Το ξενοδοχείο "Avant Mar" στην Πάρο εγκαινιάζει τη φετινή τουριστική σεζόν με νέα projects και διεθνείς αφίξεις

Το διάσημο εστιατόριο αναμένεται να ανοίξει φέτος στις 7 Ιουνίου.

Avant Mar

Το πολυτελές ξενοδοχείο "Avant Mar" στην Πάρο, μέλος των Leading Hotels of the World, είναι έτοιμο να υποδεχτεί και φέτος, από τις 26 Απριλίου, τους επισκέπτες του σε μια περιοχή που συνδυάζει με απόλυτη ισορροπία τη σύγχρονη φιλοξενία με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Τοποθετημένο στην παραλία Πιπέρι της Νάουσας, το "Avant Mar" είναι ένα πεντάστερο ξενοδοχείο που ήδη αποτελεί διεθνή προορισμό, έχοντας μαζί του, μεταξύ άλλων, και το εστιατόριο "Matsuhisa Paros" του chef Nobu Matsuhisa. Το διάσημο εστιατόριο αναμένεται να ανοίξει φέτος στις 7 Ιουνίου.

"Το Avant Mar δεν είναι απλώς ένα ακόμα φανταστικό ξενοδοχείο στις Κυκλάδες, στην Ελλάδα. Το 'Avant Mar' είναι ένα ξενοδοχείο που προσφέρει ασυνήθιστες εμπειρίες και αυθεντικές συνδέσεις με την κοσμοπολίτικη Νάουσα και την Πάρο. Δεν επιβάλλουμε στους επισκέπτες μας τι σημαίνει πολυτέλεια, αντιθέτως τους επιτρέπουμε να το ορίσουν μόνοι τους με τη ζεστή μας φιλοξενία και το εξαιρετικό service μας" δηλώνει η Γενική Διευθύντρια του "Avant Mar", Άννα Ασημακοπούλου

Avant Mar

Γαστρονομικός προορισμός

Πέρα από το "Matsuhisa Paros" που αποτελεί ορόσημο όχι μόνο για το ξενοδοχείο αλλά και για το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, το ξενοδοχείο διαθέτει το εστιατόριο "Thymes", που λειτουργεί όλη μέρα, με πιάτα διαθέσιμα από το πρωί μέχρι το βράδυ, δίπλα στην πισίνα. Το μενού περιλαμβάνει νόστιμα εδέσματα, σαλάτες και δροσερά cocktails. Από την άλλη, στο ζαχαροπλαστείο "Figs" του ξενοδοχείου οι επισκέπτες θα γευτούν παραδοσιακά ελληνικά γλυκά, συνοδευόμενα από ελληνικό καφέ. 

Avant Mar

Wellness spa

Πλήρως εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον είναι και το wellness spa του ξενοδοχείου, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες στιγμές ευεξίας και αναζωογόνησης μέσα από θεραπείες, yoga και pilates. 

Avant Mar

Νέα projects 

Στις νέες αφίξεις του ξενοδοχείου ανήκει το Gin and Tonic Bar "The Bridge" το οποίο θα ανοίξει στα τέλη Μαΐου. 

Avant Mar

Διεθνείς παρουσίες 

Οι λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας και οι φαν του Nobu Matsuhisa θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν special dishes με τις διάσημες Nobu style τεχνικές στα τρία Matsuhisa restaurants στην Ελλάδα, σε Αθήνα, Μύκονο και Πάρο. Πιο συγκεκριμένα, ο διακεκριμένος σεφ Nobu Matsuhisa θα βρίσκεται στην Πάρο από τις 10 έως τις 13 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Nobu Food Festival 2024, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο "Matsuhisa Paros". 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθηναϊκή φινέτσα του "The Dolli"

Στο σημείο όπου η ελληνική πρωτεύουσα ενώνει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της, ο επισκέπτης συναντά τον αληθινό εαυτό της, μέσα από μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας, ανόθευτης κομψότητας και ταξιδιωτικής έμπνευσης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/12/2025

Το χειμερινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πλούσιο και χορταστικό, σας στρώνει το χάρτη για τα πιο νόστιμα ταξίδια του χειμώνα!

Tα πιο όμορφα (και διάσημα) Christmas markets της Ευρώπης

Ταξίδεψε έστω εικονικά σε μέρη που μυρίζουν γλυκό κρασί και φρεσκοψημένο μπισκότο.

One&Only Aesthesis: Χριστουγεννιάτικη μαγεία στη Ριβιέρα

Στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το One&Only Aesthesis υποδέχεται τη φετινή εορταστική περίοδο με λάμψη, φινέτσα και ανεπιτήδευτη πολυτέλεια.

"Corinthian Village": Στιγμές χαλάρωσης σε ένα παραμυθένιο "χωριό" μια ανάσα από την Αθήνα

Ένα από τα ομορφότερα παραλιακά χωριά της περιοχής, είναι προορισμός των κοντινών μας χειμωνιάτικων εξορμήσεων, με ορμητήριο ένα υπέροχο "χωριό" που προσφέρει ξεχωριστή φιλοξενία.