
Από πιάτα που σερβίρονται σε πέντε μέτρα βάθος στον Ινδικό Ωκεανό -βλέπε εστιατόριο "Ithaa” στις Μαλδίβες- μέχρι σαμπάνια στους πρόποδες του ιερού βράχου Ουλουρού, στην καρδιά του αυστραλέζικου τοπίου, οι φαν της γαστρονομίας αναζητούν παθιασμένα εμπειρίες "έξω απ’ το κουτί”.

Στο πνεύμα της νέας τάσης, η Βρετανίδα σεφ Βαλεντίν Γουόρνερ δημιούργησε λοιπόν το "Kitchen In The Wild”, μια σειρά συναντήσεων στο σταυροδρόμι ταξιδιού και γεύσης, που προσκαλεί τους λάτρεις της μαγειρικής σε μακρινούς προορισμούς του κόσμου, και προκαλεί καταξιωμένους σεφ να αντλήσουν έμπνευση από υλικά που τους περιβάλλουν για πιάτα αυθεντικά, απρόσμενα, μοναδικά.

Για 4-5 μέρες, μικρά γκρουπ καλεσμένων μαζί με καλλιτέχνες, στοχαστές και δημιουργούς συγκεντρώνονται γύρω απ’ το κοινό τραπέζι για να γευτούν μια κουζίνα συνεργατική και να δημιουργήσουν νέους δεσμούς. Πρώτο ραντεβού είναι στις 17-22 Oκτωβρίου 2025 στο "El Karama Lodge” της Κένυας όπου ο Λονδρέζος σεφ-εστιάτορας JacksonBoxer μπαίνει επικεφαλής μιας περιπέτειας στην "άγρια” πλευρά της γεύσης παρέα με τον μπάρμαν Νικ Στρέιντζγουεϊ, τον animator-κατασκευαστή μοντέλων Τζιμ Πάρκιν και τη βοτανολόγο, ξεναγό και συγγραφέα Αν Πόουις, ειδική στα ιθαγενή φυτά της Ανατολικής Αφρικής.
