση στη φάρμα, τέχνη και γαστρονομία, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία σύνδεσης με τη φύση. Η Ραμίνα, γνωστή για τις δημιουργίες της με στοιχεία της φύσης, θα καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν το δικό τους έργο τέχνης, χρησιμοποιώντας φυσικά στοιχεία από τη φάρμα. Το event θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στις 5 μ.μ. στο Βάθη Κιλκίς (https://share.google/VIksj1LQccAONFzXB). 

  • Τιμή ανά άτομο: 80 € - Περιορισμένες θέσεις
  • Πληροφορίες: 6932205210

Η εμπειρία ολοκληρώνεται με ένα 5-course farm to table dinner από την Αφροδίτη και κρασιά από το Κτήμα Oenops, με πιάτα που αναδεικνύουν την εποχικότητα και τη φρεσκάδα των πρώτων υλών της φάρμας, σε ένα τραπέζι που γιορτάζει την αυθεντική γεύση και την ουσία της φιλοξενίας.

Ζήστε μια ημέρα γεμάτη χρώμα, έμπνευση, δημιουργία και γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες, σε έναν χώρο όπου η φύση συναντά την τέχνη και τη γαστρονομία.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

Τα ξενοδοχεία του χειμώνα: Πού θα μείνεις στις φετινές χειμερινές σου εξορμήσεις

Αν ετοιμάζεστε για χειμερινές και Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελλάδα αυτά είναι τα ξενοδοχεία που πρέπει να τσεκάρετε!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

Eliamos Villas Hotel & Spa: Το boutique καταφύγιο στην Κεφαλονιά με θέα που κόβει την ανάσα

Ένα wellness retreat όπου η πολυτέλεια συναντά τη φύση και την αυθεντικότητα του Ιονίου.

Amirandes: Η ψυχή της Κρήτης γίνεται εμπειρία όπως μόνο η Grecotel ξέρει

Όσοι έχουν έρθει στo "Amirandes" το γνωρίζουν. Δεν είναι απλώς ένα από τα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, αλλά η επιτομή του πώς η Grecotel ξέρει να κάνει την ψυχή ενός τόπου αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Αυτόν το χειμώνα ζούμε την Κρήτη αλλιώς.

Η Αθηναϊκή φινέτσα του "The Dolli"

Στο σημείο όπου η ελληνική πρωτεύουσα ενώνει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της, ο επισκέπτης συναντά τον αληθινό εαυτό της, μέσα από μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας, ανόθευτης κομψότητας και ταξιδιωτικής έμπνευσης.

Το χειμερινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πλούσιο και χορταστικό, σας στρώνει το χάρτη για τα πιο νόστιμα ταξίδια του χειμώνα!